én meg akkor töröm le a derekát mikor elõszõr mondja egy dirt dh fr bicajra hogy tetszik vagy kéne ilyen
mert?
én meg akkor töröm le a derekát mikor elõszõr mondja egy dirt dh fr bicajra hogy tetszik vagy kéne ilyen
én meg akkor töröm le a derekát mikor elõszõr mondja egy dirt dh fr bicajra hogy tetszik vagy kéne ilyenha majd gyerekem lesz
és nagyjából a mostani állapotok megmaradnak
akkor szerintem sokkal nyugodtabb leszek, ha a kölök ésszel lejtõzik, ugrál
mintha ésszel outizna
Csak néhányat alszunk, és...hipp-hopp, máris a Jani-hegyen alázza Sala-apukát!Eredeti szerzõ. konásandrás
már várom, hogy Sala mikor mutat be hasonló képet Andriskáról
ma bejött egy kiscsávó(12-13év körüli)
bringa után érdeklõdött de õ maga sem tudta a kedvelt kerékpársport-stílusának/szakágának nevét,
mire kiszedtük belõle hogy dirt bringa kell a 20kg-s hab teste alá.
hát ilyenek vannak.xtreme sport csenel vakon butít ezerrel dirtre,triálra,downhillre,stb.
Boccccs az OFFért
Zoom: Te még CSAK! négy éves voltál amikor ez a Fat Change (biztos nem is hallottál róla) már valahol a hegyeket rótta....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Zoom: Te még CSAK! négy éves voltál amikor ez a Fat Change (biztos nem is hallottál róla) már valahol a hegyeket rótta....
[highlight] The bike way of life [/highlight]
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960