Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Világmegfejtõs - filozofálgatós - idézgetõs - elméletgyártós

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1040 hozzászólás a témában

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

És ütött már ki autós így ablakot? :-)

Lehet, hogy Bruce Lee-nek vagy Chuck Norris volt a horgászFeltöltött kép
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

ugyanaz aki autóvezetés közben mobilon pofázik, és közben aktívan gesztikulál...ilyen meg sok van..

És ütött már ki autós így ablakot? :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

De ez így hülyeség. Ki az, aki egy fülkés telefonban mutogatja, hogy mekkora halat fogott? Ráadásul két kézzel? :)

ugyanaz aki autóvezetés közben mobilon pofázik, és közben aktívan gesztikulál...ilyen meg sok van..

az üveget viszont tényleg nem annyira egyszerû, azt inkább rúgni szokták,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
De ez így hülyeség. Ki az, aki egy fülkés telefonban mutogatja, hogy mekkora halat fogott? Ráadásul két kézzel? És ráadásul nem is olyan vékonyak azok az üvegek. És ráadásul elég lett volna az egyiket kitörnie, nem? Áhh :)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

Horgászott, örült, haza telefonált, hogy "eeeeeeekkora halat fogtam", amit a kezeivel szemléltetett is, de a fülke kicsi volt, kiverte az üveget, az elvágta a kezét, elvérzett... :D

Vagy mittudomén.

ehh:D ismerted?:D ezaz amúgy
Meguntam az aláírásom....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nem mondod! :D
Azt hittem valami elvetemült dolog, csak megpróbáltam "földön járva" is megközelíteni... ;)

De egy idõ után jöjjenek a megoldások, amikre nem érkeztek helyes próbálkozások!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
kokk, ja, jól látod ez a megoldás ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Gyõzött a hal!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Horgászott, örült, haza telefonált, hogy "eeeeeeekkora halat fogtam", amit a kezeivel szemléltetett is, de a fülke kicsi volt, kiverte az üveget, az elvágta a kezét, elvérzett... :D

Vagy mittudomén.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
jaj, jaj, bocsánat, csak most kerültem géphez, itt a türelmetlenül várt háremes megoldás. Elõtte tisztázva mindenkinek: egyszer vonulnak el a rab elõtt, sorban. Ergo aki már elvonult azt nem választhatja.

Tehát, a(z optimális) megoldás(, statisztikailag): Hagyja, hogy az elsõ 50 nõ elvonuljon elõtte, és megjegyzi melyik volt a legszebb. Az 51. nõtõl kezdve pedig az elsõt aki legalább annyira szép, azt választja. (Természetesen nem életszerû, mert feltételezi hogy a "szépség" sorrendi rendezésnek minõsül. De annál hasznosabb az életben, komolyan! Vásárláskor, pl.)

Következõ: Egy telefonfülkében "áll"(dõl) egy halott pasi, a fülke két oldalsó ablaka kitörve, a kagyló lóg. A pasi lábánál egy becsomózott nejlonzacskó, a fülke falának támasztva egy horgászbot, minden csupa vér. Mi történt? (Minden más infó többletinfónak számítana:) )
Meguntam az aláírásom....

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás

én sem értem, de itt egy másik: A favágó bátyja meghal. A favágó bátyja egymillió dollárt hagy az öccsére. A pénzt törvényesen kifizették, de a favágó sohasem látott az egymillió dollárból egy centet sem. Hogyan lehetséges ez?
(Ugyancsak tudom a megoldást;))

a favágó néni' : )

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Így e

mivel nincsen rózsa tövis nélkül, kibontom vele a zsebemet, kiveszem az almát, eldobom. az alma pedig nem esik messze a fájától, fölmászom a fára, ezzel lóvá tettem az oroszlánt és ellovagolok.

na jó ismertem :D bár szerintem ezt csak az tudja, aki ismerte, de azért fehérrel írtam, hátha vki találgatna

Pontosan.
Bár eredetileg úgy volt, hogy nincs nálad rózs.Hanem:
Vársz.Türelem rózsát terem.Mivel nincsen rózsa tövis nélkül...a többit meg tudod.
:)

Izomtéridõninja-geológus!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

én sem értem, de itt egy másik: A favágó bátyja meghal. A favágó bátyja egymillió dollárt hagy az öccsére. A pénzt törvényesen kifizették, de a favágó sohasem látott az egymillió dollárból egy centet sem. Hogyan lehetséges ez?

a favágó vak.;)

a háremes megoldását lassan kérnénk szerintem, már ha van, aki tudja...;)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Itt egy másik, általam kedvelt setítség:

Sivatagban vagy. Van rajtad egy kabát, kezedben egy rózsa. Zsebében egy alma. A zsebed be van varrva. Megjelenik egy oroszlán. Hogy menekülsz meg?

Így e

mivel nincsen rózsa tövis nélkül, kibontom vele a zsebemet, kiveszem az almát, eldobom. az alma pedig nem esik messze a fájától, fölmászom a fára, ezzel lóvá tettem az oroszlánt és ellovagolok.

na jó ismertem :D bár szerintem ezt csak az tudja, aki ismerte, de azért fehérrel írtam, hátha vki találgatna

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
A kertész, aki szereti a virágokat.
Ha hármójuk (ügyvéd; pap; kertész...) közül egy meghalt(az ügyvéd), akkor maradt a pap, és a kertész.
Na, a kertész a bûnös.(Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet...).

Nem gondoltam, hogy megoldással együtt is megállja a helyét találós kérdésként...;)

Itt egy másik, általam kedvelt setítség:

Sivatagban vagy. Van rajtad egy kabát, kezedben egy rózsa. Zsebében egy alma. A zsebed be van varrva. Megjelenik egy oroszlán. Hogy menekülsz meg?

Izomtéridõninja-geológus!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
volt még egy öccse a favágón kívül

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
vagy több tesó van, oszt a bátyja smucig vót és nem hagyott rája semmit

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Csak papír címleteket fizttek ki.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Csak én nem értem? :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960