Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Érdekes képek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10196 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nem pazarlok a témára fölöslegesen energiát, ezért írtam, hogy lol. mások amúgy is kifejtették.

on:

A becsületes és szorgos munka gyümölcse

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Azért egy érdekes ellenpélda. (és it figyelj Tigger! :) )
Máriaremetén, haver boltjába bemegy apa és fia. Gyerek bringát szeretne, apu megveszi neki. Na most, apuci kérdezi, hogy milyen bringát szeretne?
Mire gyerek rámutat egy dirt gépre.
Apuci megkérdezi eladót, hogy "ez olyan kerékpár, amivel ugrálni lehet?"
Eladó: "igen, ezzel lehet"
Apuci: "akkor fiam, ilyet nem kapsz, válaszz másmilyet"
Eladó. "felhívnám a figyelmét uram, hogy a boltban található kerékpárok 70%-val ilyen-olyan módon, de ugrálni lehet."
Apuci: "akkor fiam, itt nem veszünk kerékpárt. Én nem akarom, hogy összetörd magad."

Ez csak a rövidített verzió, de a lényeg benne van. Szerencsére Tiggernek van némi köze a bringákhoz! :D

Azért a Jani-hegyrõl jövõ srácokkal ha összeakadok a fogasnál, vagy a Hûvösvölgy felé menet, egynek-egynek lesózok egy tockost, mert sokszor azon élvezkednek, hogy a gyalogosokat ilyesztgetik, szívatják.
A gyalognak meg csak egy bunkó bringás.

Á mindegy, a hülyék manapság gombamód szaporodnalk.

kissé rohadtul off itt
de egyébként elég tipikus párbeszéd az uccsó mondat kivételével

ha bejön ilyen család, vagy apuci a 13-16 ig életkorú gyerekkel akkor 10 bõl 8 vásárlás umf, polarx, shred, bighit vagy stinki, a maradék 2 meg hydra esetleg draco.

de mindegy nekem anno kölyköm 18éves kora után olyan dirtdhfr gépet vesz amilyet akar -ha ki tudja fizetni- olyan templomba megy amilyenbe akar .addig viszont nem. és tudom hogy egy köcsög despota vagyok de leszarom ..

Kölyök, az meg természetes hogy neonáci gyûlésre jön az apjával :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez is általánosítás, bazz... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Betudjuk annak, hogy alkoholos befolyásoltság alatt vagy.:D:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
VV, inkább Tiggernek szólt, most épp nem tudok belédkötni... :)

Na de tényleg off vége!

Feltöltött kép

MÁV. :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

[COLOR="DarkGreen"]

Nem kell reagálni, nem vitát akartam indítani, csak

Nyugi,én voltam az elsõ,engem tiltanak ki mindjárt :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Azért egy érdekes ellenpélda. (és it figyelj Tigger! :) )
Máriaremetén, haver boltjába bemegy apa és fia. Gyerek bringát szeretne, apu megveszi neki. Na most, apuci kérdezi, hogy milyen bringát szeretne?
Mire gyerek rámutat egy dirt gépre.
Apuci megkérdezi eladót, hogy "ez olyan kerékpár, amivel ugrálni lehet?"
Eladó: "igen, ezzel lehet"
Apuci: "akkor fiam, ilyet nem kapsz, válaszz másmilyet"
Eladó. "felhívnám a figyelmét uram, hogy a boltban található kerékpárok 70%-val ilyen-olyan módon, de ugrálni lehet."
Apuci: "akkor fiam, itt nem veszünk kerékpárt. Én nem akarom, hogy összetörd magad."

Ez csak a rövidített verzió, de a lényeg benne van. Szerencsére Tiggernek van némi köze a bringákhoz! :D

Azért a Jani-hegyrõl jövõ srácokkal ha összeakadok a fogasnál, vagy a Hûvösvölgy felé menet, egynek-egynek lesózok egy tockost, mert sokszor azon élvezkednek, hogy a gyalogosokat ilyesztgetik, szívatják.
A gyalognak meg csak egy bunkó bringás.

