egyébként te hány centi vagy? mert legalább 2m-nek kéne sztem lenned hogy elérjed a fékkarokat ilyen hosszú stucnival...Tomi,nem vagy lebaszva.Ez eszembe se jutott hogy érdekes képekbe beletartozna,mivel nálam ez a csini gép alap.Nem gondolkodtam el rajta hogy érdekes lenne.Köszönöm a dírécsõ szavakat.Szerintem se suhannak ilyen cirkuszi hisztis picsával!
Hisztis picsa,mert ha nem ápolom(mosom le,olajozom a láncot) akkor elég hamar "meghálálja" egy defekttel.Ja és csaj lelke van,azért is lett piros sárvégõje.
ÉS!A 24órásra még visszaépítem olyan biciklivé ami leginhább egy MTB-re hasonlít.
Elnézést a hosszú hozzászólásért.
Ja és továbbá köszönöm,hogy nem szólta le senki sem a kormány közepénél található hagyományos stílust képviselõ szigetelõszalagot!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Érdekes képek
Started by
Dig
, 2006. January 12. 08:44
Posted 2006. September 02. - 19:48
Posted 2006. September 01. - 22:45
Posted 2006. September 01. - 21:48
Posted 2006. September 01. - 21:45
Elolvastad amúgy?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2006. September 01. - 21:21
Posted 2006. September 01. - 20:39
Posted 2006. September 01. - 18:30
Leszolni??? szerintem is kul gép,és extra egyéniségre utal gratula:clap:
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2006. September 01. - 18:15
Tomi,nem vagy lebaszva.Ez eszembe se jutott hogy érdekes képekbe beletartozna,mivel nálam ez a csini gép alap.Nem gondolkodtam el rajta hogy érdekes lenne.Köszönöm a dírécsõ szavakat.Szerintem se suhannak ilyen cirkuszi hisztis picsával!
Hisztis picsa,mert ha nem ápolom(mosom le,olajozom a láncot) akkor elég hamar "meghálálja" egy defekttel.Ja és csaj lelke van,azért is lett piros sárvégõje.
ÉS!A 24órásra még visszaépítem olyan biciklivé ami leginhább egy MTB-re hasonlít.
Ja és továbbá köszönöm,hogy nem szólta le senki sem a kormány közepénél található hagyományos stílust képviselõ szigetelõszalagot!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. September 01. - 17:32
leszámítva olyan semmi neveket, mint John Tomac v Ritchey bácsi
(de ettõl még ugyanolyan fasza)
én elsõsorban a küllõgyöngyökre gondoltam, Ritchey bácsi tanyabájkján még nem láttam ilyen összeállításban.
Posted 2006. September 01. - 11:03
sztem ez egy fájintos kis városi cirkáló. nem tudom mihez hasonlítani
talán még a futárok szoktak ilyennel hasítani
talán még a futárok szoktak ilyennel hasítani
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. September 01. - 10:52
leszámítva olyan semmi neveket, mint John Tomac v Ritchey bácsi
Posted 2006. September 01. - 10:14
szerintem a világ ezzel is több lett, ez mutatja az emberek más gondolkodását
másnak ez uccse jutott volna eszébe
másnak ez uccse jutott volna eszébe
Posted 2006. September 01. - 10:07
A vicc az hogy ez valaha 1 monti volt és volt neki outija is, de átépitette a montiját ijenné.
Na ha hazaér melóbol jól le fog asszni, mert felraktam a bringáját:D
Na ha hazaér melóbol jól le fog asszni, mert felraktam a bringáját:D
Posted 2006. September 01. - 10:05
nagyon odabasz, a küllõgyöngyök a gyerekkoromat juttatják eszembe, de ezzel sz-tem sokan így vannak.
vendég_galuska_*
Posted 2006. September 01. - 09:38
Posted 2006. September 01. - 09:23
sztem faszás, bár +1 pár fékkart talán megkíván, h egy 3., középsõ pozícióban is lehessen vele terepezni
Posted 2006. September 01. - 08:56
ok, de nem fordul el az miután ráül az ember? 2 csakvarnak kéne minimum tartania nem?
29-es kerékkel tudsz vele 26oshoz tervezett villát használni.
Posted 2006. September 01. - 08:50
Beszósz?Mi bajod a küllõbogyóimmal?Miért baj az ha így meg tudom rakni 50nel?Irigykedsz?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. September 01. - 08:40
Bár ahogy ismerlek te képes lennél felrakni az országuti kormányos montidra , a küllötisztitók mellé