Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• Please log in to reply
10196 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

más kérdés hogy ekkora poszterhez egy agyontömörített 100K-s jpegben n em lesz elég a bit.

Az hétszentség!:D
Nuca! A dupla A0 méret az 1682X1189mm, az több mint 2 négyzetméter, akkora nagyításhoz jól teszed, ha megszerzed a kívánt képet eredeti felbontásban és tömörítetlen formátumban. Ami kb lehetetlen, vagy rendes ára van.;)
Fekete-fehér kép is állat zajos lesz ekkora méretben, nem eredeti képbõl.
Mondjuk, ha 15 méterrõl nézed akkor még jónak is látszhat.:)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
szerintem ha fekete-fehér a kép, akkor kevésbé zavaró, ha "elfogy" a bit, de azért persze, normális kép kell alapnak

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

na utánajártam, én az A0-nak a kétszeresére gondolok, az a méret már mutat valamit :)
lehet papírra, vagy vászonra kérni, vagy valami fóliafélére, amit falra lehet ragasztani (? no de ez milyen lehet már) no. ez már off volt, nézelõdök tovább :)

keress rá hogy nagyformátumú nyomtatás.
kb 60" (150 centi) szélesek a nyomtatók és 50 méteres tekercs a papír
iszonyat sokféle nyomathordozó van, akár festõvászon is.

amúgy 10-15 évvekl ezelõtt mikor még újdonság volt a dolog akkor volt 25000/m2 a legdurvább kültéri, víz és uv álló nyomatoknak laminálással, azótta meg sztem csökkentek az árak.

más kérdés hogy ekkora poszterhez egy agyontömörített 100K-s jpegben n em lesz elég a bit.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

na utánajártam, én az A0-nak a kétszeresére gondolok, az a méret már mutat valamit :)
lehet papírra, vagy vászonra kérni, vagy valami fóliafélére, amit falra lehet ragasztani (? no de ez milyen lehet már) no. ez már off volt, nézelõdök tovább :)

kép egyik fele egyik A0-s ív, másik fele másik A0. ésígy?

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

ezer éve keresek valami lehetõséget, hogy egy ilyen képet 1-2 méter szélességben kirakni a falra, csak nem óccó, 100e felett :( ha tudtok jobbat, tessék szólni :)

DuoDekor - 20 év duodekor szerintem sok helyen megtalálható.. biztos nem olcsó de nem 100e...szerintem, bár lehet hogy tévedek..(lehet tõlük árajánlatot kérni neten keresztül..)
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

ezer éve keresek valami lehetõséget, hogy egy ilyen képet 1-2 méter szélességben kirakni a falra, csak nem óccó, 100e felett :( ha tudtok jobbat, tessék szólni :)

ezek milyen árak? itt a suli mellett tuti kinyomnak neked akár A0-st is, biztos, hogy nem ennyiért. csak a felbontást kell hozni, hogy ne legyen csöppet pixeles :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Megpróbálhatod felfesteni...:D

tényleg jól mutatnának a pacák a nappali falán. mindenki imádna érte :D

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Szintén off, szintén jó képek.

2010 Tour de France - part I - The Big Picture - Boston.com
2010 Tour de France - part II - The Big Picture - Boston.com

áá ezek még jobbak...megint új hátér :))
valamelyik veloban volt egy 2010-es tour fotó katalógus abban is hasonló képek vannak..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts

Megpróbálhatod felfesteni...:D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Norbi
G és Yoci haverja.

Van még Sauh '05; Sikonda '04, '05, '06 és egyéb finomságok. :)
Feltolom picasa-ra holnap.

edit:
Élénken él bennem a kép ahogy Yoci ledobja a bicajt a felvonóról, majd leszáll, enyhén támolyogva összeszedi a bicajt, ráül és a dombról lefelé jövet nyílegyenesen megcélozza a tûzrakóhelyet. Majd pár méterrel elõtte farol, letámasztja a bicajt és saját magát és kb. estig úgy marad. :D
Nem hittem volna hogy túléli! :D

Nekem meg az, hogy nem tudtuk, hogy tegyük fel úgy a felvonóra, hogy túlélje az utat felfelé... Ott feküdt szerencsétlen a lenti állomáson :-)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

off :D

Dakar 2011 - The Big Picture - Boston.com

baromi jó képek

Maga az oldal is nagyon jó! Tehetséges fotósok dolgoznak nekik. Régóta követem.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
tényleg nagyon jók, egyiket be is tettem hátérnek..

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
off :D

Dakar 2011 - The Big Picture - Boston.com

baromi jó képek

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Õ Peti, épp az ünnepekkor jöttek fel hozzám Yocival, beszélgettünk egy jót

van babája, sõt yocinak is útban a csemete

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Ki az a zombi lor mellett?

Norbi
G és Yoci haverja.

Király képek, ha van még valakinek ilyesmi, osztozkodjon velünk.

Van még Sauh '05; Sikonda '04, '05, '06 és egyéb finomságok. :)
Feltolom picasa-ra holnap.

edit:
Élénken él bennem a kép ahogy Yoci ledobja a bicajt a felvonóról, majd leszáll, enyhén támolyogva összeszedi a bicajt, ráül és a dombról lefelé jövet nyílegyenesen megcélozza a tûzrakóhelyet. Majd pár méterrel elõtte farol, letámasztja a bicajt és saját magát és kb. estig úgy marad. :D
Nem hittem volna hogy túléli! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Burce meg ilyen fiatalka?

Volt valaha :)

Nagyon vagány képek, kösz mindenkinek a feltöltést :)

..ki mondja, h lor pucsít? :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts

Ezt most szégyenled, vagy csak szimplán szokatlan?:P

Ki az a zombi lor mellett?

Joci valamelyik haverja. Õk már a vonatról is úgy dõltek le, mikor megérkeztünk SAUH-ra. Ha jól emlékszem jégerezés volt.
fanatiX mtbc