Egy éjszakát tölt együtt a pap, a kertész és az ügyvéd.
Másnapra az ügyvédet gyilkosság éri.
Ki volt a tettes?
A pap volt.
Mert aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet...
(ennyire fussa tõlem)
Egy éjszakát tölt együtt a pap, a kertész és az ügyvéd.
Másnapra az ügyvédet gyilkosság éri.
Ki volt a tettes?
Izomtéridõninja-geológus!
A szultános- háremeshez valakinek van valami ötlete?
Módosításról és kevesebb hülyeségrõl hallottál már?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Nahát, micsoda ötletektippek: elvarászolt kastély, Lipót...LSD?

volt ilyen jégcsapos isbennszülött csoport alpesi sí világkupát néz, és jól behûtõttek, mivel vendégül hívták az eszkimókat...?
jégtömb: anno egy angolkönyvünkben is volt egy ilyen sztori, hogy meggyilkolja az asszony az urát, mert úgy hallotta a szomszédtól, hogy félrelép, de a detektív nem találja a gyilkos tárgyat, mert az egy jégszobor volt, amit az aznap esedékes házassági évfordulójukra rendelt a férj...
Csilláros-gyilkosra szerintem az a megoldás, hogy egy jégtömbön állt a remete nõ. Lehet, hogy ez csak azért jut az eszembe...mert szerintem máris ku..va hideg van és mert utálom a telet...?
Én kérdésem; napokig utazol szörnyû hõségben, kietlen tájakon, már mindent sárgának és kéknek látsz. Aztán beérsz a dzsungelbe, és érzékszerveidet annyi inger éri, hogy megfájdul a fejed, csak bolyongasz a csillogó útvesztõkön. Belépsz egy ajtón, és hirtelen 0 fok alá esik a hõmérséklet. A síelõk vidáman integetnek. Hol vagy?
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Gyilkosság éri
A síelõs egyáltalán nem baromság, még az a legkomolyabb, legkönnyebb és legéletszerûbb az összes eddigi közül