http://video.racing....o.racing.hu.wmv

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!
kitaláltam?
tiedé vagy a zapué/zanyué?
Egy kis játék. Nyeremény nincs. Aki tudja tippeljen meg néhány adatot: hengerûrtartalom, teljesítmény, nyomaték, gyorsulás, végsebesség. Ha valaki elsõre vágja, ne dobja be, hagyja keresni a többieket.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Tudom, az Autókiállításon is egy új volt, igazi favázas darab. Van egy videófilmem a "gyárról" és a készítés folyamatáról. A céget még mindig az elsõ tulajdonos leszármazottai vezetik és bitrokolják. A Morgant inkább azok keresik akik egy régi autót szeretnének, és nem akarnak hetente szervízbe járni. Többre értékelem azokat az autókat amiket évtizedekkel korábban, gyártottak, mint a mai szupercsodákat.A Morgan amirol en linkeltem kepet az vadonat uj, nem egy 30 eves felujitott auto. Ilyen nincs nagyon itthon szerintem.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A Zondaban mi a jo? Csak az hogy baromi draga. Viszont, ronda.
Persze van Ferrari, Poros, Maserati, AstonMartin, Lambo meg meg sok mas, de azok nagyszerias kocsik a Morgan -hez kepest.
Nem ezekre gondoltam, ilyen autókat aránylag körülményes behozni, de csak pénz kérdése. Viszont ilyen, Magyarországon lévõ autókat nem kapni minden sarkon, még külföldön sem.Azt tudom hogy van sok draga auto, de arrol nem tudtam hogy hasonlo szintu Morgan -ek rohangalnak itthon. Persze van Ferrari, Poros, Maserati, AstonMartin, Lambo meg meg sok mas, de azok nagyszerias kocsik a Morgan -hez kepest.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
tréfa volt;)Ültetés???
Ja. Jól megpakolom aztán ültetve lesz.
Kezd olyan lenni, amilyennek szeretném.
Nem szükséges lejjebb vinni! Nem versenyautót akarok építeni, csak egy esztétikus "munkaautót".
Hogy a könyvelõm szavaival éljek:
Mivel ez a munkahelyem, ezért legalább itt érezzem jól magam.
Az alufelniket még nem rakatom fel, mert kár lenne értük. (rejtett szelepes megoldásról hallott már valaki?? Ötletes, kíváncsi leszek, mennyire válik be.)
A sok elmebeteg meg a sós hólében divatozik!!
Kép majd lesz idejében.
Másfélszeres tévedés! Magyarországon van Morgan, a legkülönlegesebb egy házilagosan készített 1:2 arányú mûködõképes autó. Százszámra vannak olyan autók Magyarországon amik még a Morgannál is értékesebbek! Valószínûnek tartom, hogy aki ilyet tart annak van rá egy minimális kerete, persze a vagyonosok nagy része azt hiszi, hogy a Morgan valamilyen reggeli tea.Ilyen valszeg azert nincs itthon mert baromi draga, es akinek van penze annak nincs izlese
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
hú ez gyönyörû, kezd erõsen durván MAFIA érzésem lenni
az volt tele ilyen autókkal. vajon ilyen miért nincs itthon?
nagyon szép:)
és ne vedd szádra a G1-et