Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Azért ez nem teljesen így van.
100nál nem megyek gyorsabban, lakotton meg 55 max 60nál.
Lakotton kívüli 60/70es táblák (minek?), építkezés után hónapokig kinthagyott táblák, és egyéb szivatós méréseknek néha biza áldozatul esek. Nem vagyok gyorshajtó, sõt; de a forgalmat feltartani sem akarom/fogom. Ezek a genyózós táblák és mérések pedig másra nem jók. Itt nemrég pont körbejártam mivel és mennyire lehet védekezni, de nem sok jóra leltem. 30ért detektor+lökhárítóba kiegészítõ lézer érzékelõ(2km ig érzékel 3-400 méter helyett), de így is 90% hogy elkapnak ha nem tudsz lekanyarodni/visszafordulni - és általában nem tudsz. Blokkoló 60tól kezdõdik, de hogy használjon be kell állítani, azaz beszereléssel már 70. És akkor persze van ahol ezt büntetik ráadásul.
Úgyhogy maradtam a bosszankodásnál :( (Segíteni még SOHA nem tudtak a rendõrök, bármennyit is segítettünk nekik. Szop@tni, na igen, azt jóval többször sikerült már.)

nem tudom Pite
én tavaly olyan napi átlagban 600 km-t mentem kb az egész országban keresztbe kasul
nem botrányosan szar fõútvonalon lakotton kívûl olyan real 105-öt szoktam tartani (és tavaly még 70 lett volna a max amit tolhatok)
lakotton meg 60 körül

ehez képest egy célfotóm volt, az is egy pályás 112 (idén már nem lett volna szabálytalan) de azt is láttam hogy hoppá most kell vigyorognom :), csak nem akartam satuzni meg kissé tán qrva fáradt is voltam.
aztán lehet csak szerencsés vagyok

amúgy a getzik most pl a 31-esen szeretnek vadászni maglód után, full kész az új útborkolat elfestve padkával minden csak a 30-asok kint vannak felejtve.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

khmm..esetleg ésszel gyorshajtani :)

Azért ez nem teljesen így van.
100nál nem megyek gyorsabban, lakotton meg 55 max 60nál.
Lakotton kívüli 60/70es táblák (minek?), építkezés után hónapokig kinthagyott táblák, és egyéb szivatós méréseknek néha biza áldozatul esek. Nem vagyok gyorshajtó, sõt; de a forgalmat feltartani sem akarom/fogom. Ezek a genyózós táblák és mérések pedig másra nem jók. Itt nemrég pont körbejártam mivel és mennyire lehet védekezni, de nem sok jóra leltem. 30ért detektor+lökhárítóba kiegészítõ lézer érzékelõ(2km ig érzékel 3-400 méter helyett), de így is 90% hogy elkapnak ha nem tudsz lekanyarodni/visszafordulni - és általában nem tudsz. Blokkoló 60tól kezdõdik, de hogy használjon be kell állítani, azaz beszereléssel már 70. És akkor persze van ahol ezt büntetik ráadásul.
Úgyhogy maradtam a bosszankodásnál :( (Segíteni még SOHA nem tudtak a rendõrök, bármennyit is segítettünk nekik. Szop@tni, na igen, azt jóval többször sikerült már.)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

óra szerint 110 alatt volt picivel a mutató, de ugye a táblahatártól már 90 kellett volna legyen.
konstans 110-et jöttem, amit a motorfék lassitott 50m-en, annyival kevesebb sebességnél észleltem, hogy mérnek.
gps szerint a 110-em 106-nak felel meg.
egyelõre reménykedem... :)

elvileg (90helett) 105 alatt nem szokták csekkesíteni
Te meg akkor kb 100 körül mehettél bele

mondjuk mióta a keresztapa lett a nagyfõnõk, és rájöttek hogy rendesen el vannak maradva a tervezett bevételtõl, eléggé rá vannak állva a pénzbeszedésre. Asszonyéknál a szállítógyerek, megállt a majakovszkij utcában elakadésjelzõvel amig bedobta a cuccot a boltba, lett is 6K-s csekkje. pöcs üzletkötõ meg megállta sarkon (5m-en belûl) 30K. mondjuk õ megérdemelte, azzal nincs is gond.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Ne izgulj rajta. Felesleges. Egy hét múlva el is felejted, hogy esélyes a csekk. Aztán meg valószínüleg nem is fogsz kapni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

óra szerint 110 vagy valós ?

ha elsõ akkor van esélyed +úszni.

