Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• Please log in to reply
10196 replies to this topic

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

...
Majd jól megelégeli a kormány és katonasággal nyomják le õket. Akkor meg lesz otthon agy sírás-rívás "lelõtték a fiacskámat! pedig csak egy Hi-Fi tornyot lopott!"

Azt kétlem. Vízágyút is Cornwallból tudtak volna csak szerezni, de nem merték vállalni a cirkuszt. A BBC-n van fennt egy videó, hogy visszavonulnak a rendõrök egy utcába pár gyerek elõl. Szintén videóra vette valaki, hogy Manchesterben Dominic Noonan ad instrukciókat pár gyereknek, akik épp egy lopott plazmatévét visznek. Dominic a Manchesteri alvilág vezére, 40szer volt elítélve, mindenki tudja hogy több embert kinyírt, de szabadlábon van.

A brit rendõrök legnagyobb része irodába van beosztva, az utcákon meg 30 éve nem volt nagyobb balhé. Az átlag bobby nagyon jól útbaigazít hogy merre van a bákingempelesz, meg szívesen beáll egy közös képre, de ha véletlenül balhé van, akkor inkább összefossa magát :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
És a híradások szerinti 11 éves gyerek???
Kötelet mindnek. Az újrahasznosítható.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Brit zavargások 4.nap - 2011.08.10.
Tényleg biztos éheznek :) Ennyi Pioneer erõsítõt el sem bírnék!
Majd jól megelégeli a kormány és katonasággal nyomják le õket. Akkor meg lesz otthon agy sírás-rívás "lelõtték a fiacskámat! pedig csak egy Hi-Fi tornyot lopott!"

Gyakran idézik annak a tanársegédnek az esetét, aki a dél-londoni Croydonban fosztott ki egy elektronikai üzletet. Alexis Bailey problémás gyerekekkel foglalkozik.

Ugyancsak nagy felháborodást váltott ki annak a 19 éves lánynak az esete, akirõl kiderült, apja sikeres üzletember, a család egyes hírek szerint egymillió fontot érõ házban él Kentben, az épülethez még teniszpálya is tartozik. A szerdán bíróság elé állt lány autójában állítólag 5000 font értékben elektronikai cikkeket, cigarettát és alkoholt találtak. Az angolt és olaszt hallgató lány tagadta az ellene felhozott vádakat.

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
õ meg Spencer Elden, a Nirvanás csecsemõ 17 évesen:

Feltöltött kép

itt meg 10:

Feltöltött kép

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Feltöltött kép

1973-tól 2005-ig Günter Euringer lett a Kinder csokoládé reklámarca, aki 300 német márkát kapott annak idején a fotózásért. Az évek során, ahogy a divat változott, Günter arcát is folyamatosan retusálták: többször rövidítették meg a haját és emiatt füleket is készítettek neki, melyek az eredeti fényképen a haj takarása miatt nem láthatóak. Günter Euringer, akit milliók ismertek meg a csokidobozról ma 48 éves.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Brit zavargások 4.nap - 2011.08.10.
Tényleg biztos éheznek :) Ennyi Pioneer erõsítõt el sem bírnék!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

értem én, hogy mire gondolsz, csakhogy a bevándorló nem "más országában" van, ez így értelmezhetetlen. õk jogi értelemben otthon vannak Angliában, az identitásuk is a saját Brit társadalmi rétegükhöz köti õket, és az állam egyenrangúnak fogadja el õket. szerintem te az ideiglenes külföldi munkavállalóról beszélsz, de az õ szerepük ebben a balhéban egészen mellékes. a gyakorlatban õk inkább Kelet-Európaiak, akik dolgoznak a pénzért, és jobban is keresnek.
ez a bevándorló réteg sosem dolgozott, mégis van lakásuk, kajájuk, és nemhogy alul vannak fizetve, hanem az állam pénzén nõttek fel. most az is kell nekik, amit nem tudnak a segélybõl megvenni. elsõre paradoxnak tûnhet, de ha igazi munkával kerestek volna a segélynél csak egy egészen kicsivel többet, most nem lenne balhé. Anglia rá van szorulva a bevándorlókra, de kicsúszott a kezébõl a managed migration intézménye, és szerintem ez így is marad. lehet, hogy most véget vetnek a tüntetéseknek, de arra, ami most történik, nem tud egy állam felkészülni, bármikor elõfordulhat megint, ahol ennyire felborult a társadalmi rendszer.
és tegyük hozzá, hogy a gonosz néger bácsikhoz nagy számban csatlakoztak a tõs-gyökeres Brit hülyegyerekek, akik, ha éppen van otthon plazmatévéjük, nem rabolnak, csak éppen felgyújtanak ezt-azt.

