Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• Please log in to reply
10196 replies to this topic

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

folyamatosan egymas baszogatasaval vannak elfoglalva.

meg egy kis off galuskaera:

hol vertek agyon a testverek a tanart a ket gyereke szeme lattara?

az ilyenek vajon lesznek valaha is ertelmes tagjai egy tarsadalomnak? Teged jo erzessel tolt el, hogy az adodbol fizetik a bortonben "szenvedo" [ertsd ingyen kaja, futes, konditerem] szarhaziak eltartasat?

nem azt mondom, hogy az normalis, hogy iranban felakasztjak a not, ha azt gondoljak rola, hogy megcsalta a ferjet. az orultseg.

arrol beszelek, ha bizonyitott a szandekossag, a rosszindulat es amit elkovetett, azzal tonkretette jo par ember eletet.

az olyanokra nincs szukseg.

Texasban maig is van kivegzes. bar asszem az utolso tan `86ban volt. de meg tudom erteni oket.

Nem tölt el jó érzéssel... A halálbüntetés egyetlen oka, hogy némiképp kielégtheti a bosszúvágyat... Ami nem a legnemesebb érzelem. A börtönök fenntartása valóban sokba van a társadalomnak és valóban, nincs haszna a társadalomnak a javíthatatlan bûnözõkbõl. Folytatva a gondolatot, nincs haszna az elmebetegekbõl, a gyógyíthatatlan betegekbõl, magatehetetlen öreekbõl sem... Sõt, csak a baj van velük.
Egy európai állam ma már nem végez ki embereket. Az USA-ban meg egész más az erõszak kultusza, amit hathatósan megalapozott az indiánok kiirtása és a rabszolgatartás.
Tudom, nehéz elhinni, de a halálbüntetésnek nincs visszatartó ereje. Ennek ezer oka van, de nem ide tartozik.
Nem értem ezt a vihart a biliben. Én is csak csatoltam egy-két érdekes képet, ennél durvábbakat, gusztustalanabbakat ITT is láthattam...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Posted Image
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
Posted Image

:D
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

ez személyautóba való csiga?
mer akkor ehm..
ehez kell már motortér :)

nemcsak motortér, motor is;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

csiga biga gyere ki ...
http://exvitermini.c...ics/trentbo.jpg

ez személyautóba való csiga?
mer akkor ehm..
ehez kell már motortér :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
A törökök?
Én voiltam ott igen mélyen, de csupa kedves emberrel találkoztam, Mindenki megkinált teával, És egy eldugott tanyán is beszélten valami idegen nyelvet (németet persze)
Én jobban félek a déli szomszédunktól mint a törököktõl.
A törökök szeretik a magyarokat, odalent nem feltétlen.És hogy on legyen néhány kép törökökrõl:

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
tudom en is benne voltam az offolasban, de azert mostmar lassan visszaterhetnenk a temahoz...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

07aszp

07aszp

törzsvendég

• fórumtag
  • 638 posts
na most angolon épp egy cikket olvastunk az egyik nagy angol napilapból, Robert Kilroy-Silktõl. Nem nagyon szereti az arabokat, és írt egy cikket, We owe arabs nothing ( semmivel sem tartozunk az araboknak ). Én teljesen egyetértettem vele, de nem mertem mondani, mert mindenki hihetetlenül elítélte... na most a tolerancia szép dolog, de nem szabad túlzásba vinni. én azon a napon fogok kanadába költözni, amikor törökország belép az EUba...(egyébként tudom, hogy a törökök nem arabok, de akkor is...)
Hull York Medical School
1st Year (Hull Campus)
Anaesthetist wannabe

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Na nem akarok én itt a tüzre olajat önteni...csak egy kis megjegyzés Iránrol, én éltem ott 5 évig tehát tapasztalatbol beszélek..

Irán nagyon parás hely, és mint gyerek és külföldi soha büdös életemben nem lehettem kint az utcán, mert simán meglehet hogy egyszerüen eltünsz...
Ugy nézet ki a napom hogy bezárt ajotos kocsival suliba, majd mikor vége ugyan igy felszedtek és haza...hiába van minden 100 méteren egy csávo (pazdár a nevük) kalasnikoval a közbiztonság az 0.
Sajnos van egy olyan mentalitás ott hogy külföldi = ellenség.

A házunk is ugy nézett ki hogy hiába az elsö emeleten laktunk minden alblakon acél rács...mivel volt egy 2 gyerekes magyar család akiket az otthonukban egyszerüen lelöttek...

