Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ja:D káromkodnak mint a kocsisok, majd mikor felgyullad, kiveszik a több 100e-s szintit, majd leszedik a rendszámokat hogy ne lehessen az autót beazonosítani:)

nem, énekelni meg zenélni mentek itt a vasárnap este bulizni:)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
biztos csak dáridózni mentek, zenészek és véletlen felgyulladt vmi, de már nem tudták eloldani
dicsá
túl gyanakvó vagy:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de gondold el, egy voyager(új, kerek) nem olcsó.
jön kettõ ilyen tolvaj, akinek ez a vérében van, csak csapolással lehet kivenni onnan, na szal jön, egy 10 évnyi munkád gyümölcsét ellopja 2 perc alatt, majd amilyen balf*szok, leégetik, és eliszkolnak.
nagyon durva.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ez elég merész :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az milyen amikor megyek haza, és a sarkon látok egy füstölgõ chrysler-t, mondom hazaugrok egy poroltóért.. megyek közelebb, azt látom csak hogy két rétinéger ott próbálja eloltani, de nem megy, így már pakolják ki a szintetizátort meg még egy két értéktárgyat a csomagtartóból.. nem mentem oda, nehogy a bringámat is vigyék. hazaugrok, nézem robbanás.,.. fel is robbant a voyager. persze rendszám, és a két cigány sehol...
eddig csak azt tudtam hogy miután ellopják az autókat fel is gyujtják õket, de a folyamatot még nem láttam....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
:)
aakkor ott tali

LG: 2-es GTI váltó rámegy a blokkra, hgoy a rudazat is kijöjjön, azaz használható gépet kapjak? nekem azt mondták jó, de hallottam olyat is hogy nem. és nem akarok így vakon 23 ezret kidobni... ennyiért megérné? végülis utólag is el tudnám adni.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
1-én megyek, alap
beszélni kell fazival, kell ezer fólia
meg ienek

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
jól fog mutatni rajta;) kiváncsi leszek. 1én akkro ugye jössz?

másik: ki hallott már gyári hibás kipufról?
a középdob hátsó részén mikor melegedik, kcisit kitágul, és körbe megnyílik a dob.a hegesztés, és az illesztés között. nagyon fura.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
lehet hogy vérszemet kapok és megveszem azt a BBS garnitúrát
bár jobban örülnék ha 7 v 7.5 széles lenne, de így se rossz azért..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ezt nem tudom. csak ötletként merült fel, hisz eddig a jószerencsémben bíztam, és meg is lett az eredménye(szerencsére!!!), itthon eresztett le.

sikerült párhuzamosra állítani a két kereket is, beázás is megoldva, már csak a motorral kapcsolatos tömítések cseréje van hátra.

ja és a szervíz mániára: mikor kuplungot cseréltek nekem, utána mikor jobbra kitekertem a kormányt folyamatos fémes durva zörgés volt.
voltam szervízben is vele, hjogy mi lehet, nem tudtak mit mondani. "biztos a féltengely.. cseréljed!"

ennek örömére ma megnéztük, szervízvben(!) kihajtogatták a mellette levõ elemet, amibe így beleért a gumi ütközésig kitekert kormánnyal. nem gáz? mert szerintem durván.és ez nem az elsõ ilyen eset volt az elmult másfél év alatt.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
thez, tök gáz ez a pótkerék lecserélés mankókerékre dolog sztem
nyersz vele 2 kilót kb
érdemes?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ismerõsi körben csak leon van, de azt szídni még nem hallottam pedig 2.5 hetente teszi meg a budapest-németország távolságot....
lehet inkább leont- kéne nézni ha a praktikusság szem elött van, hisz 4 vagy 5 ajtó.
amúgy nem spanyol hanem német, vw powa':)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
okés akkor azt hagyom, köszi!

amúgy õ az új jelölt:
http://www.hasznalta...creenwidth=1024
vagy
http://www.hasznalta...creenwidth=1024

szabad, vagy rossz híre van esetleg ezeknek?
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
pont erre lenne szükségem, hisz egy rendes kereket nem szívesen szeretnék hordozni a csomagtartóban, nem kevés súly az is. mankó meg kicsi és könnyû, ezért esne rá a választásom. bár az autó msot úgyis csendespihenõn van sajnos:\

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
minek mankó kerék?
használható amig elszaladsz a gumishol

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
pontosan. lemosott motor GÁZ. nem szabad, mert ott valami el van tüntetve. a fémfelületet mosd le, a kasztnit, de a motorhoz ne nyúlj. légszürö csere se legyen, mutassátok meg neki hogy X idõs, itt van az új is, (900 ft kb) de nem raktátok be megmutatni hogy nincs vele gáz.
sikerült egy defektet bekapnom tegnap este, ma reggel vettem észre hogy lapos:\ ó de nem örülök.

mankó kerék tényleg használható?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
vammá nyárigumim
185/55 jó felfújtam, azt most ráz mind ezer:D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
A motor lemosásával vigyázz, mert az elektronikusan vezérelt motoroknál könnyedén bemoshatsz a vezérlésnek aztán no brummogás!!
Több szervízben láttam kiírva, hogy nem javasolják a motorok gõzborotvás lemosását, de az ügyfél kérésére felelõsségvállalás nélkül elvégzik.

Úgyhogy csak óvatosan azzal a vízzel!!
Egyébként meg ha koszos a motortér, de nem olajos, csak jó pontot szerezhetsz vele, mert látszik, hogy nem volt hozzányúlva és nem is nyomja az olajat sehol. (ne tudd meg, hogy néz ki a Jumpy motortere! Nem olajos, csak tiszta dzsuva)
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
benzinkút kézi mosójánál tisztítják a lefolyó szennyvizet?
mert akkor ott merek brigéciolozni, itthon inkább nem...

amúgy nem olajos, inkább csak 10 évnyi felhalmozódott kosz, ami nélkül talán könnyebb lesz eladni
szal mai program autópucerájozás, fényképezés stb

és szurkolni hogy mihamarabb legyen helyette spanyol wagen:-)
Autist Team:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

arrol nem is beszélve, hogy teljesen ujra kell álltani az egész gyújtást.

ami meg kerül vagy 5 ezer magyar királyi forintba egy mesterembernél. szóval nem ez a része ami elgondolkodtató. viszont asszem ez a "tuning" elmarad, sajna hosszú távban gondolkodom még mindig az autón:\
akkor marad a sima normál elfogadott síkolás. csak legyen kicsit jobb idõ:\
és megvan az is hogy hol ázik be az utastér a biztitáblánál.. :dirr: magamnak hogy eddig nem vettem észre.

Conor: úgy rémlik mintha a brigéciol erre is kitünõ megoldás lenne. de nem ok nélkül koszos egy motor. ezt az okot kell megszüntetni elöbb.