ket nagyon nagy igazsag. az idezett reszben.

ez nem nepcsoportrol vagy borszinrol szol, nem elnyomasrol, hanem egy tarsadalmi retegrol aki hozzaszokott hogy ha kinyujtja a kezet akkor kap, es ha megsem, akkor joga van hoborogni. Ebben vegyesen van fekete es feher, itt szuletett es bevandorlo.

nincs itt szo elnyomasrol meg igazsagtalansagrol, ezek az emberek csak latjak hogy mit szeretnenek, de a torvenyes, tisztesseges uton valo megszerzeshez nem fulik a foguk. Ugyhogy elveszik erovel, es aztan ilyen-olyan politikai maszlaggal takaroznak.

kicsint szanalmas mikor arrol beszelnek hogy draga a felsooktatas, mikor 14evesen mar a 2ik gyerekkel terhes volt. Nem azert nem tanult mert nem volt ra lehetosege, hanem azert mert inni/fuvezni/bandazni/betorni viccesebb volt. Es most utolag meg rafogjak hogy nekik csak ez jutott. Lophaszt. Latom mi mindene van itt a gyerekeknek. Nekem a 80as evek Magyarorszagaban semmi ilyen lehetosegem nem volt [ingyen skatepark, fullextras jatszoter, igyenes sport/zene/kultur programok, csoportfoglalkozasok] es megse mentem fosztogatni.

mindenbol ingyen es sokat. az jar nekik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
en tuti begyujtenem oket, aztan kozmunkaval keresett penzuket a karok helyreallitasara forditanam. dolgozhatnanak az iskolai szunetben, meg a hetvegen az iskola alatt.

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Másrészt mindenki aki más országba megy, az tisztelje az adott ország törvényeit, tartsa be és ne kezdjen el hõbörögni, ha nem kezeli egyenlõ ranggal. Más országban mindenki csak vendég, nem kell elszállni, attól mert ott dolgozik.

értem én, hogy mire gondolsz, csakhogy a bevándorló nem "más országában" van, ez így értelmezhetetlen. õk jogi értelemben otthon vannak Angliában, az identitásuk is a saját Brit társadalmi rétegükhöz köti õket, és az állam egyenrangúnak fogadja el õket. szerintem te az ideiglenes külföldi munkavállalóról beszélsz, de az õ szerepük ebben a balhéban egészen mellékes. a gyakorlatban õk inkább Kelet-Európaiak, akik dolgoznak a pénzért, és jobban is keresnek.
ez a bevándorló réteg sosem dolgozott, mégis van lakásuk, kajájuk, és nemhogy alul vannak fizetve, hanem az állam pénzén nõttek fel. most az is kell nekik, amit nem tudnak a segélybõl megvenni. elsõre paradoxnak tûnhet, de ha igazi munkával kerestek volna a segélynél csak egy egészen kicsivel többet, most nem lenne balhé. Anglia rá van szorulva a bevándorlókra, de kicsúszott a kezébõl a managed migration intézménye, és szerintem ez így is marad. lehet, hogy most véget vetnek a tüntetéseknek, de arra, ami most történik, nem tud egy állam felkészülni, bármikor elõfordulhat megint, ahol ennyire felborult a társadalmi rendszer.
és tegyük hozzá, hogy a gonosz néger bácsikhoz nagy számban csatlakoztak a tõs-gyökeres Brit hülyegyerekek, akik, ha éppen van otthon plazmatévéjük, nem rabolnak, csak éppen felgyújtanak ezt-azt.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
ilyeneket a farnicák is csinálak elég gyakran és ott is a sötét börüek, akik részben egy magas fallal vannak a fehér állapolgároktól elkeritve.
lehet nem kellet volna száz évekig a hazájukat és öket meghurcolni?!

