Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2010. September 17. - 22:26
az lofasz ahoz kepest, hogy ezt tanultam egyetemen es tobb oranyi gyakorlatom van ilyen cumok kesziteseben
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. September 17. - 17:55
Ahogy olvasom te is rá vagy állva a karbon témárahmm kivancsi leszek ra
Totalcar - Magazin - Szénszálból szövik a városi BMW-t
Küldjél nekik egy CV-t oszt hátha behívnak.....
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. September 17. - 16:23
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. September 15. - 18:12
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. September 15. - 17:58
Museo del Coche
Posted 2010. September 15. - 10:08
Totalcar - Magazin - A Prius és a hibrid Auris hajtáslánca
Posted 2010. September 15. - 06:48
nekem pont van egy neked megfelelõ autóm g astra, kétüléses, hátul raktérrel, 2es golf árban kutya, bicaj nagyszerûen elfér benne. legalábbis a te kutyád.
hogyé adod?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. September 14. - 22:41
Posted 2010. September 14. - 20:08
TripleB: mi lett a felniddel? - amúgy ha jól tudom, a kromofág zsíros jellegû cucc, úgyhogy használata után erõsen zsírtalanítani kell.
--Trifo
Ma szedtem le a festéket. A rozsdaátalakító zsírtalanít is, de vettem mellé folttisztító benzint is. Így a kromofág, a rozsdaátalakító, a benzin, az alapozó spray, a fekete motip cucc megvolt 7ezerbõl. A kromofág majdnem mind elfogyott, a rozsdacucc alig. Holnap festés megvan a téli gumi is már
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. September 14. - 19:53
Neked már a gatyádba is szállt be darázs bringázás közben
ja bazz! az is elég szar volt :-/ engem vmiért állandóan megcsíp vmi bringázás közben. idén is már 3 csípésem biztos volt, és nem szúnyog
azért ez durva lehetett:
Lnglovagok - Kpek - Tartlykocsi s terepjr hallos karambolja az M19-es autton #3 - daruzs fesztvg halleset kiszabadts
Márinnyó, rakd fel használtautóra meg expressre is, oszt csak lesz vmi.
most a vectrát is úgy néz ki +veszi vki, csak elõbb el akarja vinni szervizbe átnézetni. ami nem baj, mert rendbe van. remélem tényleg +veszi
Posted 2010. September 14. - 16:50
amelyik nepper keszpenzert vesz at autot, az soha soha soha nem fog erte elfogadhato arat adni. ilyenekhez csak akkor mennek ha
1 nem szamit a penz csak menjen a verda a portarol
2 nagyon nagyon hirtelen kell a penz es nincs ido sz.rakodni
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. September 14. - 16:02
TripleB: mi lett a felniddel? - amúgy ha jól tudom, a kromofág zsíros jellegû cucc, úgyhogy használata után erõsen zsírtalanítani kell.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2010. September 14. - 14:31
Ismertek olyan autó neppert aki kp-ra vesz át autót és nem is annyira lerántós?!
Megválok szeretett kis autómtól:/
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. September 14. - 12:10
2es golf v polóval mi lehet gond?
melyiket érdemes venni?
bringás kutyás hurcibálós városi autónak kéne...
lehet más opció is,de nekem ez a kettõ teccik formára..niva hülyeség?
nekem pont van egy neked megfelelõ autóm g astra, kétüléses, hátul raktérrel, 2es golf árban kutya, bicaj nagyszerûen elfér benne. legalábbis a te kutyád.
Posted 2010. September 14. - 09:29
Neked már a gatyádba is szállt be darázs bringázás közbennekem ablakon kikönyökölés közben 100nál berepült a hónaljamba egy darázs és még meg is csípett! szerencsére nem csináltam hirtelen kormánymozdulatot, csak jó nagyot fékeztem miközben a másik kezemmel odadöglesztettem a mellkasomra a darazsat.
azóta parázok kikönyökölni
A kipufogós ember tegnap elõadta nekem az autós történetét. Elõször olyan Passat, mint nekem, aztán több Mercedes, de az SLK annyira kiábrándító volt, hogy átült egy Suzuki SX4-be... Aham, véletlenül sem anyagi okai voltak
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy a magyar utakat jobban bírja az SX4, mint a kismerci, de azért furcsa ezzel indokolni...
Posted 2010. September 14. - 08:27
Posted 2010. September 13. - 22:37
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2010. September 13. - 22:27
nekem ablakon kikönyökölés közben 100nál berepült a hónaljamba egy darázs és még meg is csípett! szerencsére nem csináltam hirtelen kormánymozdulatot, csak jó nagyot fékeztem miközben a másik kezemmel odadöglesztettem a mellkasomra a darazsat.
azóta parázok kikönyökölni
pff:
Posted 2010. September 13. - 22:17
tegye a szivére a kezét, az, akinek még nem villant be a szeme sarkából az elõtte lámpához lassító féklámpája, miközben bõszen tinipinát nézegetett...
Szívemre tettem a kezem. Bevallom, nálam egy Trabi hátsó lámpája bánta.
Posted 2010. September 13. - 22:16
de a póktól lehet simán az árokba mennék
vagy kiugranék a picsába a szélvédõn
vagy ilesmi
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való