Ne idegesíts. Annak meg mi értelme van?
hogy miután megvan az ügyszám, megnézhesd a fotódat a neten
Ne idegesíts. Annak meg mi értelme van?
Ma találtam a postaládában egy értesítõt ajánlott levélrõl, feladó a rendõrség, Vas megye. Elkezdtem gondolkozni, hogy mi a bánat lehet és rájöttem, hogy életemben egyszer jártam arra a saját autómmal, augusztus 8-án, amikor jöttünk haza Salával a 24h-s dh-ról, biztos benéztem egy trafipaxot valami kedvenc helyükön. Elkezdett rémleni valami 60 napos határidõ a bírságolásra, a mai a 61. nap és majd csak hétfõn veszem át a levelet, ami a 64. nap lesz. Volt már valakinek ilyen és eredményesen fellebbezett, hivatkozva a kormányrendeletre? Ilyeneket találtam, több helyen is ugyan azt írják.
Változott a közlekedési szabályszegésekrõl szóló kormányrendeletet - Magazin
HírExtra - Hatvan nap alatt kézbesíteni kell a határozatokat
Itthon: Hatvan nap alatt kézbesíteni kell a közlekedési bírságokról szóló határozatokat - HVG.hu
http://www.kozlonyok...les/mk10087.pdf
végigszenvedtem a reggeli kifli mellett.
megnézném ezt a fazont, ez elképesztõ. és a végén úgy ítél, hogy megérte a pénzét.
egyébként meg "angol hülyééék"
Holnap megyek egy VW T3 Multivan Blue Star buszt megnézni.
1990-es 70 lovas TD motorral. Egy igazi bringás járgány, ha jó az állapota. Müszaki új.
Igen. Amúgy a baloldali közlekedést nem nehéz megszokni (jobboldali elõélettel), kivéve, ha egyedül van az ember az úton.ANGLIÁBAN az óra járásával együtt forognak a körforgók vagy nem? [...]
Figy. Ha jobboldalt ülsz, akkor jó esetben baloldalt vezetsz.(kivéve pár itthoni Skyline, EVO, és hasonló gépsárkányt)
Balról nem fogsz jobbra keresztezni sávot, hogy jobbról mehess bele, és balra foroghass...
Nem baj - Rover 25, 200 1995 - Totalcar autós népítélet
ez most komoly!?!
Holnap megyek egy VW T3 Multivan Blue Star buszt megnézni.
1990-es 70 lovas TD motorral. Egy igazi bringás járgány, ha jó az állapota. Müszaki új.
Hangváltó járt a szetthez, de azt egyedül nem vállaltam, szóval nincs, ha csak nincs a rádióba beépítve(?)