Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2006. December 25. - 20:18
ha összehaosnlítom magamat milyen voltam 14 évesen.. háát nem hiányzik h ilyneek lepjék el a közutat
szerintem lehetne egy A kategóriás jogsi, de minimum 16-17 éves kortól.
Posted 2006. December 25. - 19:34
ha már általánosítunk. attól, hogy az ember 18 éves lesz, ugyan olyan hülye marad, talán még jobban is mint 14 évesen. b-s jogsi meg pont azért ne kelljen hozzá,(mint ahogy cikkben is írták) ha esetleg bevonják, mert részegen vitted haza anyád a kórházból, akkor legyen mivel elmenni a zöldségeshez, simán jó.
engem leginkább az érdekelne, hogy ez is olyan büdös (és köryezetszennyezõ) mint a robogók, mert ha igen, akkor nagyon helyes, hogy nem szeretik a szervek, de ha nem, akkor teljesen korrekt...
Posted 2006. December 25. - 19:03
nem értem, robogóhoz nem kell jogosítvány? szerintem igen. még lovaskocsihoz is kell....Rob: továbbra sem a saját élet veszélyeztetése az, ami zavar. az sose zavart:)
de egy elektromos biciklivel nem lehet se gyalogot, se bringást elütni. ezzel viszont gondold el miket lehet azért müvelni.
fõleg hogy jogsi nélkül, 14 éves kortól:)
oké, hogy elüthetsz vele embereket, de legalább a kresz alapjaival tisztában kell legyél ahhoz, hogy mehess vele. nem ugy, mint az elektromos bicikli, amihez semmi nem kell. még egy nyomorult bukósisak sem. nem is beszélve a kreszoktatásról.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 25. - 18:14
de látom a különbség nem jutott el a tudatodig. üsse kavics.
Posted 2006. December 25. - 18:12
bringaztal mar eletedben?!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. December 25. - 18:05
de egy elektromos biciklivel nem lehet se gyalogot, se bringást elütni. ezzel viszont gondold el miket lehet azért müvelni.
fõleg hogy jogsi nélkül, 14 éves kortól:)
Posted 2006. December 25. - 15:53
thez: akkor elektromos bicikli? amihez semmi nem kell értsd kreszvizsga sem? és 25-30-al is képes menni....de jelenleg nem így van... robogó, meg segédmotoros kerékpár, meg ilyen idiótaságok.
sokkal veszélyesebb egy ilyen mint egy rendes autó, amivel nem lehet megcsinálni mindent, hisz azonosítható, felismerhetõ, és felelõsség is hárul az emberre.
aki találkozott már robogóssal, az tudja mirõl van szó (van olyan aki nem?)
akkor inkább ez százszor mint az elektromos bicikli....
ha kocsival nem pont a rendõr karjába futsz bele, akkor sincs semmi következménye, annyit mondasz hogy nem te vezetted, hanem egy családtagod. na bumm.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 25. - 15:06
Igen lor pontossan igy akartam,de mivel analfabéta vagyok hozzá elszurtam,köszönöm a kiigazitást igy nyert értelmet a halandzsám.ezt akartad?
http://index.hu/gal/...opedcar/&pid=65
ipari csapagy?
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:
Posted 2006. December 25. - 14:21
az egésszel nem lenne gond, de a rendszám meg a B jogsi elférne rajta.
Posted 2006. December 25. - 14:00
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2006. December 25. - 13:16
erre még rájátszik a nevetséges 14 éves kortól szabadon vezethetés, valamint a rendes jogsi nélküliség is.
környezetvédelmi szempontból elég jó, ha ezzel ki lehet váltani legalább hétköznapi használat közben egy rendes autót, de minden más szempontból erõsen zavaró.
Posted 2006. December 25. - 13:06
de a kresz mint ahogy a robogósokra, rájuk se fog vonatkozni.
a kresz mindenkire vonatkozik aki közuti forgalomban részt vesz. robogósokra ugyanúgy mint ahogy a gyalogosokra, autósokra, de még a kézi kocsit tolókra is. (az más kérdés, hogy ezt mennyire tartják, tartatják be)
Posted 2006. December 25. - 13:00
sokkal veszélyesebb egy ilyen mint egy rendes autó, amivel nem lehet megcsinálni mindent, hisz azonosítható, felismerhetõ, és felelõsség is hárul az emberre.
aki találkozott már robogóssal, az tudja mirõl van szó (van olyan aki nem?)
Posted 2006. December 25. - 12:56
jó, legyen, rendes jogsival, és rendes biztosítással!
ne csak ilyen habi robogós dologgal.
)
ez egyértelmû...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. December 25. - 12:53
jó, legyen, rendes jogsival, és rendes biztosítással!Én meg remélem, hogy igen, mert minek 1,5 tonna és 4,5 méter csak azért mert valaki hetente egyszer elmegy a Tescóba.
ne csak ilyen habi robogós dologgal.
gyalogost ez is el tud ütni, gyorshajtani is, de a kresz mint ahogy a robogósokra, rájuk se fog vonatkozni.
tehát szigorúan B jogsival, 18 felett.
(és nem, nem jó példa erre a biciklis, hgoy rá se vonatkozik, teljesen más történet, más dimenzió)
Posted 2006. December 25. - 12:47
na ja, ha csak egy picit is normálisak és kissé jövõre is gondólóakÉn meg remélem, hogy igen, mert mindek 1,5 tonna és 4,5 méter csak azért mert valaki hetente egyszer elmegy a Tescóba.
lennének az emberek akkor az x számú budapesti /városi/autónak a 80%-a ilyen lenne..../jó legyen 150-200 cm3-s/
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. December 25. - 12:37
Én meg remélem, hogy igen, mert minek 1,5 tonna és 4,5 méter csak azért mert valaki hetente egyszer elmegy a Tescóba.vótmán, de amúgy remélem hogy ilyen hulladékok nem jönnek divatba itthon >
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2006. December 25. - 03:17
Mitol kell megvedeni a sarat?
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. December 25. - 02:09
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...