Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
szerintem valamennyit mindenki érik 18 éves koráig, lehet h hátrányára változik, de tapasztaltabb, óvatosabb az ember ennyi idõsen
ha összehaosnlítom magamat milyen voltam 14 évesen.. háát nem hiányzik h ilyneek lepjék el a közutat
szerintem lehetne egy A kategóriás jogsi, de minimum 16-17 éves kortól.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
van rajta fék, meg kormány

ha már általánosítunk. attól, hogy az ember 18 éves lesz, ugyan olyan hülye marad, talán még jobban is mint 14 évesen. b-s jogsi meg pont azért ne kelljen hozzá,(mint ahogy cikkben is írták) ha esetleg bevonják, mert részegen vitted haza anyád a kórházból, akkor legyen mivel elmenni a zöldségeshez, simán jó.

engem leginkább az érdekelne, hogy ez is olyan büdös (és köryezetszennyezõ) mint a robogók, mert ha igen, akkor nagyon helyes, hogy nem szeretik a szervek, de ha nem, akkor teljesen korrekt...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Rob: továbbra sem a saját élet veszélyeztetése az, ami zavar. az sose zavart:)
de egy elektromos biciklivel nem lehet se gyalogot, se bringást elütni. ezzel viszont gondold el miket lehet azért müvelni.
fõleg hogy jogsi nélkül, 14 éves kortól:)

nem értem, robogóhoz nem kell jogosítvány? szerintem igen. még lovaskocsihoz is kell....
oké, hogy elüthetsz vele embereket, de legalább a kresz alapjaival tisztában kell legyél ahhoz, hogy mehess vele. nem ugy, mint az elektromos bicikli, amihez semmi nem kell. még egy nyomorult bukósisak sem. nem is beszélve a kreszoktatásról.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
asszem igen. bár nem vagyok benne biztos.

de látom a különbség nem jutott el a tudatodig. üsse kavics.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bringaval nem lehet gyaogost elutni?

bringaztal mar eletedben?!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Rob: továbbra sem a saját élet veszélyeztetése az, ami zavar. az sose zavart:)
de egy elektromos biciklivel nem lehet se gyalogot, se bringást elütni. ezzel viszont gondold el miket lehet azért müvelni.
fõleg hogy jogsi nélkül, 14 éves kortól:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

de jelenleg nem így van... robogó, meg segédmotoros kerékpár, meg ilyen idiótaságok.

sokkal veszélyesebb egy ilyen mint egy rendes autó, amivel nem lehet megcsinálni mindent, hisz azonosítható, felismerhetõ, és felelõsség is hárul az emberre.

aki találkozott már robogóssal, az tudja mirõl van szó (van olyan aki nem?)

thez: akkor elektromos bicikli? amihez semmi nem kell értsd kreszvizsga sem? és 25-30-al is képes menni....
akkor inkább ez százszor mint az elektromos bicikli....
ha kocsival nem pont a rendõr karjába futsz bele, akkor sincs semmi következménye, annyit mondasz hogy nem te vezetted, hanem egy családtagod. na bumm.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

ezt akartad?
http://index.hu/gal/...opedcar/&pid=65

ipari csapagy?

Igen lor pontossan igy akartam,de mivel analfabéta vagyok hozzá elszurtam,köszönöm a kiigazitást igy nyert értelmet a halandzsám.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ha a robogó 1-2 ezer forintos biztosítására gondolsz, valóban.
az egésszel nem lenne gond, de a rendszám meg a B jogsi elférne rajta.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Gyorshajtani nem lehet vele, nem ? Biztosítás meg a robogóra is kell.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
tudom. mint ahogy ránk is. de mint ahogy minket, a robogósokat, és ezeket a töpszliket sem lehet egyelõre beazonosítani, így hiába vonatkozik rájuk a kresz(meg mint ahogy a gyalogosokra is) ezt nem érzik, érezzük kötelezõnek, hisz ha nem pont egy rendõr karjaiba futunk bele, akkor semmi következménye nincs a szabálysértésnek.

erre még rájátszik a nevetséges 14 éves kortól szabadon vezethetés, valamint a rendes jogsi nélküliség is.

környezetvédelmi szempontból elég jó, ha ezzel ki lehet váltani legalább hétköznapi használat közben egy rendes autót, de minden más szempontból erõsen zavaró.

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 posts

de a kresz mint ahogy a robogósokra, rájuk se fog vonatkozni.

a kresz mindenkire vonatkozik aki közuti forgalomban részt vesz. robogósokra ugyanúgy mint ahogy a gyalogosokra, autósokra, de még a kézi kocsit tolókra is. (az más kérdés, hogy ezt mennyire tartják, tartatják be)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de jelenleg nem így van... robogó, meg segédmotoros kerékpár, meg ilyen idiótaságok.

sokkal veszélyesebb egy ilyen mint egy rendes autó, amivel nem lehet megcsinálni mindent, hisz azonosítható, felismerhetõ, és felelõsség is hárul az emberre.

aki találkozott már robogóssal, az tudja mirõl van szó (van olyan aki nem?)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

jó, legyen, rendes jogsival, és rendes biztosítással!
ne csak ilyen habi robogós dologgal.
)

ez egyértelmû...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Én meg remélem, hogy igen, mert minek 1,5 tonna és 4,5 méter csak azért mert valaki hetente egyszer elmegy a Tescóba.

jó, legyen, rendes jogsival, és rendes biztosítással!
ne csak ilyen habi robogós dologgal.
gyalogost ez is el tud ütni, gyorshajtani is, de a kresz mint ahogy a robogósokra, rájuk se fog vonatkozni.

tehát szigorúan B jogsival, 18 felett.

(és nem, nem jó példa erre a biciklis, hgoy rá se vonatkozik, teljesen más történet, más dimenzió)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Én meg remélem, hogy igen, mert mindek 1,5 tonna és 4,5 méter csak azért mert valaki hetente egyszer elmegy a Tescóba.

na ja, ha csak egy picit is normálisak és kissé jövõre is gondólóak
lennének az emberek akkor az x számú budapesti /városi/autónak a 80%-a ilyen lenne..../jó legyen 150-200 cm3-s/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

vótmán, de amúgy remélem hogy ilyen hulladékok nem jönnek divatba itthon >:(

Én meg remélem, hogy igen, mert minek 1,5 tonna és 4,5 méter csak azért mert valaki hetente egyszer elmegy a Tescóba.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
"az a sárvédõ"

Mitol kell megvedeni a sarat? ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ezt akartad?
http://index.hu/gal/...opedcar/&pid=65

ipari csapagy?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
vótmán, de amúgy remélem hogy ilyen hulladékok nem jönnek divatba itthon >:(