Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Érdekes képek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10196 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Feltöltött kép Feltöltött kép
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Végemvan :DDDD

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ennyire "technikás" helyek még Szegeden is vannak :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
én is így szoktam, csak kevesebb a hely :D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Feltöltött kép

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Biztos bizonyíték. Vagy kabát készül belõle.

Vagy biztos forrás szerint hosszú lesz a tél.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Biztos bizonyíték. Vagy kabát készül belõle.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Feltöltött kép

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

ha nekem szólt akkor innen szedtem: Photos of the Day: Sept. 23 - Photo Journal - WSJ

de külön cikket nem írtak róla.

Bocsánat, nem tettem be az idézetet. Elsõsorban a zárakról szóló cikk érdekelt volna, de ezt is köszönöm.

Most októberi német Mountainbike Magazin tesztel épp zárakat, meglepett, melyeket is gyengének találtak, például a neves gyártók U-lakatai közt is. (Testsieger a Kryptonite Kryptolok Series 2.)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Nálunk ennyi sincs. De, nem egyszer rogyott már meg hegyimenõ itt Hortobágyon a szembeszéltõl :) Amikor tekersz szembeszélben egy combosat, majd azt gondolod, hogy visszafordulva hátszél lesz belõle és milyen jó lesz hazagurulni, akkor jön a pofáncsapás, meg a Hortobágyunk meglepetése, hogy a szél bizony fordul veled és ugyanúgy kapod hazáig. Párszor én is megkaptam már ezt a "kör szembeszelet", nagyon szét tudja tépni az embert. De errõl labidani is tudna mesélni elég sokat :)

De ugyanez a helyzet a DH-sokkal is. Van a nyomorlutaknak egy olyan dombjuk, ami olyan poros nyáron, hogy a teve eltéved ott, baromi ritkán tudnak kijutni hegyre, de nagyon ügyesek a versenyeken és korosztályukban dobogóra állnak elég sokszor. Ennyin tudnak edzegetni, de elszántak és imádják a kerózást :) Számít bármi más?

a szembeszelet itt sem kell bemutatni :D azt ruhellem a legjobban... inkabb 1000 emelkedo, mint egy 10-15kmes szakaszon szembeszel. az a leggyilkosabb, amikor mar kitekertem a belem, aztan hazafele vegig az van. volt, hogy feluton megalltam, mert egyszeruen nem birtam tovabb.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ha nekem szólt akkor innen szedtem: Photos of the Day: Sept. 23 - Photo Journal - WSJ

de külön cikket nem írtak róla.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Esetleg be tudod linkelni vagy ha nyomtatott anyag és sok idõd van, befényképezni? :) Nagyon megköszönném. :)

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Feltöltött kép

French rider Arnaud Demare, center, celebrated his win with teammate Adrien Petit, behind him, as they crossed the finish line of the men’s under-23 road race at the Road World Championships Friday in Copenhagen, Denmark. (Jonathan Nackstrand/AFP/Getty Images)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

http://imageshack.us...chewanderer.jpg

Tippelhetek, boulder-mászás?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
[IMG][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/7875/absonderlichewanderer.jpg[/IMG][/IMG]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

akkor a mi 115-330m (asszem ennyi - bar ahol tobbnyire tekerek ott 115-220m) magassagunk nem is rossz a kornyeken :) ha akarok egy 600-700 szintet menni, ki lehet kalkulalni, hogy mennyiszer kell "csucskozelbe" kerulni.

Nálunk ennyi sincs. De, nem egyszer rogyott már meg hegyimenõ itt Hortobágyon a szembeszéltõl :) Amikor tekersz szembeszélben egy combosat, majd azt gondolod, hogy visszafordulva hátszél lesz belõle és milyen jó lesz hazagurulni, akkor jön a pofáncsapás, meg a Hortobágyunk meglepetése, hogy a szél bizony fordul veled és ugyanúgy kapod hazáig. Párszor én is megkaptam már ezt a "kör szembeszelet", nagyon szét tudja tépni az embert. De errõl labidani is tudna mesélni elég sokat :)

De ugyanez a helyzet a DH-sokkal is. Van a nyomorlutaknak egy olyan dombjuk, ami olyan poros nyáron, hogy a teve eltéved ott, baromi ritkán tudnak kijutni hegyre, de nagyon ügyesek a versenyeken és korosztályukban dobogóra állnak elég sokszor. Ennyin tudnak edzegetni, de elszántak és imádják a kerózást :) Számít bármi más?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

akkor a mi 115-330m (asszem ennyi - bar ahol tobbnyire tekerek ott 115-220m) magassagunk nem is rossz a kornyeken :) ha akarok egy 600-700 szintet menni, ki lehet kalkulalni, hogy mennyiszer kell "csucskozelbe" kerulni.

350m a legmagasabb pontja annak a "hegységnek" ahol edzeni szoktam. Nem ezen múlik.

A sebesség mindent megold.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Menj fel a gátra! :)

mást nemigen tudok tenni meg van két híd és egy felüljáró felüljáró, azzal össze is jön az 50 méter szint

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
törölhetõ

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

az a baj az integrált zárasokkal, hogy a zártest (általában) csak öntvény, így hiába az edzett acéllánc ha a zár átvágható könnyen.

Most októberi német Mountainbike Magazin tesztel épp zárakat, meglepett, melyeket is gyengének találtak, például a neves gyártók U-lakatai közt is. (Testsieger a Kryptonite Kryptolok Series 2.)