Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
szerintem jó dolog a ralizás csak nem egy forgalmas uton.. aki viszont ott csinálja azt nem írom mert tiltja a fórum szabályzata

amugy pedig
http://totalcar.hu/m...6.08.16.
nekem bejön, végre nem egy lufisodó gumicsónak

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

hát.. nem mindent azért ir az ember hogy buzske legyen ra, de van benne azis persze, meg hogy kaland meg minden,

K*rva nagy kaland ha kiírtasz egy családot mert rallyztatok a papa kocsijával, de az is jócska ha egy kamion jön szembe és le se szarja hogy te éppen csúszol. (csak sajnos majdnem mindig az elõbbi szokott történni.)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
"figyelj pubi, ha legközelebb izgalomra vágysz, akkor rögtön ott a jobb kezed ... alsó madárfogás ... csak a végén nem kell szakítani"

nekem is egybõl õ ugrott be :) megbeszélhetnétek milyen a nunu terepszöge a polarhoz viszonyítva :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Úgy írtad be, hogy felvágj vele, de itt ez nem fog menni, keresd az index-en vRatyit vele jóban leszel.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
hát.. nem mindent azért ir az ember hogy buzske legyen ra, de van benne azis persze, meg hogy kaland meg minden,

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ha nem lennél rá büszke nem írtad volna be ...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
ha buszkeklettünk volna nem ez lett volna az utolso rally,

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

na tegna is voltunk a hüvosvolgyi uton 'rally'-zni :D, csak hogy ez volt az utolsó.. szerencsére meg van örökitve mert az anyosulésrõl kameraztam szal benne lesz a nagy filmben is. tehát megyünk szembe néhol jön egy két kisteherautó, furgon, stb. de mindig elmegyünk mellettük. néha ugyan csuszkált a kocsi hátulja. van egy kanyar ahol általába farolni szoktunk.. felgyorsitottunk a kanyar elõtt, de még a farolás elõtt láttuk hogy jönnek szembe erre fék, kanyarodás. csakhogy mind a 4 kerék csuszott a furgon felé, de szerencsére elfértünk. a visszapillantobol lattuk hogy megallt egy ideig. huhh :)

én spec a helyében + is fordultam volna és utánatok mentem volna......nem feltétlen gratulálni.....

azért remélem büszkék vagytok magatokra...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
francba már megint nem tudom hova tettem a napalmot :mad:

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
na tegna is voltunk a hüvosvolgyi uton 'rally'-zni :D, csak hogy ez volt az utolsó.. szerencsére meg van örökitve mert az anyosulésrõl kameraztam szal benne lesz a nagy filmben is. tehát megyünk szembe néhol jön egy két kisteherautó, furgon, stb. de mindig elmegyünk mellettük. néha ugyan csuszkált a kocsi hátulja. van egy kanyar ahol általába farolni szoktunk.. felgyorsitottunk a kanyar elõtt, de még a farolás elõtt láttuk hogy jönnek szembe erre fék, kanyarodás. csakhogy mind a 4 kerék csuszott a furgon felé, de szerencsére elfértünk. a visszapillantobol lattuk hogy megallt egy ideig. huhh :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Milyen okok miatt nem akarhat összedolgozni a riasztó kp zár vezérlése a kp zár vezérlõegységével?
a riasztó bekötve, + test - okés, minden más érzékelõ is sikerrel vette az akadályt.
a kp zár kulccsal müködik, vezetõoldali zár kezel mindent.

mégis, mikor rákötöm a riasztó "kp zár nyít" és "kp zár zár" drótjait a kp zár erre megmaradt 2 drótjára, akkor a rendszer bevágja a durcit, és csak kiélesítésnél kattan egyet a zár, de akkor sem csinál semmi lényegeset.

mi lehet ennek az oka?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Kicsit ledöbbentem amikor tegnap teljesen szériaváltozatban láttam az új Citroën C4 Picasso-t. Azért, mert a hivatalos bemutató csak másfél hónap múlva esedékes Párizsban. Fényképézõgép nem volt nálam :(
http://www.origo.hu/...03ujcitron.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azért ez sem gyenge...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Elég szigorú. Kíváncsi vagyok, ebbõl már csinálnak balkormányost?

Tervek szerint ez az elsõ Skyline amibõl gyártani fognak balkormányost is :( :(
Sei, soku Si.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a japok jo autokat csinalnak
errol volt nemreg egy kep sorozat.
el lehet donteni...

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
van úgy, hogy a szépség belülrõl fakad! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nekem még tanulmányként élt a fejemben :)
lényegtelen amugy, a tényen nem változtat, hogy a japók nem igen csinálnak szemre szép autókat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
milyen tanulmany
ez letezo auto
mar mutattam fotokat rola
amugy ugye
http://totalcar.hu/m...6.08.09.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
bizony szép, az ujkori japán történelemben edig csak az evo.X tanulmány tetszett, semmi más.
anno megakadtam a kereklámpás celicánál és a nissan 300zx-nél, azóta nem volt szép japán verda.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Elég szigorú. Kíváncsi vagyok, ebbõl már csinálnak balkormányost?