hú ez gyönyörû, kezd erõsen durván MAFIA érzésem lenniMeghogy az 1- es Golf kult
az volt tele ilyen autókkal. vajon ilyen miért nincs itthon?
nagyon szép:)
és ne vedd szádra a G1-et:D
hú ez gyönyörû, kezd erõsen durván MAFIA érzésem lenniMeghogy az 1- es Golf kult
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Kezd olyan érzésem lenni, hogy a topic átment dedós -óvódás "csak azért is az enyém az utolsó szó" stílusba.
nah, látod, könnyû autó is lehet stabil, ha azt akarjuk.és nem hiába van rajta 50 centi széles gumi, illetve olyan szárny, ami még egy boeing-et sem engedne felszállni, belepréselné az aszfaltba.
igen, könnyûek.
1.9 tdi
de nem azér volt hangos, hanem a futómû zörgött nagyon
ez a facelifnél már nincs meg, abban is ültem mán
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
Milyen Octáviában? Milyen motor/felszerelés és fõképp: milyen úton milyen sebesség mellett?
Nagyon nem mindegy...
és nem hiába van rajta 50 centi széles gumi, illetve olyan szárny, ami még egy boeing-et sem engedne felszállni, belepréselné az aszfaltba.a tömeg a menetstabilitással hogy függ össze? (forma1-es autók is könnyûek, akkor rosszul csinálják?)
másrészt 20 lóerõrõl beszélünk, ami nagyjából annyi, mint a trabantokban (nemtom milyen erõsek a trabik, de nagyságrendileg tán nem tévedek sokat...).
ez váltó nélkül mit produkálna? (arra célzok, hogy a gyorsulás->nincs váltó következtetés nem helyes)
béka.
Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.