Tehát ilyen Iráni királdulások nem kifelyezetten életbiztositásnak számitanak, hiába vannak nagyon szép helyek meg minden, nem kifejezzetten egy turisztikai paradicsom...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
csak annyit fûznék hozzá:
galuska: csak nézd meg a Farkasok völgye címû filmet......
Autist Team:)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
OFF:
Mi lenne, ha nem hoznátok fel havonta, kéthavonta ezt a kib@szott halálbüntetés témát?
Pár év alatt kb mindenki véleményét sikerült megismerni, igaz vannak újak is. Nekik kéne nyitni egy ilyen topicot és nem szétoffolni egy képes-et, a modik segítségével.
Ennyi...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mit lathat ott
http://exvitermini.c...ics/dcbabe1.jpg
http://exvitermini.c...ics/dcbabe2.jpg
ilyen nekunk 2.-al van
http://exvitermini.c...ics/5thgear.jpg
ooo hol a hifi meg az aut legkondi
http://exvitermini.c...ics/incr306.jpg
ennyiert mas autot vesz
http://exvitermini.com/pics/motec8.jpg
csiga biga gyere ki ...
http://exvitermini.c...ics/trentbo.jpg

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

az lemondott az emberi jogairol. koszoni, o nem el vele tobbet.

Ez nem jogok kérdése, a bûnhõdés nem fizikai hanem lelki folyamat és egy halott ember nem érez semmit. A megcsonkítás meg emberkínzás, és ez a felfogás nem vall józan gondolkodásra. Magyarországon és számtalan helyen még az öncsonkítás is büntetendõ. Az élethez való jog a legerõsebb alapjog, második a szabadság. Értelmes országokban csak ez utóbbit korlátozzák. Meg kicsit gondolkodni kellene: aki megöl, vagy megcsonkít egy másik embert az semmivel sem jobb nála. Ilyen törvények mellett a világ tele lenne levágott kezû emberekkek akik hullákat kaparnak el a lábukkal...

Kezd egy kicsit elterjedni nácizmussal kevert iszlám fundamentalizmus a kedves fórumozók között...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
öhm..... a börtönlakó költsége azért nem egy szerkó és napi két kiflibõl áll.
fûtés, világítás, õrök költsége, víz, cella, kaja, õrök kajája.........
egyszer kiszámolták, hogy egy fõ egy napi õrzése kb 30.000 Ft-ba kerül az államnak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
aki beismeri, vagy 100%-ig bizonyitott. nyilvan nem lonek fejbe mindenkit, aki kettonel tyukot lopott a mult heten.

es aki elvette masik 5 ember eletet, ugy, hogy elotte mondjuk megkinozta/megeroszakolta/mindketto elotte, az ki? az lemondott az emberi jogairol. koszoni, o nem el vele tobbet.

az egesz orszag egy kibszott nagy csodben van, inkabb fizetnek adot arra, hogy a korhazban a reggeli ne egy fel kifli legyen, mint azoknak a rohadekoknak.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ha valakit egy kicsit is érdekel a téma, ennél jobb összefoglalását még nem olvastam...

saját vélemény;
nem kicsit gáz, amikor közölni kell a villamosszékbe küldött postás árváival, h bizony lehet mégsenem az apjuk tette el az az öttagú családot láb alól, hanem az óraleolvasó...
de a még teljesen egyértelmû eseteknél is, bennetek nem merül fel az, hogy kik vagyunk mi, hogy elvegyük egy másik ember életét a bûnei miatt? (lehet vitatkozni, hogy jobb-e egy egyszemélyes zárkában megõrülni, franc tudja)
egy egész országra elosztva talán nem olyan nagy teher az a napi élelem, meg a börtönszerkó, és heti egyszeri tusolás...
k. sok emberre nincs szükség a világban, mégsem állíthatjuk õket falhoz ezért

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Texasban maig is van kivegzes. bar asszem az utolso tan `86ban volt. de meg tudom erteni oket.

Texasiakat nem jo megereteni, sem nem jo olyannak lenni... ha olyan lenne a vilag, mint amilyennek a texasiak elkepzelik nem lenne jo nekunk :(
(bar ez egy EROSEN szubjektiv maganvelemeny, kepzeljetek el egy arja nemetet egy amerikai ontudataval es vilagkepevel... na texas nagyresze ilyen)

bocsanat az OFF-ert :(

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
folyamatosan egymas baszogatasaval vannak elfoglalva.

meg egy kis off galuskaera:

hol vertek agyon a testverek a tanart a ket gyereke szeme lattara?

az ilyenek vajon lesznek valaha is ertelmes tagjai egy tarsadalomnak? Teged jo erzessel tolt el, hogy az adodbol fizetik a bortonben "szenvedo" [ertsd ingyen kaja, futes, konditerem] szarhaziak eltartasat?

nem azt mondom, hogy az normalis, hogy iranban felakasztjak a not, ha azt gondoljak rola, hogy megcsalta a ferjet. az orultseg.

arrol beszelek, ha bizonyitott a szandekossag, a rosszindulat es amit elkovetett, azzal tonkretette jo par ember eletet.

az olyanokra nincs szukseg.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Folyamatosan ezzel a helyesírási dologgal vagytok elfoglalva.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Dehogynem. Havonta egyszer-kétszer. Bár elég sokat kell utaznom. Köszönöm az esti társaságot. Jóéjt.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"