Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• Please log in to reply
10196 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
oda lett forrasztva gondolom

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
igen az addig rendben van hogy fekcso van benne. de ez egy 90fokos csati, szal a cso itt a csavarnal effektive veget er. es egy uj cso kezdodik belul a lancvilla tuloldalan. na az ott hogy lett csatlakoztatva, az erdekelne engem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
remélem nem a láncvilla van csurigtöltve :D

gyanitom, hogy egy fém fékcsõ van belebujtatva, illetve kivezetve

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es az belul hogy van odakotve?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nekem tetszik és különleges.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Érdekes megoldás!
Posted Image

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
[IMG]http://pics.kuvaton.com/kuvei/riding_home_is_going_to_suck_tonight.jpg[/IMG]

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
3D utcafestés.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
Teljesen igazad van Zeezolzano, csak a kerékpárutat azért rakták oda ahova, mert azt a turistáknak készítették, akik élvezik a napfényt, a víz közelségét és minden településen megállnak inni vagy enni valamit. Aki edzeni akar, az szeretne tempót menni, esetenként akár 40-50 km/h-val, ami a „nem kerékpározó” embernek szinte felfoghatatlan, hogy hogyan lehet annyival tekerni. Szóval vagy nem arra edzel, vagy felhagysz az elõírt edzésprogram szigorú betartásával és mész a kerékpárúton az elõírt sebességgel vagy esetenként kevesebbel, vagy mész a kép/térkép alapján lakott területen, ahol az tilos, de ezt pont ezen a fórumon magyarázom?.! Már sokszor elõkerült ez a téma, egyszerûbb kirakni a táblát, mint a problémát megoldani (és sokszor olcsóbb is).
Gyõr közelében is van hasonló helyzet. Kerékpárútnak nem nevezném mivel a házak elõtti járdán megy, minõsége kritikán aluli és a szélessége sem felel meg az elõírásnak. Az úton kint a tiltó tábla. Volt olyan szitu, hogy pont kilépett az ember elém a kapuból. Ha nem a terepgéppel, hanem a régi outimmal vagyok, akkor biztosan elütöm, pedig nem mentem nagy sebességgel. Meg is morgott erre határozottan visszaválaszoltam: „megálltam nem!?” Szóval, akkor most hol menjél? Leginkább sehol. :mad:
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Azért azt bõven megértem ha az autós rád dudál ha annyi tábla után is az úton közlekedsz, pláne ha tud a kerékpár útról is. Mi sem szeretjük ha autó parkol a kerékpár úton pláne ha még közlekedne is rajta. Ez egy oda-vissza, adok-kapok játék.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

.... a bringaút közvetlen az éttermek elõtt van - vagy az picivel arrébb lehet. tehát amikor a jóllakott paraszt kilép az étterembõl épp el tudom kapni az egyik résztávnál :)

pontosan...mi is csak odáig mentünk, viszont elég sok büfé elõtt van rendes bringatároló.
bár a büfé és a tároló közt megy a bringa út, tehát az is elõfordul, hogy egy bringás lép ki eléd bukóban, nem pedig zsíros disznó avagy jóllakott paraszt...

viszont egy bringás lámpa összehasonlító teszthez szerintem ideális a terület, mert pontosan kimérhetõ hogy melyik lámpa hányadik tábláról mennyi fényt tud visszaverni..:D

a balcsi part meg amúgy sem arról híres, hogy szépen ki van világítva, tehát fényszennyezéstõl nem kell tartani a teszt során
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ennél sokkal rosszabb részek is vannak sajnos: elkorhadt deszka-hidak, feltüremkedett gyökerek, vasrudak, derékszögû kanyarok stb. Több száz esetet fel lehetne sorolni. De a zsíros disznó, aki a "jogsim éve, a gyaloglás vége" típus, az csak azt látja, hogy a bringás köcsög az úton megy, pedig "ott van a biccigli út, bassza meg". Tábla pedig annyi van, amennyi elõ van írva, se több, se kevesebb.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

natakarodj... :D szembesávban is! :D Balatonberény.
http://criticalmass....latonberény.jpg

itt szoktam járni néha
páran szoktak dudálni... aki ismeri ezt a részt, tudja, hogy a bringaút közvetlen az éttermek elõtt van - vagy az picivel arrébb lehet. tehát amikor a jóllakott paraszt kilép az étterembõl épp el tudom kapni az egyik résztávnál :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

itt, e: 46° 42' 50.94" N 17° 19' 31.58" E - Google Térkép

http://mw2.google.co...ium/20765477jpg

bloke, ezt semmi nem indokolja. csak pár hivatali suttyó ezzel intézte el a kritikán aluli eurovelo szakasz kikerülését.

hja kérem, addig már nem mentünk el, mi a strandbüféknél leragadtunk..:D

Flickr

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

nyáron voltam Berényben, pont bringával, de ezt a tábla erdõt nem láttam...
hol van? a fõúton?
legközelebb megkeresem..:)

itt, e: 46° 42' 50.94" N 17° 19' 31.58" E - Google Térkép

Posted Image

bloke, ezt semmi nem indokolja. csak pár hivatali suttyó ezzel intézte el a kritikán aluli eurovelo szakasz kikerülését.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
Posted Image

Posted Image

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
nyáron voltam Berényben, pont bringával, de ezt a tábla erdõt nem láttam...
hol van? a fõúton?
legközelebb megkeresem..:)

Flickr

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts
Posted Image

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Posted Image

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nem jókedvükben tettek ki ennyi táblát, minden egyes keresztezõdésben ki kell tenni. Meg azért a teleobjektív is csalóka.