Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• Please log in to reply
10196 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Ez már 2 órás volt? :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts

engem is zavar, hogy gyakorlatilag (és ez nem csak rád vonatkozik, hanem sok más emberre is) mindent lerövídititek (valszeg, szal, me', stb), és olyan alapszavakat írtok pontos j-vel mint pl. azt hogy juk, hejesírás, stb...számomra az ilyen szöveg hosszabb távon nehezen érthetõ és szemb*szó. és te (az adatlapod szerint) idõsebb vagy, mint én, és mégis milyen már a helyesírásod...

Akkor ezentúl két (2) órát fogok eltölteni egy szerencsétlen mondtat leírásával. Az úgy jó lessz? és nem is lessz benne hiba :D

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts

Mivel a fórumszabályzat tiltja nem linkelem, de ennél _sokkal_ komolyabb public nudity sorozatokat (kép- és videó) készített az egyik híres amcsi szájt Budapesten. Nagykörút, Opera, Halászbástya - ilyesmik. És a lányok nem ilyen szendék...

heh, az egy idõben felkapott hír volt.

valamelyik magellan-bemutatón a hajógyárin is ott szaladgált a tömegben a bicajbemutató kislány egy szál lukban, igaz, testfestve (amíg színpadon vt nem vt olyan egyértelmû hogy most feszül a naci vagy télleg nincs rajta semmi), és nem azt nézte mindenki csorgó szájjal, pedig nem vt rossz darab.
Meguntam az aláírásom....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

mi bajod az írásommmal?
ha a j + ly akkor mind1 me én mindenhova j-t rakok

engem is zavar, hogy gyakorlatilag (és ez nem csak rád vonatkozik, hanem sok más emberre is) mindent lerövídititek (valszeg, szal, me', stb), és olyan alapszavakat írtok pontos j-vel mint pl. azt hogy juk, hejesírás, stb...számomra az ilyen szöveg hosszabb távon nehezen érthetõ és szemb*szó. és te (az adatlapod szerint) idõsebb vagy, mint én, és mégis milyen már a helyesírásod...

chaten elfogadom, ahol azonnal kell válaszolni/poént mondani, és a chatnek van egyfajta szlengje, ami elfogadott...de itt, egy fórumon számomra zavaró, hogy annyira lusta és laza valaki, hogy j-t ír ly helyett...át lehet olvasni, mielõtt elküldöd a postot +15 perc módosítási idõ is van...nem hiszem, hogy amúgy 0,2 kcal-nál több energiádba kerülne pár billentyûvel többet leütni. és talán jobban meg is értenének;)

edit: a szvsz-t elfogadom, az tényleg sok pluszleütés:D

és szerintem minél többször írsz le/látsz leírva egy szót egy bizonyos alakban, annál inkább az a (gyakran hibás) alak rögzül a fejedben, azt tekinted helyesnek és elfogadottnak. én így voltam pl. a muszájjal, mert kiskoromban meg alsóban mindenki ly-al írta, és aztán felsõben közölte a nyelvtantanár, hogy a muszáj az biza' pontos j...lekopogom (kopp-kopp), szinte mindenki kivétel nélkül ly-al írta addig a bizonyos óráig. és mondjuk elég kellemetlen tud lenni, ha (neadj' egy érettségi) fogalmazásban azt a (gyakran hibás) szóalakot írod le, amit megszoktál, mert nap mint nap ezt írod le/olvasod a fórumokon és a chaten...

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
off:

Barna! Ezzel a helyesírással, hogy a picsába engedtek ki az általánosból?:)

mi bajod az írásommmal? :D
ha a j + ly akkor mind1 me én mindenhova j-t rakok :D
on:
http://www.gatveder....ek/10022191.jpg

http://www.gatveder....ek/10021421.jpg

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

ez is vágott kép

Mivel a fórumszabályzat tiltja nem linkelem, de ennél _sokkal_ komolyabb public nudity sorozatokat (kép- és videó) készített az egyik híres amcsi szájt Budapesten. Nagykörút, Opera, Halászbástya - ilyesmik. És a lányok nem ilyen szendék...
Keresõszó: alsscan
"In idem flumen bis non descendimus"

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
Feltöltött kép

na on

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
honnét veszed, hogy kiengedték? ;)

:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Barna! Ezzel a helyesírással, hogy a picsába engedtek ki az általánosból?:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
befejeztétek a veszekedést, büdös kölkek?! :)

nesztek:

Feltöltött kép

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
hát az is igaz. :)

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
nem mert ez egy profinek 1 perc :D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
és egy profi pont ezzel a képpel fog szarozni :D

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
Na leszedtem a képet ás ránagyítottam, itt az analízis: a kép vagy eredeti vagy profi csinálta, mert a a kép felbontása megegyezik a csajjéval és az élek is pontossak bár azok kicsit elmosódottak amit ráillesztéskor szoktak alkalmazni a "vagdosók" hogy a túl éles éleket eltakarják illetve az elmosódottságot növelik azon a részen és az avatatlan szem nem lássa, igez én is csak nagyítás után láttam ezt meg, mivel kicsit homájosabb volt mint a kép tübbi része ami a felbontást illeti passzolok.
És még az érnyékokon szokott megbukni az ijen vágott kép de ezen sehol sem láttam árnyékot amit szintúgy el lehet tüntetni a megfelelõ programmal.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

hát akkor futás.

amúgy lehet hogy valami kigyúrt igazságos kopasz állat vana kamera mögött és csak a barátõnjét fényképezi ,

vagy a mûvésznõ fellépés elõtt/után pihen éppen......ilyen rendezvény nem nagyon létezik, két koncert között leszbi só nélkül....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts

hát akkor futás.

amúgy lehet hogy valami kigyúrt igazságos kopasz állat vana kamera mögött és csak a barátõnjét fényképezi ,

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
azért RMX én beküldenélek mondjuk a pilismaróti motorostalálkozón a kemény magba , hogy üvöltsd el teli torokból : "Rohadt buzi motorosok" biztos díjaznák....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bOnisz

bOnisz

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
hátha össze van vágva,akkor engem meggyõzött,ügyes...

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts

3 másik nõt is találtam a képen a tömegbe :D

mért is lenne vágott kép?

és azokon sincs ruha?

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag