Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

RoDaNi

RoDaNi

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts

....
Én spec ezzel szemezek hetek óta:
http://www.hasznalta...creenwidth=1024

eh ... hát ez ölég szépséges
egyet ne felejts el.... most megy, de ha ehhez hozzá kell nyulnod még ha ismerõsöd is van meg satöbbi az alkatrészek igen borsosak tudnak lenni....
na meg a gumifogyasztás :D :D
de én is maximálisan támogatom

jah és akkor már:
http://www.vezess.hu...w_m3_video/9332

Egy nap 24 óra, egy tálcán 24 sör...EZ NEM LEHET VÉLETLEN!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Eddig 4. Saab 9000TU / Saab 9-5 Aero / Saab 9-3 Aero Hirsch Step1
a jelenlegi pedig Saab 9-3 Aero Hirsch Step2. Nekem a turbóval soha nem volt bajom pedig nem kímélem az autókat. Föleg autópályán vezetek olyan évi 60-80e km-t.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Minek, ha lehet turbó nélkül is szépen haladgatós autót csinálni! Még egy meghibásodási lehetõség! (bár én sem zárkózok el tõle) Volt már turbós autód?

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Tudod ez engem, mint vásárlót a legkevésbé sem érdekel, hogy hogyan érik el, hogy jól megy az autó. Menjen! Mondjuk én már régóta túrbópárti vagyok. Én a BMW-töl is a 335i-t venném.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Ugye nem felejtjük el, hogy a motor az szívó! A konkurenciájé meg nem!!! ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Akkor ki venne M5 / M6 -ot? ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Az utolsó infóm 415Le az M3-ról. Mondjuk az MB-nek a C 63 AMG-vel (450Le) meg lesz a megfelelö válasza és ilyen erös lesz az új RS4 is. Talán jobb lenne a V10-est egy az egyben átvenni az M5-böl:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

ennek se lesz 6 liter a fogyasztása... ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

És egy Maserati mégiscsak Maserati.

Na ja. Szerintem mindnekinek kell olasz jármûvet birtokolnia az életében. Az okosoknak elég 1x. Nekem már kettõ volt. :D

Imádom õket, az országukat, a kávéjukat, de azt a rohadt csavart a gyárban nem érzésre kell lehúzni, hanem nyomatékra!

kz

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts

Egyetértek Veled. Pár hete olvastam egy tesztet. Audi S4, 335i, C 55 AMG. A BMW nyerte. Az S4 nem tudott vele lépést tartani az AMG 200-ra 0,9mp elönyt szerzett. Viszont sokkal drágább. Szerintem sincs jelenleg sportosabb limuzin ennyi pénzért. Már csak normális ülést kellene konstruálniuk.

És ez még nem is az amg vetélytársa! Ez nem M3! Abban elvileg egy V8-as lesz 400 lóval!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

13,8 millió forint az alapára, az õsellenség Mercedes CLK 350 16,3-tól indul. Más értelmes vetélytárs nincs is. És ez se az. "

Egyetértek Veled. Pár hete olvastam egy tesztet. Audi S4, 335i, C 55 AMG. A BMW nyerte. Az S4 nem tudott vele lépést tartani az AMG 200-ra 0,9mp elönyt szerzett. Viszont sokkal drágább. Szerintem sincs jelenleg sportosabb limuzin ennyi pénzért. Már csak normális ülést kellene konstruálniuk.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Nekem bejön! Egyedül a fabetét zavar! Az nem kell! Viszont esetleg SMG!
Csak szerintem, mire nekem lenne, addigra már e36-ból nem lesz gyári! Csak az kellene, semmi belepiszkálás! De akkor még ott van az e46 :) Vagy esetleg egy lightweight e 36-os! :D Mit csináljak, szeretem a ritkaságokat!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ez a szarbarna belso azert nem tul szep...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En pedig BMW fan, de aki itt ismer az boven tudja rolam :-)
Jo valasztas az E36 M3, van benne kraft es igazan szepen lehet vele jatszani.
Az integrale-t en is megertem, mert az egy igazi kis mokany rally auto, de azert ne feledjuk, hogy csak jatszani. Ami belul fogad az a 80-as evek legalja belterbol... A mseratit nem ertem meg. Egy hatso kerekes jatekos semmivel nem tud tobbet, mint adott korszakbol a BMW vetelytars es a BMW-vel ellentetben egyaltalan nem megbizhato.

