Szerintem nem akkora hülyeség én szivesen kipróbálnám... ja és ha jól értelmeztem ez egy verseny volt...A dohogóban volt szó az Airsoft játékról. De ez a link inkáb már ide tartozik.
Ha Airsoft, akkor a ruszkik nem viccelnek...na ezek igazi buziRambók. Hihetetlen mit mûvelnek Airsoft címen:)
http://www.airsoftgu...library16.shtml
Jelentkezz be Regisztrálj
Érdekes képek
Posted 2007. February 09. - 20:41
Posted 2007. February 09. - 19:17
vagy szerinted fogatak egy õzet valahol!?!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 09. - 15:47
Vagy legalábbis nem tudták még bebizonyítani:clap:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2007. February 09. - 15:32
Ha Airsoft, akkor a ruszkik nem viccelnek...na ezek igazi buziRambók. Hihetetlen mit mûvelnek Airsoft címen:)
http://www.airsoftgu...library16.shtml
Posted 2007. February 09. - 15:31
ha valakit érdekel itt talál egy hosszú, minden kérdésre választ adó írást (angolul):
The Life and Death of Kevin Carter
Posted 2007. February 09. - 15:24
Én nem értem. Ha elzavarta a keselyût, akkor miért lett öngyilkos?
Vagy a gyereket attól függetlenül otthagyta?
Ohh, hát nem a gyerek miatt lett öngyilkos, ezt csak a körlevél próbálja kimondatlanul sugalni. Ez csak egy fotó volt a sok közül, mégha sokáig nem is tudott szabadulni az emléktõl. Ezernyi ilyen borzalmat lehet ám látni, ha ilyen helyeken jársz, évente több százezren halnak éhen a Földön. Õ pedig sok ilyet látott, ismerõsei szerint nem is volt túl stabil egyéniség, és meghalt akkoriban egy jó barátja is, ha jól emlékszem.
Posted 2007. February 09. - 14:52
Vagy a gyereket attól függetlenül otthagyta?
Posted 2007. February 09. - 13:28
Posted 2007. February 08. - 18:34
Borzasztóan erõs kép. Pont ezért írtam, hogy ezután bármilyen képet ide tenni elég profán dolog lenne.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. February 08. - 18:25
Ralph!
mert mit lehet arra válaszolni?
Engem nagyon felkavart a kép és mélységesen
felháborított ,hisz szerencsétlen kiskölök nem azért került
ebbe a helyzetbe mert nem ette meg az ételt, hanem azért mert nem volt mit
megenni.
Az ember meg azt fogadja meg, hogy ha már észrevette a helyzet
tragikumát és lefényképezte, akkor vegye fel azt a gyereket és vigye el az
ENSZ táborig vagy kórházig és ne hagyja, hogy a keselyük tépjék szét. Ettõl
ember az ember.
Most is felbosszant....
(igaz,ez már dohogó....)
A többiektõl pedig elnézést.
Posted 2007. February 08. - 14:45
Posted 2007. February 08. - 14:09
:icon_eek: :zawstydzo
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2007. February 08. - 13:59
Ismered biztos azt az asszociációs játékot, hogy mond valaki egy szót, mire a másik rögtön
válaszol egy szóval, ami arról a szóról eszébe jut. És így felváltva.
Elõbb-utóbb valaki kimondja az "anya" szót.
És akkor általában vége a dolognak, mert mit lehet arra válaszolni?
A képed ilyen. Mit lehet ezután belinkelni?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. February 08. - 13:31
Megcsinálta a képet, és mindent úgy hagyva továbbment... 3 hónap múlva öngyilkos lett. Alul részlet látható a naplójából.
Mindenesetre elgondolkodtató...
Kevin Carter
Ezt találták a naplójában:
"Édes Istenem, ígérem, hogy soha többé nem hagyom veszendõbe menni az ételem, bármennyire nem ízlik nekem, és bármennyire tele is vagyok. Imádkozom, hogy megvédd ezt a kisfiút, vezesd, és mentsd meg nyomorúságától.
Imádkozom, hogy legyünk sokkal érzékenyebbek a minket körülvevõ világgal, és ne vakítson el saját önzõ természetünk és érdekeink.
Remélem, hogy ez a kép örökké emlékeztetni fog minket arra, hogy milyen szerencsések vagyunk, és sosem szabad semmit eleve adottnak vennünk.
Nézd meg, és gondolkodj el rajta, mielõtt panaszkodnál az életedre, és az általunk naponta elpocsékolt ételre.
Posted 2007. February 08. - 11:58
az a Metaxa alatt voltcsak ami a MIX-be van az ilyen diszkósitott , a címét azt nem tudom, de az elsõ: xmop - cold as ice
már megvan.
zorba the greek.
nekem nagyon bejön ez a szám.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. February 08. - 00:52
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. February 07. - 22:50
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 07. - 22:45
off
a mixben mi annak a számnak a címe, amikor 'lelép' a lépcsõn és mintha valami húros hangszer szólna, ez volt valami görög piának a reklámfilmje alatt is.?!
az a Metaxa alatt voltcsak ami a MIX-be van az ilyen diszkósitott , a címét azt nem tudom, de az elsõ: xmop - cold as ice
Posted 2007. February 07. - 21:01
Posted 2007. February 07. - 20:34
Normális helyen kell vásárolni. Egyébként a Seagate 5 év, a Kingston meg "lifetime."Van az úgy, hogy kettõt fizet egyet kap.
Kis hazánkban van az is, hogy az öt éves Kingston garancia, meg a 10 éves Seagate csak egy év a számlával.
Ha gond van, küldheted vissza saját költségen az anyacégnek, és õ kicseréli tényleg! Csak hát a postaköltség...
pár kép
http://thrillingwond...-part-3-urban-commuting.html