Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• Please log in to reply
10196 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Szarabbul élünk mint 4 éve
Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

(mindamellett kivancsi lennek hanyan jatszanak 1,2,3,4,5-ot Mo-n... sztem nagyon sokan, igy a varhato nyeremeny kisebb, mint mas szamok eseten, ez biztos)

Így kezdtem. Biztos megjátszák sokan, de akkor újrahúznak... Mert csak. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ami azt illeti így belengondolva én sem látom sok értelmét a dolognak :D
szóval meggyõztetek.. ;) (arról, hogy néha nem árt gondolkodni is, nem csak elhinni jól hangzó dolgokat..)

azért megkérdezem az illetõt, valszeg félreértettem valamit.. érdekes

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
az 1,2,3,4,5 ugyanugy sorban van, mint a 12,32,45,46,60
lenyegeben nincs koztuk kulonbseg, mert az elsonel 1,1,1,1 a kulonbseg a szamok kozt, a masodiknal pedig 20,13,1,14. Valoszinuseg szempontjabol ugyanaz, csak nekunk "rendezettebnek" tunik, pedig ez csak egy megallapodas, hogy igy jonnek a szamok sorban egymas utan.
(mindamellett kivancsi lennek hanyan jatszanak 1,2,3,4,5-ot Mo-n... sztem nagyon sokan, igy a varhato nyeremeny kisebb, mint mas szamok eseten, ez biztos)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a jartas ember megbukott matekbol.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

thez, teljesen világos amit mondtok és ez tûnik logikusnak, de egy jóval járatosabb embert hallottam errõl beszélni, mint a fórumon bárki ;)

ezért fogok utánanézni valahol

Jártas emberek már mondták, hogy a Föld lapos. Meghogy a víznél nehezebb tárgy sose fog úszni. ;)

Aktuális civil

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

Szerintem is egyedül a sorrendnek lenne kisebb az esélye. Mármint, hogy így húzzák egymás után.

Ha egymás után húznák ki ebben a sorrendben, eléggé csalás szaga lenne a dolognak!
kitörne a polgár háború, kirakatbezúzásokkal és autóborogatásokkal...

[highlight] The bike way of life [/highlight]

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
thez, teljesen világos amit mondtok és ez tûnik logikusnak, de egy jóval járatosabb embert hallottam errõl beszélni, mint a fórumon bárki ;)

ezért fogok utánanézni valahol

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ez csak kombinálás.
:D amugy igen. mert a nagyobb számból(pl kétszámjegyü) 81 db van, míg kisebbõl csak 9:):)

de a sorrendet leszámítva ahogy Zap is mondja ugyanakkora esélye van a dolognak, mint bármi más számsornak(tök random nem egész számok is)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
azért lenne kisebb az esélye, mert halottam valamit, ami lehet, hogy orbitális faszság, de nah..

a lényeg kb az, hogy ha mondjuk 1 és 90 közötti számokból rengetegszer húzunk, akkor a nagyobb számok gyakrabban fordulnak elõ... hogy miért, azt ne kérdezzétek, utánanézek majd, mert tényleg haloványak az emlékeim ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szerintem is egyedül a sorrendnek lenne kisebb az esélye. Mármint, hogy így húzzák egymás után.

Aktuális civil

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
miért lenne kisebb az esélye?:)
1:90hez hogy elsõre kihúzzák az egyest.
1:89hez hogy a 2est:D
persze hülyén hangzana, de mekkora az esélye hogy kihúzzák a 10-20-30-40-50et? ugyanakkkora
vagy a 11 28 31 48 67-et szintén ugyanakkora:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pont ugyan akkora az esélye, mint 5 másiknak. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
az 1 2 3 4 5nek elég kicsi az esélye a nagy számok törvénye miatt, v tévednék?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mint hogy az 1, 2, 3, 4, 5-nek is ugyan akkora az esélye, ha viszont ezt húznák ki, újyt húznek. De nem vágom, hogy miért. Szal ezeket ne rakra meg senki! :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
az hogy pont mellé ment mindegyik lényegében ugyanolyan mintha random lenne az összes szám, de így vicces
(szal nem MAJDNEM nyert, hanem tökre nem nyert:))

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Van ilyen!
;-)
http://www.kreten.hu.../blog4462_1.jpg
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
mit ittál?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
És az ország hadserege szétlõné a nyeregtõl sibbadó tomporodat(seggedet), mert azt hinné,hogy UFO lennél vagy kitudjahogymi:D
Bocs ha csúnyán beszéltem...
Ne modjátok el anyukámnak....lééééégysziii:)

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Ebbõl a lakásból nem lenne rossz reggelente elindulni tekerni egy nagyot.
;-)
http://www.johnstonm...ew_house_02.htm
http://www.johnstonm...ew_house_01.htm
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."