folyamatosan egymas baszogatasaval vannak elfoglalva.
meg egy kis off galuskaera:
hol vertek agyon a testverek a tanart a ket gyereke szeme lattara?
az ilyenek vajon lesznek valaha is ertelmes tagjai egy tarsadalomnak? Teged jo erzessel tolt el, hogy az adodbol fizetik a bortonben "szenvedo" [ertsd ingyen kaja, futes, konditerem] szarhaziak eltartasat?
nem azt mondom, hogy az normalis, hogy iranban felakasztjak a not, ha azt gondoljak rola, hogy megcsalta a ferjet. az orultseg.
arrol beszelek, ha bizonyitott a szandekossag, a rosszindulat es amit elkovetett, azzal tonkretette jo par ember eletet.
az olyanokra nincs szukseg.
Texasban maig is van kivegzes. bar asszem az utolso tan `86ban volt. de meg tudom erteni oket.
Nem tölt el jó érzéssel... A halálbüntetés egyetlen oka, hogy némiképp kielégtheti a bosszúvágyat... Ami nem a legnemesebb érzelem. A börtönök fenntartása valóban sokba van a társadalomnak és valóban, nincs haszna a társadalomnak a javíthatatlan bûnözõkbõl. Folytatva a gondolatot, nincs haszna az elmebetegekbõl, a gyógyíthatatlan betegekbõl, magatehetetlen öreekbõl sem... Sõt, csak a baj van velük.
Egy európai állam ma már nem végez ki embereket. Az USA-ban meg egész más az erõszak kultusza, amit hathatósan megalapozott az indiánok kiirtása és a rabszolgatartás.
Tudom, nehéz elhinni, de a halálbüntetésnek nincs visszatartó ereje. Ennek ezer oka van, de nem ide tartozik.
Nem értem ezt a vihart a biliben. Én is csak csatoltam egy-két érdekes képet, ennél durvábbakat, gusztustalanabbakat ITT is láthattam...