Jelentkezz be Regisztrálj
Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok
Posted 2010. June 03. - 16:01
Esetleg nem lenne jó egy olyan megoldás, hogy aki tavaly is indult és mondjuk 6h-n belül megjött az lenne az elsõ mezõny, mindenki más meg a mostani szabály alapján?
Egyébként jól értem, hogy a 9 órás mezõny lesz a 40%-os, vérprofi mezõny és 9:10-es pedig az amatõr?
Posted 2010. June 02. - 20:27
Posted 2010. June 02. - 14:53
Defekt javító és talán ha olyan az idõ egy könnyû szélkabát hideg ellen.
Na meg a bukót se felejtsd el. Hajrá !!
Posted 2010. June 02. - 07:58
Lenne néhány, talán másokat is érintõ kérdésem...
1. A Start változását nem lehetne elküldeni a regisztrációkor megadott e-mail címekre?
2. Lehet-e tudni hogy mit találunk a frissítõ állomásokon?
(Nem mindegy mennyit csomagolok...)
3.Tudjátok-e biztosítani hogy a mezõny hátsó felének is maradjon minden?
A maraton szintidejét utólag megváltoztattátok.
Nekem nem tragédia ha esetleg nem érek be szintidõn belül, de azért ezt elõbb is eldönthettétek volna....
Trekingel indulunk.
Kedves fórumozók!
Adnátok tanácsot hogy mit érdemes vinni egy ekkora körre magunkkal?
Köszönöm.
Posted 2010. June 01. - 13:25
Szeretnék kérni egy pontosítást itt a fórumban, mert sztem mást is érdekel.
A tavalyihoz képest más lesz a rajt-cél terület, ez eddig okés.
Viszont a Trackabee-s GPS trackben valami nem teljesen jó a befutónál mert a Honlapon az van, hogy a Stadion elõtt lesz a Fõ utcán a chip-es cél rögzítése, de a GPS log nem is megy a Fõ utcán... :- )
Kérnék szépen egy gyors választ erre!
Köszönöm!
G.
Posted 2010. May 31. - 12:24
Posted 2010. May 31. - 12:07
Számomra kedvezõbb a kilenc órás rajt. Remélem mindenki tud majd értesülni a változásról.
Én meg direkt foglaltam szállást, mivel a 8 órás rajt Bp-rõl értelmetlenül korai kelést jelent, a kilences viszont elviselhetõ. Eredetileg a TdP-re neveztem, mert az délben indul, de kiderült, h ott egy kicsit gyors mezõny megy, egyedül meg unalmas 150km-ert tekerni Ez a 9 óra így jó kompromisszumnak tûnik. És úgy néz ki, addig az esõ is elmegy felõlünk.
Posted 2010. May 31. - 11:59
Az elõzetes kiíráshoz képest megváltoztak a PORT.hu Pelso Kupa és a SHIMANO Balaton Maraton rajtjának idõpontjai!
Az új rajtidõpontok:
Pelso Kupa és a Balaton Maraton "A" depó rajtja 9:00 h
(ill. a menetrendszerint 8:58 h-kor induló vonat után)
Balaton Maraton "B", "C" és "D" depók rajtja 9:10 h
(ill. a Pelso Kupa rajtja után 10 perccel)
Ezzel természetesen a helyszíni regisztrációk idõpontja is változik! A pontos információ a versenykiírásokban!
PORT.hu Pelso Kupa versenykiírás
SHIMANO Balaton Maraton versenykiírás
A CÉL helye is megváltozik, melynek helyszíne a Fõ utcán, a stadion elõtt lesz!
Az eredményeket ott rögzítjük, de csak akkor válik hivatalossá, ha a versenyzõ a Petõfi sétányon található cél-depóba beteker!
Számomra kedvezõbb a kilenc órás rajt. Remélem mindenki tud majd értesülni a változásról.
Posted 2010. May 03. - 10:37
Posted 2010. April 23. - 18:45
Posted 2010. March 27. - 14:43
Névre szóló kerékpáros mezzel, 200km-es balatoni panorámával, 6 órás "szenvedéssel" együtt.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. March 06. - 21:08
A múlt héten (2010.02.28.) neveztem, és utaltam el a pénzt, de még mindig a regisztrált nevezõk között pihenek.
A Szilvásvárad- és a Duna Maratonokra is akkor neveztem, és utaltam, és ott már sima ügy minden.
Valamit rosszul csináltam?
Posted 2010. March 04. - 16:18
Üdv:
ATOM70
Posted 2009. July 31. - 09:52
Posted 2009. July 21. - 07:18
Dede, õ volt az
A FTC nem számít prrofinak, ugyanúgy melóznak edzés mellett, mint bármelyikünk. Az AKESZ 40%-os listája alapján a Berkesi meg a Szórádi kivételével mindenki beleszámít az amatõr kupába.
Lehet,hogy prrofinak nem számítanak,de szerintem profinak igen.
Ezt megtapasztalhatod,ha mondjuk elindulsz az AMATÕR kritérium,vagy idõfutam magyar bajnokságon.
Ahol te valóban amatõrként,sõt esetleg már 40 felett versenyzel saját bringán/épp amilyenre telik/ olyan versenyzõvel,aki mögött ott a technikai háttér,és rendszeresen indul a felnõtt OB-n,Gemenc-kupán,TDH-n....
Véletlen épp a Fradiból.És ha az OB-n ismét csak a középmezõnyben jött be Fehérváron,akkor minden rendben,kiesett a 40%-os rostán,nyugodtan jöhet az amatõr kritérium OB-ra,ahol csak EGY DB Magyar bajnoki mezt osztanak.
Ahhoz már csóró a szövetség,hogy kiizzadjon kategóriánként EGY DB mezt a bajnoknak,így a senioroknál gyõztes,abszolútban második Sebestyén Laci bár
megérdemelte volna nem bringázhat 2008 Magyar Bajnoka mezben....
Ha valaki amatõrként akar versenyezni,akkor adja le a licenc-ét,és a sponzor Merida reklámozott súlyhatáros biciklijét.
Posted 2009. July 18. - 07:05
már nagyon várom a TdP mezt. Mikorra lehet rá számítani?
Üdv:
Tamás
Szerdára készülnek el a mez "festéséhez" a papírok, és viszem a mezgyártóhoz. Õk kb. 10 nap alatt készítik el a 200 db mezt, utána postázom.
Üdv:
Prohi
Posted 2009. July 05. - 08:23
Sziasztok,
A héten holnaptól-péntekig 3 alkalommal kerül vetítésre a Tour De Pelso-ról készített fél órás összefoglaló a Sport1 és Sport2 csatornákon. Sajnos egyik alkalommal sem tudom megnézni, van valaki aki tudja és fogja is rögzíteni a mûsort? Ha igen, igényt tartanék rá.
Üdv,
Orbea
Szia, mi felvettük. Írj egy postacímet, elküldöm DVD-n.
Üdv.
Posted 2009. June 29. - 21:21
Kedves Szervezõk!
Érdeklõdnék hol tart a mezek gyártása azoknak akik nem kaptak, de járt volna.
köszönettel
Szerdára készülnek el a mez "festéséhez" a papírok, és viszem a mezgyártóhoz. Õk kb. 10 nap alatt készítik el a 200 db mezt, utána postázom.
Üdv:
Prohi
Posted 2009. June 29. - 16:29
Érdeklõdnék hol tart a mezek gyártása azoknak akik nem kaptak, de járt volna.
köszönettel
Posted 2009. June 17. - 16:45
Sziasztok,
A héten holnaptól-péntekig 3 alkalommal kerül vetítésre a Tour De Pelso-ról készített fél órás összefoglaló a Sport1 és Sport2 csatornákon. Sajnos egyik alkalommal sem tudom megnézni, van valaki aki tudja és fogja is rögzíteni a mûsort? Ha igen, igényt tartanék rá.
Üdv,
Orbea
Hali!
http://www.balasport...&page=filmjeink
ezen a linken meg tudod nézni, illetve az info@balasport.hu e-mail cimre érkezett megkeresésekre tudunk szolgáltatni oly információt, hogy hogyan lehet hozzájutni az elkészült magazinhoz dvd-n.
Üdvözlettel.