Jelentkezz be Regisztrálj
Tour de Pelso Balaton Maraton | Siófok
Posted 2010. June 05. - 23:11
A verseny szinvonala a szokásos volt, igazából meg is vagyok elégedve, leszámítva 2 dolgot:
1. Amikor a fõmezõny jön sprintre akkor a rendõrmotorosok (akik balra befordultak) ne fékezzék le az épp sprintelni igyekvõ kerékpárversenyzõt, mert ezzel komolyan befolyásolja a verseny végeredményét, én 10 helyet biztos csúsztam a satufék miatt...
2. Tudom, hogy sok a dolgod meg sokan fordulnak hozzád a hülyeségeikkel, de Te vállaltad a verseny lebonyolítását, mi pedig befizettük a pénzt, ezért örülnék, ha legközelebb kicsit odafigyelnél arra amit kérdezek és nem egyszavas lekezelõ válasszal reagálnál.
Posted 2010. June 05. - 21:16
Rossz helyen jársz. Ez egy országúti verseny topikja. Amit te keresel az a Balaton Bike Fest.
Ohhh, sorry. Ez tényleg nem az én fórumom!
Posted 2010. June 05. - 21:08
Posted 2010. June 05. - 21:08
És szerencséd is van, mert ma volt, így pont egy éved van felkészülni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2010. June 05. - 21:02
Valaki tud mesélni a Balaton Maratonról? A középtávon 77km gondolkodom. A Top Maratonokhoz képest milyen (pl. nehezebb mint egy Duna, Szilvás)? Jó buli? Milyen volt tavaly?
Rossz helyen jársz. Ez egy országúti verseny topikja. Amit te keresel az a Balaton Bike Fest.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. June 05. - 20:49
Posted 2010. June 04. - 15:22
Én mindent tökéltesen el tudtam vele intézni két hónapja, fél órát beszélgettünk
Nekem emailben késõ este, 22:00 körül azonnal válaszolt, informált, és át is rakott a nyugdíjas túrára a déli Tour de Pelsoról, miután kiderült, h oda nem mennek nagyon amatõrök... Szerencsére a Balaton Maraton 9:10-kor indul, így nem kell mégsem annyira korán kelni
Posted 2010. June 04. - 15:00
Romokban a balatoni ker
H
no komment, reklámozzuk , hogy használd a bicó utat és ... és ....... és........ szét van rohadva
Posted 2010. June 04. - 14:52
Ha az útvonal menübõl próbálkozol, akkor feljön pdf-ben az útvonal, és a szinttérkép is.
A versenykiírásnál tényleg nem jön be.
Akkor az útvonal valószínûleg a Fõ utcán jön be, ha a stadionnál lesz az eredménymérés, nem kell az idei tervezett útvonalon Petõfi sétány felé kanyarogni. MOndjuk ez nem nagyon lett kommunikálva.
Egyébként meg mindenki arra megy, amerre akar, az élmezõnyt meg felvezetik. Ez mindig így szokott lenni, ezért a hátsó harmadnak már igazi kis kalandtúra! (legalább 10 féle képpen lehet megkerülni a tavat)
P.
valahol láttam , hogy milyen szar sok helyen a balaton körüli kerékpár út. Most még jobban tönkrement ? És ilyen utakkal várjuk az idegenforgalmat ? Meg a vége is azon fog bejönni, szegények. Mint már írtam kommunikálásból elégtelen. De ott van hogyan kell a csipet feltenni a bicóra. Az a fickó nekem valahonnan nagyon ismerõs .
Posted 2010. June 04. - 14:20
A versenykiírásnál tényleg nem jön be.
Akkor az útvonal valószínûleg a Fõ utcán jön be, ha a stadionnál lesz az eredménymérés, nem kell az idei tervezett útvonalon Petõfi sétány felé kanyarogni. MOndjuk ez nem nagyon lett kommunikálva.
Egyébként meg mindenki arra megy, amerre akar, az élmezõnyt meg felvezetik. Ez mindig így szokott lenni, ezért a hátsó harmadnak már igazi kis kalandtúra! (legalább 10 féle képpen lehet megkerülni a tavat)
P.
Posted 2010. June 04. - 12:18
Én mindent tökéltesen el tudtam vele intézni két hónapja, fél órát beszélgettünk
Na biztos ezután megfogadta , hogy mégegyszer ilyesmit nem követ el
Posted 2010. June 04. - 11:54
Posted 2010. June 04. - 11:53
Posted 2010. June 04. - 09:07
Tisztelt szervezõk!
Érdeklõdnék, hogy miért NON-STOP foglalt az információ vonal?
MINDIG foglalt.
Kiskubai
beázott :D
egyébként mikor vagy 1000 nézelõdõ van itt a server sem bírja, tegnap is írtam ide azt mikor elakartam küldeni kiírta , hogy próbálkozzam késöbb mert a szerver túlterhelt. Kommunikációból van még mit tanulniuk. Nézd meg a tourdepelso vendégbejegyzéseit. Azt a kettõt . Arra sincs semmi reagálás. Reméljük a verseny/túra sokkal jobb lesz.
Posted 2010. June 04. - 08:38
Posted 2010. June 04. - 00:18
Posted 2010. June 03. - 22:26
Érdeklõdnék, hogy miért NON-STOP foglalt az információ vonal?
MINDIG foglalt.
Kiskubai
Posted 2010. June 03. - 19:47
A verseny kiírásánál nem tudom megnyitni a szint-rajzot ( többen is panaszkodnak erre)!
Remélem szombaton már nem fog esni! Ellenben, ha mégis: a Kínok Kínján a papíros csippek csúnyán levizsgáztak, teljesen szétáztak, voltak melyek a rajt idejéig sem bírták ki!
Jó lenne azt is tudni a rajtlistából, hogy ki hová, melyik korosztályba nevezett ( a rajtszám alapján ez könnyen megethetõ lenne, itt nem látom ezt a rendszert ). Továbbá azt is olvastam, hogy az elsõ x nevezõ ajándékot kap. Honnan tudom, hogy benne vagyok-e ezen nevezõk között?
Köszönettel várom a válaszokat!
Rtamas
Posted 2010. June 03. - 19:41
Posted 2010. June 03. - 18:58
Prohi!
Esetleg nem lenne jó egy olyan megoldás, hogy aki tavaly is indult és mondjuk 6h-n belül megjött az lenne az elsõ mezõny, mindenki más meg a mostani szabály alapján?
Egyébként jól értem, hogy a 9 órás mezõny lesz a 40%-os, vérprofi mezõny és 9:10-es pedig az amatõr?
Szerintem jól értelmezted , bár nem csak a "vérprofi 40%-os " hanem aki erõs amatõr és oda nevezett.