Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Utasként már utaztam egy új RS-ben - de az ugye semmi. (Meg nem is kombi volt, az meg nem is autó nekem...:))

A régiben voltál utas? ;)
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

(Meg nem is kombi volt, az meg nem is autó nekem...:))

Én mostanában az olyanokba vagyok belezúgva, mint a meriva, meg a zafira...Feltöltött kép

http://totalcar.hu/tesztek/merivaopc/

Oder http://totalcar.hu/tesztek/opelopc05!2

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

hat igen ha teszt van akkor teszt van.
nagyon reklamoljak mindenhol.

Utasként már utaztam egy új RS-ben - de az ugye semmi. (Meg nem is kombi volt, az meg nem is autó nekem...:))
"In idem flumen bis non descendimus"

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

erre csinálták a top gearben hogy a 8as dízel audival 1 tankkal mentek vmi EZER kilómétert
meg egy sportkocsival padlón ugyanennyit, és a dízel nyert.. nem kellett 6x tankolni közben :)

ha jól emlékszem 800 mérföld volt ;)
az is igaz, hogy nem ment fûtés, rádió, stb..., és az utolsó pártíz km-en már folyamatosan sípolt az autó, kerregett, panaszkodott, de megcsinálták. Ha érdekel benneteket elõkeresem és feltöltöm valahova.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hat igen ha teszt van akkor teszt van.
nagyon reklamoljak mindenhol.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Bogár ··

Bogár ··

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
http://video.google....205 gti&pl=true

egyik kedvenc kocsim :)

69.

==================================================

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Holnap egész délután egy ilyennel csapatok:
http://www.skoda.hu/...ik.php?B_ID=184
Feltöltött kép

Ha hétfõn nem jönnék a kórházban vagyok...
"In idem flumen bis non descendimus"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
erre csinálták a top gearben hogy a 8as dízel audival 1 tankkal mentek vmi EZER kilómétert
meg egy sportkocsival padlón ugyanennyit, és a dízel nyert.. nem kellett 6x tankolni közben :)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
én a vid tartalmára értettem, a többi no comment

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ezt te "követted el"? Te voltál a sofõr? Megvan a véleményem - és nem pozitív...

Dehogyis.
Mint köztudott nincs se jogsim, se autóm (tehát nem is értek az autókhoz) és különben is félek a közlekedéstõl.
Bátyám volt a "bûnözõ".

Endroo: valahogy egy 10en éves tacskót ne tegyél egy lapra egy jóval tapasztaltabb sofõrrel szerintem.

Edit: azért látom van aki tényleges véleményt is tud írni, nemcsak dobálozik a szavakkal.
Vole: valóban benne van a pakliban. De nehogy aztmondjtátok hogy az erdõben 60-al száguldozni kétkerekûvel veszélytelen :-) (a környezetedre is, feltéve hogy simán járkálhat arra turistacsoport, kutya vagy akármi)
Városban azér messze nem így van közlekedve, mint a videóban. Ja és nem a videó kedvéért van így, hanem mert 100al odatotyogni, 170-80 helyett azért azmár jelentõsebb különbség nem? (mármint idõben)
Lakott területen leis lassítva...
Hazafelé a (éjjel) pedig kifejezetten finoman jöttünk, csak egy-két majom lett megalázva aki úgy gondolta, hogy õ milyen kemény mer megtudott elõzni aztán meg tökölt.. :rolleyes:

Z:ültetéssel vigyázz, mert elis lehet bakni vele az autó stabilitását...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
kéne az az ültetés mert optikailag dob nagyot a gépen, treffenre le lehet ültetni porig, meg lehetne vele gokartozni
nemtom mennyire, _szerintem_ nagyon jó futómûvet gyártottak a poloba a németek, és _szerintem_ ez az U alaku hátsó felfüggesztésnek köszönhetõ (egy vason van a két kerék, nem billeg annyira)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Én meg nem is fogok vitatkozni. Jorus kérdezett véleményt, és a kérdést nekem is címezte. Megírtam a véleményemet. Ennyi. Õ nagyfiú és eldönti, hogy mit akar. Engem nem kell meggyõzni semmirõl. Itt Jorus kérdezett.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ez a lenyeg. A jo ov sokat javit a dolgon, csak olyan helyre kell rogziteni, ahol ertelme is van.

az bizti, hogy egy jobb sport ules sima 3-as ovvel keves tud lenni.
(pl teso verdajaban)
ott valszeg egy jofele 4 pontos segitene sokat.
es ha 3/4 pontos akkor azt nem a padlora kell kotni hanem hatra vhova
vagy harness bar.

