ha nem tudod megérteni amit többen is mondunk akkor nem tudok mit csinálni, veszekedni nem fogok (ez a topik nem arra van).
De mégis veszekedsz, mert rám akarod erõszakolni az izlésedet és a világnézetedet.
ha nem tudod megérteni amit többen is mondunk akkor nem tudok mit csinálni, veszekedni nem fogok (ez a topik nem arra van).
Ez inkább olyan, hogy bemész 1 trendi szórakozóhelyre és rajtad deszkás cipõ van, snowboardos szabású nadrág és kapucnis pulcsi és kinéznek, mert nem öltönyben vagy ingben vagy.
Azért nem fogom a molett csajokat szeretni, mert rajtam kívûl mindenkinek az jön be 1 adott helyen.
Ez kezd olyan mindenki ízlésficamos mégis én röhögök egyedül a viccemen szagú lenni.
Már akinek nem vicces. Mindenkinek más az izlésvilága
Ennyi erõvel semmit sem kellene belinkelni, mert valahol tuti megvan a neten.
Csak a topik címe "Érdekes képek", nem "Vicces Képek"
Már akinek nem vicces. Mindenkinek más az izlésvilága
Ennyi erõvel semmit sem kellene belinkelni, mert valahol tuti megvan a neten.
tamaskanak igaza van a képek fele nem vicces és bárki megnézheti õket bármelyik blogon..szerintem ez a topik nem azért jött létre, hogy napiszar és egyéb blogok posztjait folyamatosan bemásolja valaki..(akit érdekli az megnézheti ott is..akit meg nem az mért lássa itt ??)
nem vagyok morci.
csak nem ertem miert kell ezzel a szinvonaltalan hulladekkal teletomni a topikot, es miert ilyen mennyisegben. Fele egyszeruen csak nem vicces, a masik felet meg mar 100szor lattuk.
tamaska azt próbálta közölni veled, hogy felesleges ezzel a sok szarral elárasztani a topikot.
RAUH-Welt
B E G R I F F
orulunk hogy megtalaltad a napiszar.com -ot. legyszives ne linkeld be a maradek masfel millio kepet ami ott van. tobbsege kering a neten mar evek ota amugyis.
koszi.
RAUH-Welt
B E G R I F F