óra szerint 110 alatt volt picivel a mutató, de ugye a táblahatártól már 90 kellett volna legyen.
konstans 110-et jöttem, amit a motorfék lassitott 50m-en, annyival kevesebb sebességnél észleltem, hogy mérnek.
gps szerint a 110-em 106-nak felel meg.
egyelõre reménykedem... :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
vagy az ott felejtett táblákat leszedni.nálunk van olyan rész,ahol konkrétan 3m-t kell 10-zel menni.és elõszeretettel mérnek ott a rendõrök,konkrétan ha futsz már akkor gyorsabban mész.sz@rházi népek..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
A hülyeségért kell mármint fizetni.
Ésszel kell csinálni, és bízni abban, hogy idõben észreveszed.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

. Ilyen világ, fizetni kell :)

khmm..esetleg ésszel gyorshajtani :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
A fekete, kék lacetti, és a régi nexia is alap volt. De Mitsubishi Pajero sem szokatlan pesten.
Szóval autóra nem érdemes alapozni. Ilyen világ, fizetni kell :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
kb. az autó semmit sem számít. 85-ös fõúton Csorna - Gyõr útvonalon láttam régi Seat Cordobát többször is, de eddig a fekete Daewo(Chevrolet?) viszi a prímet.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

albertirsa, négysávos négyes fõút, 110-es tábla.
aztán mielõtt megszûnik, 90-re visszalassít
én meg nem satufék - 90 kombóval a táblától, hanem addig 110 ott meg elvettem a lában a gázról, és szépen lassan motorfékkel gondoltam belassítani 90-re. csak közben a felfestett forgalomtól elzárt területen szemben állt egy szürke 5-ös golf. gondoltam valami hülye román, aki nem tudja merre az arra.
tévedtem.

most vásároltak be 5-ös golfból a rendõrségnél. nyomozó-traffizó autónak. 1.4 tsi-k.

nekem is lett ilyenem májusban, nekem is ez volt életem elsõ büntije az 100+E km alatt
ha gondolod majd cserélhetünk fényképet :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

én meg nem satufék - 90 kombóval a táblától, hanem addig 110 ott meg elvettem a lában a gázról, és szépen lassan motorfékkel gondoltam belassítani 90-re. csak közben a felfestett forgalomtól elzárt területen szemben állt egy szürke 5-ös golf. gondoltam valami hülye román, aki nem tudja merre az arra.
tévedtem.

óra szerint 110 vagy valós ?

ha elsõ akkor van esélyed +úszni.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Az simán megúszós is lehet, durva tûréshatárral dolgoznak.

Kopp kopp kopp.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

mer mindig mesz min az allat

tévedtem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mer mindig mesz min az allat

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2 év és megközelítõleg 65 ezer km után tegnap beleszaladtam életem elsõ trafijába.
szüljenek sünt. farfekvésest.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
szasztok, ha vki lat valahol skoda felicia pick up-ot kb 300-ert jo allapotut szoljon mar.

koszi

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ha már szerszámkészlet, nálam maradt a 26os crova fejed....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Azt nem mondtam hogy nem volt defektem , de abból is megúsztam tán 5-6 darabbal és kifejezetten szerettem ha van pótkerék az autóban meg egy normális szerszám készlet is bár a mai autókon egyre kevesebbet lehet buherálni azért biztos ami biztos.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Igen, régen a virslikerék volt a 'ciki', de a németek elkezdték a javítósdit... Érdekes, 3008ba pl 17"ig rendes pótkerék van (felette persze mankó).

Igaz, sokan a meglévõ 'kincset' sem értékelik, és élesben derül ki hogy szûk 1 barral nem nagyobb a nyomás benne mint a defektes kerékben, és/vagy nem tudják leszedni mert berohadt/hiányzik a szerszám.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám