Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
1137 replies to this topic

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Proha, nagyon örülök, hogy idén is megszervezted Mo. legnagyobb országúti versenyét, feelingre megvolt mint régebben. Viszont van véleményem.

Pro: Tetszett, hogy kaptunk újságot, kis adag ebédet és nagyon bejött, hogy utána kedves hölgyek legyúrtak.

Kontra: Nemtom minek kellett a Lampert Mónika miatt 10 mint várni, személy szerint utálok rajtra várakozni, nemhogy 10 percet késni. A lassú rajtnak gõzöm nincs mi értelme volt ilyen hosszan, írtó gáz volt állandóan a féket tesztelni, a mezõnyben állandó volt az anyázás. Ami viszont a legszarabb volt, hogy NEM VOLT kajás kocsi, pedig sztem 4:58-as idõvel az élbollyal jöttem. Ettõl függetlenül a Cornixos kocsiból kellett könyörögnöm vízet. Itt meg is szeretném nekik köszönni. Kajás kocsit egyszer láttam Keszthelynél, amikor jobbról bejött és majdnem felrakta az egész mezõnyt. Volt még egy fehér furgon ahonnan nem adtak semmit. Szóval ez egyértelmûen visszalépés volt az elõzõ évekhez képest, vagy pedig több kajás kocsi kellett volna.

Ezeket leszámítva jól éreztem magam és remélem jövõre is megszervezed.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Proha a teljes eredménylista kb mikora várható?

varnagyjani

varnagyjani

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok !

Újabb képet találtam, ezen az eredményjelzõ tábla van Tóth Gábor (2150 )
idõeredményével. ( Emil és már küldöm is - cím az elõzõ hozzászólásban)
Egyébként a Velo.hu.-n már rajta vannak a fotók amik menet közben készültek. Gratula a gyorsaságért !
V.J.

varnagyjani

varnagyjani

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok !

Van két képem a tegnapi befutóról. Az egyiken az a kis boly látható, mellyel bejöttem, a másikon az eredményjelzõ van a nevekkel, idõvel.
Az eredményjelzõn rajta van: - Kery István ( 2060 ) - Józsa Gábor ( 1536 ) - Szalados T (amás ? ) /1010/ - Kukoda A (drienn ? ) / 1533 / - Nagy Tamás ( 1722) - Lisoczki ? ( 1528 )

Ha magatokra ismertek, küldjetek e-mail címet a varnagyjani@gmail.com-ra, vagy a varnagyjani@freemail.hu -ra, és küldöm a két képet. A befutó kicsit távoli, de jól felismerhetõ.

- Jövõre ugyanitt ! -
Várnagy János

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Nekem is nagyon tetszett ez a "kis" versengés :)
Jó volt a szervezés!
A problémáim ugyanazok, mint hozénak. A meleg Powerade tényleg nem esett valami jól.
Van egy javaslatom a 160-as frissítõre: ott volt közvetlen mellette a légkondis benzinkút. Be lehetett volna tenni szerintem a kartonokat és csak annyit elõvenni, amennyi szükséges.

(És a Balaton vize...nyami! Nagyon jól esett csobbanni egyet a végén :D)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Proha!
Köszi mindent, és látszott hogy igyekezetetek mindent megtenni.
Tavalyhoz képest, elõször a jók:

-A motorosok, nagyon profik voltak.
-Az útkijelölés tökéletes volt.

Ami rosszabb lett:
-Az a töketlenkedés a rajtszám átvételénél, az borzasztó volt. kb. 6-8 an álltak elöttünk, 10 perc volt.
(Szóltam is neked, hogy több papír kellene)
A bajért csak részben vagytok hibásak, mert sok versenyzõ, nem tudta a sorszámát, pedig ti leírtátok, hogy kellene tudni... Ezért a két papírban keresette mindenki magát.
Szerintem: ha az a papír ki van függesztve valami nyilvános helyre (nem, nem a WC-ben) akkor el lehet zavarni az embereket oda, hogy keressék ki magukat, és jöjjenek vissza a rajtszámukkal, ne fogják a sort.
-A frissítõpontokon tavaly hideg, iható cuccokat adtatok.
Az idén 33 fokos volt minden, 115-nél, de fõleg 160 nál.
Nem tudtuk meginni.

Egyénként meg köszi mindent, jövõre jövünk. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Nagy volt Proha kösz a kört 1-2 idióta autóst leszámítva teljesen toppos volt minden :P

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Prohi! Érdeklõdöm, hogy a frissítés milyen módon történik, hol lesznek az álomások?
Banán, keksz, meg fél literes víz, és Powerade lesz fealdva?

A frissítõk helyszínei a honlap versenykiírás 10. pont alján.

Banán, Balaton szelet, müzliszelet, nápolyi, ásványvíz -mentes és buborékos, Powerade.
- de nem adjuk föl, hanem meg kell állni és kiszolgálod magad, persze segítenek a kollágák.
csak az élmezõnynek nem kell megállni, nekik az elmúlt évek gyakorlata szerint központi frissítõkocsiról kapják Keszthely után a kaját.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Prohi, ha nincs nálam a postai csekk, akkor személyi igazolványt is elfogadjátok a nevezésnél?

A személyid igazolja a befizetés tényét? - ha igen, akkor elfogadják a kollégák, ha nincs benne a nevezési díj feladási összege, akkor nehézkes lesz a dolog.

- Persze a csekk, mint igazolás csak akkor kell, ha nem jutott el hozzánk a feladott pénz a regisztráció idõpontjáig.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy két testvér nevezhet családi nevezéssel, vagy csak külön, egyénivel?

A Tihany Túrán lehet, a Balaton Maratonon nincs családi nevezés.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Khm,khm. ;)

http://forum.bikemag...8&postcount=232

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

sardip

sardip

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Prohi! Érdeklõdöm, hogy a frissítés milyen módon történik, hol lesznek az álomások?
Banán, keksz, meg fél literes víz, és Powerade lesz fealdva?

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Prohi, ha nincs nálam a postai csekk, akkor személyi igazolványt is elfogadjátok a nevezésnél?

wAZo

wAZo

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy két testvér nevezhet családi nevezéssel, vagy csak külön, egyénivel?

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 posts
Van 1 jó hírem persze hogy mennyire jó az relatív, szóval a cornix biztosan nem, tudtommal a pnívó se fog jönni.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
OK, köszi. Tehát még "elvileg" szerdáig lehet, de hétfõ az ajánlott.
Persze én is utolsó elõtti pillanatban, mint mindig :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

A honlapon a 7k-s nevezés befizetésére 20-a a határidõ, nem?
Mert a táblázat felett, meg "május 19. (vasárnap)" van írva.
???
És erre már nem érvényes, hogy +3 nap a határidõtõl a kiegyenlítés határideje?

Igazad van elírás történt, köszi, hogy írtál, de a vasárnap az 20-a és nem 19-e, ráadásul másutt mindenhol 20-a volt írva, talán nem volt annyira félrevezetõ a dolog.
Minden elõnevezési határidõ után + 3 napig lehetett az adott kedvezményes nevezési díjat befizetni. Elméletileg érvényes lehetne az utolsó határidõre is, de ha valaki szerdán fizeti be a nevezési díjat a rózsaszín postai csekken, akkor csak a rendezvény után érkezik meg és neki kell igazolnia a befizetés tényét. Persze általában ilyenkor szokott az megtörténni, hogy otthon felejtettem a vevényt -címû történet és akkor a helyszínen fizesse be a helyszíni nevezést, amint igazolja, hogy õ tényleg fizetett, akkor visszaküldjük a helyszínen befizetettet.....

Szóval mindenki jobban jár, ha holnap gyorsan befizeti és akkor csütörtökig, péntekig megérkezik a feladott nevdíj.

Üdv:
Prohi

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts
A 300. nevezõ, aki on-line adta le a nevezését egy ausztriai fiatalember volt, ezért a meghirdetett feltételekkel a következõ magyar nevezõ nyerte el az ingyenes indulási lehetõséget!

A nyertes: Emõdi Kinga, rajtszáma: 2136, nevezésének idõpontja: 2007-05-14 17:54:31

elõtte Hans Schuhmann (Ausztria) 2135, 2007-05-09 22:04:49
utána Martin Siragi (Szlovákia) 1027, 2007-05-10 08:14:26
nevezett be.

Kingának gratulálunk!
A már befizetett nevezési díját a regisztrációnál kaphatja vissza a rendezvényen!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
A honlapon a 7k-s nevezés befizetésére 20-a a határidõ, nem?
Mert a táblázat felett, meg "május 19. (vasárnap)" van írva.
???
És erre már nem érvényes, hogy +3 nap a határidõtõl a kiegyenlítés határideje?
White Horse

Proha

Proha

törzsvendég

• fórumtag
  • 342 posts

Itt a topicban még a tavaly Pelso kapcsán valaki kérdezte, hogy lesz-e csomagmegõrzõ. Nekem most ugyanez a kérdésem. Vonattal megyek, és valószínûleg nem lesz kisérõm, aki nem indul a versenyen. Pár dolgot jó lenne még vinni, amit nem akarok hátizsákban körbecipelni...

Igen, lesz csomagmegõrzõ. A regisztrációnál kapott ajándékcsomag zsákjára ráírjuk a rajtszámot és azzal együtt (összekötve), ha leadod, akkor ezt a csomagot a "kör" végén a rajtszámod bemutatásával ugyanott átveheted.

Más:
Jelenleg 375 nevezõje van a 200 km-es távnak, 138 nevezõje a 76 km-es távnak és 123 nevezõje a 25 - 40 km-es Panoráma Túrának.
Összesen:636-an neveztek máj. 19-éig.

Az eddigi tapasztalatok alapján a helyszínen kb.: 200-250-en neveznek, így a teljes résztvevõi létszám elérheti a 850 fõt.

Üdv:

Prohi