Én azért megértem azt, aki Maseratit, vagy Lancia Delta HF turbo integrale-t akar! Mind a 2 autót ismerem valamennyire, vezettem is õket! Lehet miért szeretni õket, abszulút egyedi, ritka és gyors, valamint benne van a dolce vita érzés, amint helyet foglalsz benne! Csak akkor ajánlom, ha van mellette másik hétköznapi vas, amit tud használni az ember fia, mert megbízhatatlanok, bármikor meglepetést tudnak okozni! Bár én Német párti vagyok, abban más érzés uralkodik, de nekem több, mint az a bizonyos dolce vita...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Én azért megértem azt, aki Maseratit, vagy Lancia Delta HF turbo integrale-t akar! Mind a 2 autót ismerem valamennyire, vezettem is õket! Lehet miért szeretni õket, abszulút egyedi, ritka és gyors, valamint benne van a dolce vita érzés, amint helyet foglalsz benne! Csak akkor ajánlom, ha van mellette másik hétköznapi vas, amit tud használni az ember fia, mert megbízhatatlanok, bármikor meglepetést tudnak okozni! Bár én Német párti vagyok, abban más érzés uralkodik, de nekem több, mint az a bizonyos dolce vita...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Pont ezert nem vennek soha. Egy rakas szar es az is marad mindegyik. :-)
Nem fogok belemenni hit vitaba, mert nem azert mondtam. Barati korbol tapasztalat es szemelyes elmeny. Egy forintot se erte.

A 335ci viszont meleg a suti. :-) Es magasrol teszek ra, hogy 13 misibol hany opel corsat lehet venni. :-)

"Errõl jut eszembe, a 335i szinte ugyanott van, ahol az aktuális, kifutó M3. 0-100 5,5 másodperc alatt (automatával 5,7), plusz a pazar élmény. Vajon miféle istencsodája lesz ezek után az új M3?
Szóval van egy lenyûgözõ motor, egy kiváló váltó, egy remek futómû. Mivel sportos kupéról beszélünk, a verdikt ettõl kész is: a 335i piszkosul jó autó, a legjobb általánosan sportos BMW. Sõt a legjobb általánosan sportos német autó. Vagy japán. Vagy olasz. Tényleg ennyire jó.
13,8 millió forint az alapára, az õsellenség Mercedes CLK 350 16,3-tól indul. Más értelmes vetélytárs nincs is. És ez se az. "

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Na ja! Ezzel csak az a baj, hogy megveszed, és ha találsz tûrhetõt, az is 3-5 milla! Mire megcsinálod még legaláb 1. Szóval nem olcsó dolog! És a fenntartása sem az! De ha kalapáccsal vered be az élére állított 20 ezreseket a szekrénybe...:D
Sok sikert!

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
Új BMW 3as coupé is szemet szúrt már nekem. De az télleg soxorosa a Maseratinak árban.

Maserati, kapcsolók anyagok: tudom, hallottam már errõl. Kicsit olyan mint az akkor Lambók. Kívülrõl egy eszméletlen szépség és ritkaság, belül meg Ikarus kapcsolók (hasonló szint). De ha már megveszem, akkor csinál(tat)ok bele normális belsõt. Ha én akkor üvegszálast, ha más akkor karbon-t (ahhoz még sajna nem értek).

Meguntam az aláírásom....

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
http://www.autoblog....1-tuning-battle
Autist Team:)

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Na ja! Csak ez 13 milla, az meg 20 körül lesz...