Amugy, ha jól emlékszem a cytigroup irt egy nem hivatalos jelentést a top pár 100 befektetönek, hogy "minden a tervezet úton halad, az olló kitágult a szegény és a gazdag között a gazdagok javára, de a felháborodó nép okozhat komoly problémát a jövöben"
1% amerikai akkora tökével rendelkezik, mint a többi 95% összesen...

monochrome

monochrome

vendég

• fórumtag
  • 51 posts

hubaz, szedukszen/sör odaver
igazad lehet, abban, amit irtál
de azért az vicces, hogy "kimennek a tömegek az utcára, merthogy változik a világrend..." de azért foggal-körömmel ragaszkodnak azokhoz a javakhoz, amik a fogyasztásra épülõ életmódunkat jelentik /lásd: szaggatják az lcd tv-t a falról, ölükben kis technikai kütyükkel iszkolnak, s van, aki még egyszer fordul.../

Arghh, hülye gyerekek...úgy akarnak élni, ahogy a média diktálja...mit tudják õk mire van szükségük az életben.
Én itt arra gondolok,hogy elegük lett az igazságtalanságokból, szopatásokból, alulfizetésekbõl, stb.

Azért ahhoz több generáció lepörgetése kéne, hogy a média hatását kiöljük az emberekbõl (legújabb=legjobb, fogyassz-fogyassz-fogyassz, mert megérdemled, stb.)...márha az lehetséges lesz valaha....de ez már nagyon egy másik topik, szab abbafejeztem...

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

mélységében látod át a helyzetet :D
az van, hogy sok senkiházi szar bevándorló rokonom és barátom van kint, és a világ egyéb részein, a nevükben is köszönöm, hogy irányt mutatsz a megoldás gyökerét illetõen. szerintem maradj ki a felnõttek dolgából.

Lekezelõ stílus FTW.

Látom magadra vetted a senkiházi bevándorlót, ne keverd azokkal akik kimennek dolgozni és adót fizetnek. A fellengzõ 'maradj ki a felnõttek dolgából' stílust meg hanyagold, ezzel nem nyersz tisztelet.

Másrészt mindenki aki más országba megy, az tisztelje az adott ország törvényeit, tartsa be és ne kezdjen el hõbörögni, ha nem kezeli egyenlõ ranggal. Más országban mindenki csak vendég, nem kell elszállni, attól mert ott dolgozik.
Ott virágozz, ahova elültettek!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

Ráadásul aki követi a világgazdaságot, az már tisztán látja, hogy 1-2 éven belül valami olyasmi fog jönni, amihez képest a legutóbbi válság egyszerû babazsúr volt...

Tényleg érdemes megnézni az árfolyamok ingadozását meg a világgazdaság átrendezõdését.
Remélem hogy tévednek a jóslatok...de ha ez így folytatódik akkor ismét 1929-et fogunk írni. De nem világválság lesz. Csak a fejlett országok válsága.
Kína Brazília meg majd röhög a markába. Az USA mozaikszót meg mindenhol át fogják írni United States of America-ról United Slaves of America-ra.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Gabikám a barackod megfordult:) szvsz visszük a THM-re és megkapod ha te szurkolsz a leghangosabban:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hubaz, szedukszen/sör odaver
igazad lehet, abban, amit irtál
de azért az vicces, hogy "kimennek a tömegek az utcára, merthogy változik a világrend..." de azért foggal-körömmel ragaszkodnak azokhoz a javakhoz, amik a fogyasztásra épülõ életmódunkat jelentik /lásd: szaggatják az lcd tv-t a falról, ölükben kis technikai kütyükkel iszkolnak, s van, aki még egyszer fordul.../

monochrome

monochrome

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Lehet én vagyok túl konspiratív, de szerintem ez már több mint szórakozó hülye gyerek-bandák lázadása.
Félreértés ne essék, nem védeni akarom õket, mert ha tehetném én is úgy nyomnám le a banda-kölyköket mint a rajzszeget, de nem túl sûrûek mostanság a lázadások világszerte? Görögök, Líbia, Egyiptom, Anglia, stb...azért ez eddig inkább afrikai/dél-amerikai/közel-keleti népszokás volt ezidáig...