Á mindegy, a hülyék manapság gombamód szaporodnalk.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nincs bajom a divatbringásokkal. Tegyék, csinálják, inkább azon lógjanak, mint máshol, máson, másvalakin. Éppen ezért nem is fáj a dolog. Pusztán egy olyan dolgot vetettem fel, amit az utóbbi pár évben tapasztaltam. Mind az életkoromból, mind pedig a bringán eltöltött idõbõl adódóan rengeteg bringást ismertem meg a legkülönbözõbb stílusok képviselõi közül, és sajnos a felemlegetett stílusirányzatoknál találkoztam a legtöbb, általam említett emberkével. Egy szóval sem állítom/állítottam, hogy a többiek esetében ne lennének gondok. Persze hogy vannak, de én ennyire koncentráltan másutt nem találkoztam vele, és most nem csak hazai, hanem nemzetközi viszonyokról is beszélek. A hozzászólásom végére odatettem a kérdést, "vagy csak én látom rosszul." Nos ha rosszul látom, gyõzzetek meg! Érveljetek, tegyetek értelmes hozzászólásokat. Meggyõzhetõ vagyok, nincs bebetonozott véleményem, meghajlok, az okos, értelmes, megalapozott érvelések elõtt.
Ellenben aki csak annyit tud írni, hogy "LoL", azt csak sajnálni tudom, mert annyi esze sincs, hogy észrevegye, ezzel a megnyilvánulásával pontosan olyannak minõsíti magát, amilyen jelzõvel a felvetésben szereplõ emberkéket illettem.

Nem kell ide válaszolni, elég az offtopic hozzászólásokból (a sajátomat is beleértve). Van egy világmegfejtõs, filozofálgatós topicunk is. A postomat idézve ott lehet folytatni az ÉRTELMES diskurzust.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
az így igaz,
bölcsen szóltál!:matahara:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

majd ha elmúlt 18 eldönti

addig bringát kap, szutykot nem

természetet szeretõ és tisztelõ bringás legyen, ne "bocsi"

Az ilyen nálam komoly ellenszenvet vált ki.
DH-zom. Sok éve.
És nagyon sok DH-sal vagyok jóban.
Nem ez az általános.
Van annyi CC-s, aki simán eldob bármit.
F@sznak kell általánosítani folyton.

Nem kell reagálni, nem vitát akartam indítani, csak na.

A sok divat-dirt-ös, meg ilyen-olyan bringás mellett egy csomó nagyon ügyes kissrác van, aki lehet, hogy el sem kezdte volna, ha nem lett volna "divat". Ki tudja. És inkább divatbringázzon, mint neonáci gyûlésekre járjon, nem?! Mit bánt az titeket? Ha neked is nagyon sok pénzed lesz, te is veszel majd neki fasza gépet, mert miért legyen szar féke, ha abszolút nem számít mennyibe kerül?! Stb...

És hogy ne legyek annyira off, biztos a jövõ egyik divatbringása:
Feltöltött kép

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

nna.

ez éppenséggel inkább a szülõkön múlik, mint egy kupac fémen...
ha sok a paraszt a fogasnál, az még nem jelenti azt, hogy a dirt biciklijük tette õket azzá :x

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
VV és Biketigger hozzászólásaihoz ennyit fûznék hozzá: lol

és, hogy ne legyek off
Feltöltött kép

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Ahogyan én látom itt németországban ( sok dolog megy át ..)

14-15 éves fickók 3-4000 Eurós DH bringákkal a bikeparkban. Ez minden o.k, de vannak olyanok is, akik 20-25kg + cipelnek a bordáikon. Felfele lift, még csak a cigi vagy fü hiányzik a lift elött.
1 pasival beszéltem is. Apja egy svájci üzletember, aki pil. nemetországban dolgozik. (ö volt a +25kg )

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

by probike? :)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
korlátozzuk nyugodtan,még véletlenül se kérdezzük meg hogy mi a gyerek véleménye!
igy kell csinálni,jo felfogás!LOL
attol még hogy ugrál vagy lejtõzik nem feltétlenül kell hogy szemeteljen én sem teszem!ha van kuka akkor kidobom,ha nincs akkor magammal viszem!
ennek igy kéne mûködnie.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ennek kapcsán ismét megfogalmazódott bennem a kérdés - ami már jó ideje itt motoszkál a fejemben -, hogy ezekben a divat stílusokban, úgy mint dirt, street, freeride, DH gyûlik össze a kerékpáron bohóckodó favágó akadémikusok jelentõs része (úgy globálisan, nem csak piciny hazánkban), vagy csak én látom rosszul a dolgokat?

gyere be egy félnapra (leginkább szombat vasárnap mostanság) a boltba amig jó idõ van ....érdekes tanulmány :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ennek kapcsán ismét megfogalmazódott bennem a kérdés - ami már jó ideje itt motoszkál a fejemben -, hogy ezekben a divat stílusokban, úgy mint dirt, street, freeride, DH gyûlik össze a kerékpáron bohóckodó favágó akadémikusok jelentõs része (úgy globálisan, nem csak piciny hazánkban), vagy csak én látom rosszul a dolgokat?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

én meg akkor töröm le a derekát mikor elõszõr mondja egy dirt dh fr bicajra hogy tetszik vagy kéne ilyen

had döntse már el szegény gyerek hogy mit akar!

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

én meg akkor töröm le a derekát mikor elõszõr mondja egy dirt dh fr bicajra hogy tetszik vagy kéne ilyen

No ezt meg tudom érteni...