És ütött már ki autós így ablakot? :-)
Lehet, hogy Bruce Lee-nek vagy Chuck Norris volt a horgász
És ütött már ki autós így ablakot? :-)
És ütött már ki autós így ablakot? :-)ugyanaz aki autóvezetés közben mobilon pofázik, és közben aktívan gesztikulál...ilyen meg sok van..
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
ugyanaz aki autóvezetés közben mobilon pofázik, és közben aktívan gesztikulál...ilyen meg sok van..De ez így hülyeség. Ki az, aki egy fülkés telefonban mutogatja, hogy mekkora halat fogott? Ráadásul két kézzel?
Horgászott, örült, haza telefonált, hogy "eeeeeeekkora halat fogtam", amit a kezeivel szemléltetett is, de a fülke kicsi volt, kiverte az üveget, az elvágta a kezét, elvérzett...
Vagy mittudomén.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
a favágó néni' : )én sem értem, de itt egy másik: A favágó bátyja meghal. A favágó bátyja egymillió dollárt hagy az öccsére. A pénzt törvényesen kifizették, de a favágó sohasem látott az egymillió dollárból egy centet sem. Hogyan lehetséges ez?
(Ugyancsak tudom a megoldást;))
Így e
mivel nincsen rózsa tövis nélkül, kibontom vele a zsebemet, kiveszem az almát, eldobom. az alma pedig nem esik messze a fájától, fölmászom a fára, ezzel lóvá tettem az oroszlánt és ellovagolok.
na jó ismertembár szerintem ezt csak az tudja, aki ismerte, de azért fehérrel írtam, hátha vki találgatna
Izomtéridõninja-geológus!
én sem értem, de itt egy másik: A favágó bátyja meghal. A favágó bátyja egymillió dollárt hagy az öccsére. A pénzt törvényesen kifizették, de a favágó sohasem látott az egymillió dollárból egy centet sem. Hogyan lehetséges ez?
(Ugyancsak tudom a megoldást;))
Itt egy másik, általam kedvelt setítség:
Sivatagban vagy. Van rajtad egy kabát, kezedben egy rózsa. Zsebében egy alma. A zsebed be van varrva. Megjelenik egy oroszlán. Hogy menekülsz meg?
Izomtéridõninja-geológus!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960