Ráadásul aki követi a világgazdaságot, az már tisztán látja, hogy 1-2 éven belül valami olyasmi fog jönni, amihez képest a legutóbbi válság egyszerû babazsúr volt...

Egyre nagyobb a szakadék a felsõ 10 000 és az alsó sok millió között. Szerintem a mostani gazdasági helyzet és világrend a végéhez közelít. Lassan mindenki rájön, hogy nem az USA a kis király és nem lehet fogyasztásra építeni gazdaságokat. Az emberek mindenhol besokallnak és utcára mennek...én nem állítom, hogy ez a helyes út, de szerintem ezek az utóbbi zavargások már egy nagy változásnak az elõszelei...de az is lehet, hogy csak le kéne állni a Xeduxen+sör kombómmal... :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
hm.. ha az itthoni "unatkozókat" szét lehetett fújni vízágyúval, könnygázzal, meg gumilövedékkel, akkor a hüje angolok, vagy angol hüjék miért nem pukkantanak oda..? emberek otthonait elpusztítani szabad, de felelõsségre vonni, megtorolni már nem ér?
az elmúlt hetek, hónapok eseményei(pl a menekültáradat észak-afrikából) egyre inkább emlékeztetnek Az ember gyereke c. filmre..
liberalizmust és demokráciát mindenkinek! aki pedig nem ért egyet, zárjuk be.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Erdemes vegighallgatni, ket kiscsajjal keszult az interju Londonban: http://www.bbc.co.uk/news/uk-14458424

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Nem lelõttek egy szegény balfaszt, aki 'véletlenül' lábon lõtt egy rendõrt. Az arca is úgy néz ki, mint aki véletlenül lõ rendõrökre, meg aki véletlenül találta a földön a fegyvert.

Sok senkiházi szar bevándorló.

mélységében látod át a helyzetet :D
az van, hogy sok senkiházi szar bevándorló rokonom és barátom van kint, és a világ egyéb részein, a nevükben is köszönöm, hogy irányt mutatsz a megoldás gyökerét illetõen. szerintem maradj ki a felnõttek dolgából.

amit tamaska ír, inkább a pár évvel ezelõtti Franciaországi zavargásokra volt igaz szerintem. a rendõrség létszámát meg pont az utóbbi években csökkentették, egyszerûen kevesen vannak, hogy kezeljék a helyzetet. szerintem itt a katonaságnak kellene rendet tenni, bár azt nem tudom, hogyan mûködik ez Angliában. furcsa nekem, hogy nem hirdetnek rendkívüli állapotot, az USA-ban már hummmerekkel járõrözne a nemzeti gárda.

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Idézet egy londoni tollából:

Egyébként szó sincs itt arról, ami a 80-as években volt, itt most egyszerûen lop, aki tud, amit tud. Nem frusztráció szülte tiltakozás zajlik, konkrétan szervezett lopás, fosztogatás van. Tegnap a BBC szerint több helyen szervezetten furgonokkal hordták el az árut az elektronikai boltokból (aki éhezik, az ugye tévét lop és nem ennivalót). A fosztogató/randalírozó csapatokat pedig rádión, hangosbemondón vezényelték.

Nem etnikai feszültség az oka ennek az egésznek, sokkal inkább az, hogy pl. Északkelet-Londonban már nem is járõröznek a rendõrök, ott a bandák, bandatagok (fõleg feketék) már ingyen használják a buszt, metrót, akármit, senki nem mer szólni egy szót sem. Ez van most is csak szervezetten, nagyobb volumenben."

A gond azzal van, hogy ezek a gazemberek bármit képesek felhasználni a saját, jelen esetben fosztogatási céljaikhoz, és baromira nem érdekel, hogy épp zöld ,sárga, vagy hupilila, de mást nem tud csak rombolni...