Olee

Nem vitatkozni akartam csak kurvara nem ertem miert akarjatok Jorust mindenkeppen rabeszelni. Ovet mindenkeppen kene cserelnie, miert ne cserelje eloszor azt es ha nem eleg neki, akkor az ulest is? Szerintem ennek van ertelme, nem a hubele balazs mondjara essunk neki aztan lesz valami modszer.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mindenhol ez a bela.

zolle: ha nem sok vagy van love akkor siman +vennem.
kicsit jobb lesz a verda.
azt fogja csinalni amit akarsz.
foleg ha a masikat cserelni kene vagy el tudod passzolni akkor shiman jo.
nyilvan nem naponta fogja allitgatni az ember.
de ha pl nyar fele amikor jok az utak lemegy kicsit az auto aztan telen kicsit felmegy az jo. :-)
de csak azert, hogy elferjen a ho a kasztni alatt amikor a repteren kilincsel elore csuszol.

ules/nem ules:
egy jofele kagylo azert kenyelemes tud lenni
persze sok nem arra van, hogy anyuka figyeljen benne.
van ami eleve eleg vekony szivacsoazasu.
de a jobb minoseguek kenyelmesek emebrek szerint.
(vagy az itteni ladasoknak van kemeny segguk)

az bizti, hogy egy jobb sport ules sima 3-as ovvel keves tud lenni.
(pl teso verdajaban)
ott valszeg egy jofele 4 pontos segitene sokat.
es ha 3/4 pontos akkor azt nem a padlora kell kotni hanem hatra vhova
vagy harness bar.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"De van benne bárhol is egy húzós szitu, ahol mondjuk valamelyik másik közlekedõ testi épsége veszély közelébe kerül?"

Igen, folyamatosan. Ne csak azt nezd, hogy nem mentel neki senkinek. ELofordul, hogy onhibadon kivul tortenik valami olyan, ami vegzetes lehet.
Pl. defekt, eledugro allat, valamilyen muszaki meghibasodas, esetelg egy pillanatra megszedulsz valamitol es meg sok egyeb.

80-100 -as temponal ezeket azert meg lehet fogni, 200 -nal mar kevesbe.
Egyreszt nem veletlenul vannak a szabalyok, sebessegkorlatozasok, masreszt ha szaguldozni akarsz, mert olyan nagylegeny vagy, akkor irany egy kijelolt palya, ott nyomhatod. Ha pedig felkenodsz a falra, majd levakarnak, de senki masnak nem lesz baja.
Haverra is ra szoktam szolni ha tulsagosan nyomja. Varosban baromsag, azon kivul hogy veszelyes ugyis megfog a lampa, tehat nem nyersz vele semmit.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Itt is a rugótányért pakolgatod, csak nem lukakba, hanem spacereket teszel bele. Mármint az elõfeszítést (keménységet) állítod, nem? Jól néz ki egyébként, mennyi egy ien? Amúgy ahhoz, hogy állítsd ugye autó felemel, kerék egyesével leszed, aztán vissza minden... szal tök macis.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
http://carstyling.hu...y/buy_16030.jpg
ilyenre gondoltam, amivel a tányért lehet tekergetni és reboundot is lehet állítani rajta

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Én évente Kb 80.000 km-t vezetek. Eddig az összes autómba homológ ülésem volt. Amit természetesen rendelni kell mondjuk olaszból, mert a test gipszlenyomatára készítik.Van, hogy kétszer megyek Hollandiába egy héten, de semmi bajom nem volt eddig, sõt kifejezetten kényelmes.
De lényegtelen. Én kiszálltam.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Nem vok guru. A gyári himbilimbi futómûvel nem rázza szét az arcod, de feszesebbnek érzõdik, mint egy /60-70-es szériaguma. Kátyúra meg mindennel vigyázni kell, öcsém a hétvégén kockásította be a Suzuki lemezfelnijét.

Állítható futómû? Mármint olyan, hogy a rugótányért áttod pakolni pár likkal, vagy olyan, hogy benn ülsz, és liftezel? :) Az elõbbit nem nagyon fogod pakolászni szentem (enyim is ien, de egyszer sem nyúltam ehhez az opcióhoz), a második meg meglehetõsen drága, fõleg utólag beépítve.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
E30-on az alu felnire R15 205/50 (vagy 55?) az ajanlas, szoval nem hiszem, hogy szetrazos lenne az altalad irt meret, mert ez nekem nem volt az. Persze a futomu kemenysegetol is fugg...

ótósguruk:
mondjuk egy 195/45R15 közlekedésben milyen lehet?
szétrázza az arcom, és két sarok után defó, vagy ha figyelek akkor kezes lesz?
gewindefahrtwerk jó? (állítható magasságú futómû)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak