Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• Please log in to reply
10196 replies to this topic

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

ha nem tudod megérteni amit többen is mondunk akkor nem tudok mit csinálni, veszekedni nem fogok (ez a topik nem arra van).

De mégis veszekedsz, mert rám akarod erõszakolni az izlésedet és a világnézetedet.
Valami bölcs dolgot kéne mondanom, de nem jut eszembe semmi. :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ez inkább olyan, hogy bemész 1 trendi szórakozóhelyre és rajtad deszkás cipõ van, snowboardos szabású nadrág és kapucnis pulcsi és kinéznek, mert nem öltönyben vagy ingben vagy.
Azért nem fogom a molett csajokat szeretni, mert rajtam kívûl mindenkinek az jön be 1 adott helyen. ;)

Nem, inkább olyan, hogy bemész egy étterembe, felrakod a lábad az asztalra, fingasz, böfögsz, és amikor közlik veled, hogy ezt nem kéne, akkor még te vagy megsértve.

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

Ez kezd olyan mindenki ízlésficamos mégis én röhögök egyedül a viccemen szagú lenni.

Ez inkább olyan, hogy bemész 1 trendi szórakozóhelyre és rajtad deszkás cipõ van, snowboardos szabású nadrág és kapucnis pulcsi és kinéznek, mert nem öltönyben vagy ingben vagy.
Azért nem fogom a molett csajokat szeretni, mert rajtam kívûl mindenkinek az jön be 1 adott helyen. ;)

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Már akinek nem vicces. Mindenkinek más az izlésvilága ;)
Ennyi erõvel semmit sem kellene belinkelni, mert valahol tuti megvan a neten. :D

ha nem tudod megérteni amit többen is mondunk akkor nem tudok mit csinálni, veszekedni nem fogok (ez a topik nem arra van).
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

Csak a topik címe "Érdekes képek", nem "Vicces Képek"

Érdekesek is. ;)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ez kezd olyan mindenki ízlésficamos mégis én röhögök egyedül a viccemen szagú lenni.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Ennyi erõvel semmit sem kellene belinkelni, mert valahol tuti megvan a neten. :D

Csak a topik címe "Érdekes képek", nem "Vicces Képek"

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

tamaskanak igaza van a képek fele nem vicces és bárki megnézheti õket bármelyik blogon..szerintem ez a topik nem azért jött létre, hogy napiszar és egyéb blogok posztjait folyamatosan bemásolja valaki..(akit érdekli az megnézheti ott is..akit meg nem az mért lássa itt ??)

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
tamaskanak igaza van a képek fele nem vicces és bárki megnézheti õket bármelyik blogon..szerintem ez a topik nem azért jött létre, hogy napiszar és egyéb blogok posztjait folyamatosan bemásolja valaki..(akit érdekli az megnézheti ott is..akit meg nem az mért lássa itt ??)
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

nem vagyok morci.

csak nem ertem miert kell ezzel a szinvonaltalan hulladekkal teletomni a topikot, es miert ilyen mennyisegben. Fele egyszeruen csak nem vicces, a masik felet meg mar 100szor lattuk.

Mindenkinek más az izlése. Nem kötelezõ megnézni, átt is lehet ugrani, az is 1 megoldás. ;)

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

tamaska azt próbálta közölni veled, hogy felesleges ezzel a sok szarral elárasztani a topikot.

Szerintem meg felesleges azért leszólni, mert nem egyezik az izlésünk.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem vagyok morci.

csak nem ertem miert kell ezzel a szinvonaltalan hulladekkal teletomni a topikot, es miert ilyen mennyisegben. Fele egyszeruen csak nem vicces, a masik felet meg mar 100szor lattuk.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
tamaska azt próbálta közölni veled, hogy felesleges ezzel a sok szarral elárasztani a topikot.

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

orulunk hogy megtalaltad a napiszar.com -ot. legyszives ne linkeld be a maradek masfel millio kepet ami ott van. tobbsege kering a neten mar evek ota amugyis.

koszi.

Ne légy morci, csak mert elöbb belinkeltem, amit te akartál. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
orulunk hogy megtalaltad a napiszar.com -ot. legyszives ne linkeld be a maradek masfel millio kepet ami ott van. tobbsege kering a neten mar evek ota amugyis.

koszi.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Ez a kép a nap poénja:

Feltöltött kép

:D

És még pár érdekes kép:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Újabb érdekes képek:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

GeriMB

GeriMB

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Újabb érdekes képeket találtam "szörfözés közben".

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Nálunk a WD40-es flakonba rádió van építve :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
az újrahasznosítás példája, aranyos :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.