Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2006. June 19. - 12:18
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2006. June 19. - 12:05
Posted 2006. June 19. - 09:08
http://pix.bikemag.h...18/DSC01094.JPG
Nálunk van aki ilyennel viszi a fiát fagyizni, ahol én lakok....srácon Schumi-s mez feszít.....
Posted 2006. June 19. - 07:41
akkor én is csak úgy:
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. June 19. - 07:11
arra asszociáltam hogy egy bowden mozgat ide oda egy pöcköt, és ha így lenne, akkor talán megoldható lenne, de mivel tényleg nem nagyon néztem meg ilyet, így nem nyilatkozhatom, szemben egy autóelektromosságis kolegával.
Posted 2006. June 19. - 07:09
kicsit bátor kijelentés ez 1 db beszerelt kpzár után....most olvasom csak:)
a motor azt a célt szolgálja, hogy helyettesíti a mancsodat. így nem te fogod a pöcköt fel le huzogatni, hanem a motor. a vezetõoldaliban van egy kapcsolo is, mely érzékeli a nyitást/zárást és a többi motornak is kiadja ezen utasításokat.
a madzagos megoldás is helyettesíthetõ seperc alatt a rúddal, így mûködõképes lesz a rendszer.
akkor mégegyszer lassan tagoltan:
a corollának nem egy gomb urál fel le az ajtó tetején, hanme egy bovden megy az ajtónyitó kilincs mellé, ami a zár után 1 centivel ráadásul kijön a kárpit és az ajtó lemeze közé így elég viccesrákötni persze jó gány és társa mindent megold, de azért na....
Posted 2006. June 19. - 03:49
egy hasonló dög elis ment mellettem egyiknap...
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. June 19. - 00:44
most olvasom csak:)jah még valami, a motor minek kell?
a motor azt a célt szolgálja, hogy helyettesíti a mancsodat. így nem te fogod a pöcköt fel le huzogatni, hanem a motor. a vezetõoldaliban van egy kapcsolo is, mely érzékeli a nyitást/zárást és a többi motornak is kiadja ezen utasításokat.
a madzagos megoldás is helyettesíthetõ seperc alatt a rúddal, így mûködõképes lesz a rendszer.
Posted 2006. June 18. - 19:54
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. June 18. - 19:42
corolla kicsit más, mert bovdenes a nyitókája nem rudazatos.akkor jól értem, h ez 6000ben meg is áll???
hmmm, a netrõl rendelted?
szerinted egy 97-es Corolla mennyivel lehet bonyolultabb, mint a te kocsid? mert akkor ha lesz rá keret, akkor veszek egyet, aztán faterral nekiesünk, ha valóban ilyen egyszerû.
nekünk mondjuk csak 4 ajtónál esélyes a dolog, mert sedan a gép.
jah még valami, a motor minek kell?
meg a központihoz adtak neked valami beszerelési útmutatót?
de próba cseresznye...
Posted 2006. June 18. - 19:29
én viszont megtértem. A konatalira unokabátyám beetle-jével mentem. Hát 1.9 Td okositva.
40nél 5ik és padlogáznál ugy huz hogy ihajj
igaz kormol is
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2006. June 18. - 19:20
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. June 18. - 11:34
Posted 2006. June 18. - 11:27
asszem, ha lesz mibõl, akkor rááldozok ennyit. meg talán valami távirányítót is veszek hozzá, az még plusz 9000 asszem, vagy van távirányítóval 13ért. még nem tom melyik lészen.
neked 3as golfod van?
Posted 2006. June 18. - 11:00
tehát ajtóbe ezt beszereltem, így a kis cuccot az ajtóban már nem én, hanem ez a motor mozgatja fel le.
a vezetõoldali ajtó ilyen motorjában van egy kapcsoló is, így ha azt kinyitom a közp. egység parancsot ad a többi motornak, hogy nyíljon ki. így meg is van a közp. zár. ugyanez becsukásnál, a vezetõoldali ajtó bezárásával mind bezáródik.
ez távirányító nélküli, azzale gyütt kb 2 rugóval drágább, de mivel riasztó is megy bele, így a távbizgeráló felesleges, úgyis a riasztó fogja ki-be zárni az ajtókat.
errõl a honlapról vettem:
ja és itt egy beszerelési képsorozat:
http://www.caralarm.hu/kz1.htm
Posted 2006. June 18. - 10:39
hmmm, a netrõl rendelted?
szerinted egy 97-es Corolla mennyivel lehet bonyolultabb, mint a te kocsid? mert akkor ha lesz rá keret, akkor veszek egyet, aztán faterral nekiesünk, ha valóban ilyen egyszerû.
nekünk mondjuk csak 4 ajtónál esélyes a dolog, mert sedan a gép.
jah még valami, a motor minek kell?
meg a központihoz adtak neked valami beszerelési útmutatót?
Posted 2006. June 18. - 10:28
ebbõl vettem ötöt, vagyis egy szettet + 1 motort, éljen az 5 ajtó. elsõ ajtón olyan egyszerü helyet találtam, hogy ihaj, kb 5 perc volt rögzíteni és beszerelni. a legtöbb idõ eskü az volt, amíg átbányásztam a vezérlõkapcsoló 5 kábeljét a bal elsõ ajtóba, a kis gumis szigetelt lyukon... ill ugyanezt a bal elsõn, de ott csak 2 kábellel. a közp. egységrõl még be kellett kötni egy +t, és egy testet.
az egész cucc 5750 volt a +1 motorral.
Posted 2006. June 18. - 07:43
sikerült az elsõ kettõ ajtóra bekötnöm a központizárat, mûködik is, így eltüntethettem végre az ajtónyitó pöcköket belülrõl
azon központizár került bele, amit múltkor linkeltem?
nagy meló volt belerakni? mennyire komoly autóvillamossági ismeretek kellenek hozzá?
Posted 2006. June 18. - 00:29
Posted 2006. June 18. - 00:12
Ezek milyen autók?csak úgy:
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]