ez nagyon kemény

Ilyen pici mociból ennyi pacit kicsalni

én meg találtam egy jó fényezõt, és átszintereztettem a pögót.....
http://img.tar.hu/bi...e2/20421142.jpg
http://img.tar.hu/bi...e2/20421141.jpg
enyém 13at evett, 1.5ösösként, karbival:)A kocsi motorja es kipuff rendszere volt szar vagy a haverod csak padlogazon tud kozlekedni? 15 felett meg senkinek nem fogyasztott pedig a barati koromben van nehany (E32 es E38 is). 750-esekkel szoktak 16-18-bol eljarkalni.
Aztan rajossz, hogy hoban/jegen a feket taposva az ABS-el auto alig lassul valamit mert allandoan elveszi a fekerot, mig csuszva lassulnal.
De nyugodtan cafolj meg, te is biztos vezettel mar 30e km-ert (ebbol harmada ABS-el cegauto, a tobbi anelkuli nalam).
Télen abs hátránya: sokkal hosszabb a fékút, viszont elõnye hogy erõteljes lassulás közben végig irányítható az autód.
abs nélkül: Télen valószínûleg rövidebb idõ alatt meg tudsz állni, viszont erõteljes fékezés esetén csúszó kerekekkel irányíthatatlan az autó.
(tapasztalat:2millió km-er után)
lor: 2.2-es (nem turbo) Legacyval húzva tréleren "A"Corsa-t, Pécs-Sopron (~300km) 3óra, az jó?(télen totál jégbordás úton)
A mai napig sokan ugatnak pl. amikor mi kirongyolunk az elso hora es driftelgetunk, de ezt forgalomtol elzart teruleten tesszuk es ezaltal sokkal tobbet tudunk a teli autozasrol, mint a muki aki ilyenkor inkabb 20-al totymorog es majd ossze fossa magat.
Haver mondjuk épp azért adta el a 730-asát, mert simán 25 fölött evett.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Al: akkor vidám életed lehet, sok nevetéssel, mert 1.6-os autók simán megesznek 8 lityiket
Let the people speak"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
Pff... jeges úton, ha tényleg annyira gáz, eszembe sem jut fékezni...motorfék azt kész (néha azzal is megcsúszik). Nem tud csodát tenni az abs, de hogy "elveszi a fékerõt" az nem igaz. Ha megcsúszol jégen rég rossz, nemtom miért kéne megcsúsznia, de ha mindenáron az kell, akkor markold a kéziféket, azért van:)
Akkor is rövidebb a féktáv, ha nem azért találták ki, mert hatékonyabb és kész.
Én is vezettem abs nélkül nem is keveset, nem is változott meg az életem mióta abs-es vasakat nyúzok, de jó tudni hogy ott van, párszor kerregett pályán, de akkor jól jött. Havas úton lehet hogy idegesítõ, de ott abs nélkül se mennél semmire fékkel.
Let the people speak