Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2006. March 14. - 20:30
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. March 14. - 19:55
én meg találtam egy jó fényezõt, és átszintereztettem a pögót.....
http://img.tar.hu/bi...e2/20421142.jpg
http://img.tar.hu/bi...e2/20421141.jpg
Legalább a rendszámot átrakhattad volna...
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2006. March 14. - 18:51
enyém 13at evett, 1.5ösösként, karbival:)A kocsi motorja es kipuff rendszere volt szar vagy a haverod csak padlogazon tud kozlekedni? 15 felett meg senkinek nem fogyasztott pedig a barati koromben van nehany (E32 es E38 is). 750-esekkel szoktak 16-18-bol eljarkalni.
már asszem 9 alatt van.
hangyaf*sznyit lomhább, de megy még így is mint egy golyó
Posted 2006. March 14. - 15:21
Aztan rajossz, hogy hoban/jegen a feket taposva az ABS-el auto alig lassul valamit mert allandoan elveszi a fekerot, mig csuszva lassulnal.
De nyugodtan cafolj meg, te is biztos vezettel mar 30e km-ert (ebbol harmada ABS-el cegauto, a tobbi anelkuli nalam).
Valóban nincs sok tapasztalatom, vezetõként, így hát megkérdeztem egy tanultabb "ismerõst"
Télen abs hátránya: sokkal hosszabb a fékút, viszont elõnye hogy erõteljes lassulás közben végig irányítható az autód.
abs nélkül: Télen valószínûleg rövidebb idõ alatt meg tudsz állni, viszont erõteljes fékezés esetén csúszó kerekekkel irányíthatatlan az autó.
(tapasztalat:2millió km-er után)
lor: 2.2-es (nem turbo) Legacyval húzva tréleren "A"Corsa-t, Pécs-Sopron (~300km) 3óra, az jó? (télen totál jégbordás úton)
A mai napig sokan ugatnak pl. amikor mi kirongyolunk az elso hora es driftelgetunk, de ezt forgalomtol elzart teruleten tesszuk es ezaltal sokkal tobbet tudunk a teli autozasrol, mint a muki aki ilyenkor inkabb 20-al totymorog es majd ossze fossa magat.
lehet hogy Te és a haveri köröd így tesz, de sokan nem. és innen van az elõítélet..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. March 14. - 13:33
okés
bár bekerült a képbe a nubira is
mert olcsóbb, nagyobb és több extra van benne
jó kör lesz...
Posted 2006. March 14. - 13:05
http://img.tar.hu/bi...e2/20421142.jpg
http://img.tar.hu/bi...e2/20421141.jpg
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. March 14. - 13:03
Haver mondjuk épp azért adta el a 730-asát, mert simán 25 fölött evett.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. March 14. - 12:05
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. March 14. - 11:10
Al: akkor vidám életed lehet, sok nevetéssel, mert 1.6-os autók simán megesznek 8 lityiket
Let the people speak
Posted 2006. March 14. - 11:06
Posted 2006. March 14. - 11:05
Jé, a tied felisa motor, mpi vezérléssel, a vw mpi meg golf 1.3as felfúrt idétlenség, ezért lehet más
Posted 2006. March 14. - 10:59
Posted 2006. March 14. - 10:52
Let the people speak
Posted 2006. March 14. - 10:48
Zé: haverod jól mondta, az azért van, mert a kis tágulási izébe is töltöttél, és onnan fogy elõször, aztán egyszercsak beesik egy negyed tankot.
(Nem megmondtam, hogy ne kezdjetek ABS-rõl lamentálni? )
Posted 2006. March 14. - 10:48
Mellesleg amit irtal, ellenkormanyzas, igy van. En a BMW iranyabol kozelitem meg a dolgokat es bar elindulni nehezebb egy RWD-vel telen es konnyebben indul meg a segge megis azt mondom, hogy soha FWD-t. Az RWD ugyanis megindul de ellenkormanyzassal es gazzal ugy iranyitom, ahogy nekem tetszik (persze sperr difi nyilvan), nem esek le az utrol. Ehhez kepest egy FWD-vel ha megindul valamerre, akkor lofaszt sem lehet csinalni, mert a hajtott kereket kormanyzod. Ilyenkor dob el mindent altalaban az atlag sofor, a rutinosabb pedig probal a kezifekkel buveszkedni. Csak az a nem mindegy, hogy egy RWD-nel a gazzal iranyitom, az FWD-nel a kezifekkel pedig csak szeretnem iranyitani.
Egyebkent pedig nem csodak kellenek az autokba. Tanuljon meg mindenki vezetni es az ut viszonyoknak megfeleloen menni.
A mai napig sokan ugatnak pl. amikor mi kirongyolunk az elso hora es driftelgetunk, de ezt forgalomtol elzart teruleten tesszuk es ezaltal sokkal tobbet tudunk a teli autozasrol, mint a muki aki ilyenkor inkabb 20-al totymorog es majd ossze fossa magat. Ha az enyem keresztbe all, akkor visszahozom egyenesbe, akkor is ha az orra a kor kozepe fele nez.
Pff... jeges úton, ha tényleg annyira gáz, eszembe sem jut fékezni...motorfék azt kész (néha azzal is megcsúszik). Nem tud csodát tenni az abs, de hogy "elveszi a fékerõt" az nem igaz. Ha megcsúszol jégen rég rossz, nemtom miért kéne megcsúsznia, de ha mindenáron az kell, akkor markold a kéziféket, azért van:)
Akkor is rövidebb a féktáv, ha nem azért találták ki, mert hatékonyabb és kész.
Én is vezettem abs nélkül nem is keveset, nem is változott meg az életem mióta abs-es vasakat nyúzok, de jó tudni hogy ott van, párszor kerregett pályán, de akkor jól jött. Havas úton lehet hogy idegesítõ, de ott abs nélkül se mennél semmire fékkel.
Let the people speak
Posted 2006. March 14. - 10:37
Egyébként jó kis pörgõs motor, csak annyit eszik, mint egy 2000-es:)
Posted 2006. March 14. - 10:21
1.4 16v az meg jó, eddig 1x tankoltam, és nem rennázok most, 47.7km és nem mozdult még meg a benzinmutató - haver mondta hogy majd egyszer egybõl leesik a 3/4ig, kiváncsi vagyok mikor lesz az, remélem 120km körül
Posted 2006. March 14. - 10:11
Posted 2006. March 14. - 10:09
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. March 14. - 09:59
most komolyan nekem még sosem volt hogy csúszásnál jobb lett volna a feeling mint mikor még nem blokkolt a kerék. Lehet h lassul valamit, de az irányítást baszhatod, max ellenkormányzással próbálkozhatsz