Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Írta 2006. március 01. - 23:28
Írta 2006. március 01. - 23:03
kitaláltam?
messze vagy még
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. március 01. - 22:50
tiedé vagy a zapué/zanyué?
ENYÉMÉÉÉ
a cobra meg kb 8 liter és 500 lóerõ 0-100ra 5 mp, 1/8 mérföld 12mp
kitaláltam?
Írta 2006. március 01. - 22:05
Egy kis játék. Nyeremény nincs. Aki tudja tippeljen meg néhány adatot: hengerûrtartalom, teljesítmény, nyomaték, gyorsulás, végsebesség. Ha valaki elsõre vágja, ne dobja be, hagyja keresni a többieket.
akkor én hallgatok
mindenesetre nem_gyenge_kis_gép.
Írta 2006. március 01. - 21:33
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. március 01. - 21:31
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. március 01. - 21:24
Írta 2006. március 01. - 21:14
a pagani zonda tényleg ronda... inkááb egy jó régi porshe, szépen fényezve, nah, azzal lehet krúzolni
mondjuk vmi az 50es évekbõl, fosfehérben, kabrióként
Írta 2006. március 01. - 21:14
Tudom, az Autókiállításon is egy új volt, igazi favázas darab. Van egy videófilmem a "gyárról" és a készítés folyamatáról. A céget még mindig az elsõ tulajdonos leszármazottai vezetik és bitrokolják. A Morgant inkább azok keresik akik egy régi autót szeretnének, és nem akarnak hetente szervízbe járni. Többre értékelem azokat az autókat amiket évtizedekkel korábban, gyártottak, mint a mai szupercsodákat.A Morgan amirol en linkeltem kepet az vadonat uj, nem egy 30 eves felujitott auto. Ilyen nincs nagyon itthon szerintem.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. március 01. - 21:12
A Zondaban mi a jo? Csak az hogy baromi draga. Viszont, ronda.
egzotikum?
Meg azért technikában ott van a szeren..
/személyszerint, ha ebbõl a kategoriából, ha választanom kéne, nem a Zonda lenne a szerencsés/
Írta 2006. március 01. - 21:08
A Morgan amirol en linkeltem kepet az vadonat uj, nem egy 30 eves felujitott auto. Ilyen nincs nagyon itthon szerintem.
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 01. - 21:01
Persze van Ferrari, Poros, Maserati, AstonMartin, Lambo meg meg sok mas, de azok nagyszerias kocsik a Morgan -hez kepest.
Mindennemû kötözködés nélkül..
A Pagani Zonda se éppen nagy széria, sõt elvileg egy Bugatti Veyron is van magyarban.
ez a Morgan nekem spec nem tetszik.
Írta 2006. március 01. - 20:58
Nem ezekre gondoltam, ilyen autókat aránylag körülményes behozni, de csak pénz kérdése. Viszont ilyen, Magyarországon lévõ autókat nem kapni minden sarkon, még külföldön sem.Azt tudom hogy van sok draga auto, de arrol nem tudtam hogy hasonlo szintu Morgan -ek rohangalnak itthon. Persze van Ferrari, Poros, Maserati, AstonMartin, Lambo meg meg sok mas, de azok nagyszerias kocsik a Morgan -hez kepest.
Mercedes 10/40/65 Rennwagen Kompressor
Iso Rivolta GT 300
Matra M 530LX
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. március 01. - 20:51
Persze van Ferrari, Poros, Maserati, AstonMartin, Lambo meg meg sok mas, de azok nagyszerias kocsik a Morgan -hez kepest.
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 01. - 20:47
tréfa volt;)Ültetés???
Ja. Jól megpakolom aztán ültetve lesz.
Kezd olyan lenni, amilyennek szeretném.
Nem szükséges lejjebb vinni! Nem versenyautót akarok építeni, csak egy esztétikus "munkaautót".
Hogy a könyvelõm szavaival éljek:
Mivel ez a munkahelyem, ezért legalább itt érezzem jól magam.
Az alufelniket még nem rakatom fel, mert kár lenne értük. (rejtett szelepes megoldásról hallott már valaki?? Ötletes, kíváncsi leszek, mennyire válik be.)
A sok elmebeteg meg a sós hólében divatozik!!
Kép majd lesz idejében.
gondoltam, és én sem vagyok képes ültetni, rögtön letépném a fél motorteret és kipufogót a helyérõl:) de mihelyt lesz másik tragacs ehelyett, a porig fog ülni:)
húú legyen már...
Írta 2006. március 01. - 20:42
Másfélszeres tévedés! Magyarországon van Morgan, a legkülönlegesebb egy házilagosan készített 1:2 arányú mûködõképes autó. Százszámra vannak olyan autók Magyarországon amik még a Morgannál is értékesebbek! Valószínûnek tartom, hogy aki ilyet tart annak van rá egy minimális kerete, persze a vagyonosok nagy része azt hiszi, hogy a Morgan valamilyen reggeli tea.Ilyen valszeg azert nincs itthon mert baromi draga, es akinek van penze annak nincs izlese
Magyar Morgan Baráti Kör
Tóth Gábor
Tel.: 29/411-297
Postacím: 2200 Monor, Irányi Dániel utca 8.
Ha jól emlékszem az 1997-es vagy 1998-as autókiállításon a hajdanán komoly márkákat is forgalmazó Valent British Motors standján állt egy Morgan. Amikor arra nézelõdtem pont Pataky Atilla próbált bepréselõdni a volán mögé.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. március 01. - 20:40
Ja. Jól megpakolom aztán ültetve lesz.
Kezd olyan lenni, amilyennek szeretném.
Nem szükséges lejjebb vinni! Nem versenyautót akarok építeni, csak egy esztétikus "munkaautót".
Hogy a könyvelõm szavaival éljek:
Mivel ez a munkahelyem, ezért legalább itt érezzem jól magam.
Az alufelniket még nem rakatom fel, mert kár lenne értük. (rejtett szelepes megoldásról hallott már valaki?? Ötletes, kíváncsi leszek, mennyire válik be.)
A sok elmebeteg meg a sós hólében divatozik!!
Kép majd lesz idejében.
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2006. március 01. - 20:35
LG: ültetés lesz?
majd mutass képet!
Vole: ez a G is megy majd a kert végébe, mondjuk kár hogy nem 3 ajtós, de így is meg lehet majd csinálni szépre, csak kéne már egy másik G helyette(3, 3kombi, 3 sedan)
Írta 2006. március 01. - 20:27
hú ez gyönyörû, kezd erõsen durván MAFIA érzésem lenni
az volt tele ilyen autókkal. vajon ilyen miért nincs itthon?
nagyon szép:)
és ne vedd szádra a G1-et
Ilyen valszeg azert nincs itthon mert baromi draga, es akinek van penze annak nincs izlese
Amugy ezt a Morgan -t Angliaban kezzel szerelik ossze, most hogy fejlesztettek, mar csak egy evet kell varni a megrendelestol szamitva
Jah, es Ford sziv dobog benne, a legnagyobb egy 3L V6 -os.
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. március 01. - 20:19
Nem egyszerû eset, mert teherautó a drága, de a MAK SUMMIT- ra esett a választás. (két féle volt mindösszesen mindenhol)
Ez ni: http://www.ficsor.hu/mak/summit.jpg
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)