Ez remek!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
oke oke
de rakjal fel ra egy zakot es dobhatod is ki
akkor mar inkabb a frigylada fosztogatoibol a nemet pacak rudakbol osszeallo vallfaja kene
kerbonbol vagy titanbol
de tolem 1.4541-bol is jo :-)
Az oké hogy nem csúcs autónak tervezték De azért 137 pacis motort betenni ilyen kasztniba szvsz vétek amivel 10.5 alatt van százon háááát.sose csucsautonak terveztek, de szerintem total mellekes, mert egy kultdb. a lamborghini countach is egy sz*r auto, megis lenne egy a gyujtemenyben
DeLorean DMC-12 - Wikipedia, the free encyclopedia
NE ÍGY! NE ÍGY!
A De Lorean jól nézet ki azonban alapvetõen szar autó volt pl a motor halál gyenge volt a kasztnihoz (azt hiszem Peugeot 2.5 benzin)
Akkor már inkább egy birodalmi csillagromboló....csak mer az praktikusabb, több a hely benne, és a design is hasonlóan kockameg kusznak fel ezek a cipo arak, es tenyleg olcsobb lesz venni egy DeLorean-t...
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Az lehet hogy ki volt téve csak éppen rozsdamentes acélból készült:)
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Igen durva
Nekem kicsiben vannak meg, makettként
(az EntertainmentEarth nagyon veszélyes ilyen szempontból;))
Sõt, a kasztnija pedig hatványozottan ki volt téve a rozsdának. Ennek ellenére legenda és ezt senki nem veheti el tõle
A De Lorean jól nézet ki azonban alapvetõen szar autó volt pl a motor halál gyenge volt a kasztnihoz (azt hiszem Peugeot 2.5 benzin)
azannya
bar annyira nem majer mint a cipo vagy a legdeszka. vagy a delorean...
https://picasaweb.go.../201007Delorean
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Nekem sapkám már van
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
De igen.