Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2007. April 04. - 11:28
vendég_Charon_*
Posted 2007. April 04. - 11:26
Indoklás?
A diesel alig eszik kevesebbet, mint a benzines, és ugyanannyi az ára az olajnak...
mellesleg úgy változtatják az árakat, ahogy jól esik
BMW 635, a nagy cápa, régi vágyálmom.
Kicsit tud vele bánni a bácsi!
Nem csúszik túl sokat a kanyarokból kijövet? Az okés, hogy kell oda, de ez most tényleg "jó" vezetés volt?
Posted 2007. April 04. - 11:11
Indoklás?Én biztos nem raknék semmibe gázt!
Ha nem birod a fogyasztást, akkor vegyél dieselt!
A diesel alig eszik kevesebbet, mint a benzines, és ugyanannyi az ára az olajnak...
Posted 2007. April 04. - 11:01
Ha nem birod a fogyasztást, akkor vegyél dieselt!
Posted 2007. April 04. - 10:23
Ha én megnézem az aktuális Grand C.-t sok nem lekerekítet élt és szögletet látok a karosszérián. Nyílván nem úgy szögletes, mint a klasszikusok de nem is olyan, min pl. egy Q7. A feleségemé ( 98-as 5.9-es) sem gömbölyü az én megítélésem szerint. Annak esetleg az azt követö modellt mondanám. A "kis" Ch. jóval szögletesebb volt ez vitán felüli.
Akkor te vagy az én emberem:)
Valósan mennyit fogyaszt nektek utazóban? Mert hazitálok a 2.1TD, 4.0, és 5.2V8 között...csak ez utóbbi már a "gömbölyû", és szebb a beltere is...
Q7.hmmmm szép, de nem karcolgatnám össze, meg sztem sárban fel nem jönne a házunkhoz...
Posted 2007. April 04. - 09:41
megnéztem,de nem tetszikha már Ford, meg Cocus, akkor ezt nézd meg:
egyébként az sem,amit a találkozón fényképeztem,fene se ölne 8 milliót pluszt egy kocsiba...... már a gyerek full nájki joggingja is taszító volt
a neve meg ott az oklevélen....jéé, vazze és tényleg. azt hittem, hogy ez nem publikus, ezért nem akartam írni...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. April 04. - 09:16
Posted 2007. April 04. - 08:49
Azt tudom. Eddig egy Tribecat láttam és élöben sokkal jobban tetszik, mint az újságokban. Azért a szögletesebb Jeep Grand C. forma nekem jobban bejön.
Ami szögletes az a "sima" "régi" Cherokee, a Grand már 1993-ban is gömbölyû volt...már nagyon benne vagyok a dologban:) csak azt nem tudom diesel, vagy gázos legyen...
Posted 2007. April 03. - 22:55
Posted 2007. April 03. - 21:54
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. April 03. - 21:47
hasznalod vagy nem
ezt kell eldonteni
garazsban allva nem eszik sokat se benzinbol sem egyeb dolgokbol
akkor még egyszer.
szvsz. nem _feltétlen_ drágább a kopóalkatrészek cseréje, mint itatni.
használat mellett.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. April 03. - 20:47
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. April 03. - 19:50
Posted 2007. April 03. - 19:38
jéé, vazze és tényleg. azt hittem, hogy ez nem publikus, ezért nem akartam írni...várj
KESZTHELY
oda van írva:p
szép. és nem müanyagtuning. és pizzatartó sincs a végén:D
pizzatartó=elöl/hátul túlságosan kinyúló lapos lökhárító ?
nah az ilyesmi lökösök tetszenek, szolídak, de mégis mutat valamit...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. April 03. - 19:23
ha már Ford, meg Cocus, akkor ezt nézd meg:
http://www.carstylin...er.php?id=20645
itten lakik a srác nem messze (települést direkt nem írok)
szép kis kocsi lett belõle, csak az elsõ lámpája nem tetszik. ha egyszer ilyen hosszúkásra csinálták miért kell erõltetni a körlámpát?
nekem tetszenek, de csak olyan mértékig, hogy lehessen vele közlekedni rendesen, meg olyan szolíd kinézete legyen...
egyik haver most csinál üvegszálból lökhárítót. kíváncsi leszek mi sül ki belõle...
várj
KESZTHELY
oda van írva:p
szép. és nem müanyagtuning. és pizzatartó sincs a végén:D
Posted 2007. April 03. - 19:12
Posted 2007. April 03. - 19:00
ha már Ford, meg Cocus, akkor ezt nézd meg:képek a Ford taliról :-)
http://www.carstylin...er.php?id=20645
itten lakik a srác nem messze (települést direkt nem írok)
szép kis kocsi lett belõle, csak az elsõ lámpája nem tetszik. ha egyszer ilyen hosszúkásra csinálták miért kell erõltetni a körlámpát?
konás: háát nem szeretem ezeket a porig ültetett autókat sztem ízléstelen, meg egy padka kátyú és a lökhárítónak annyi:D
nekem tetszenek, de csak olyan mértékig, hogy lehessen vele közlekedni rendesen, meg olyan szolíd kinézete legyen...
egyik haver most csinál üvegszálból lökhárítót. kíváncsi leszek mi sül ki belõle...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. April 03. - 18:59
I`m as fast as nobody!
Posted 2007. April 03. - 18:56
A nagycsirke nem is olyan szögletes, inkább puffasztott. A Defender, Range Rover, Discovery és a G-osztály már tényleg szögletes.Azt tudom. Eddig egy Tribecat láttam és élöben sokkal jobban tetszik, mint az újságokban. Azért a szögletesebb Jeep Grand C. forma nekem jobban bejön.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. April 03. - 18:49
a b9 tribeca sztem ronda, de aki ismer az tudja h utálom az összes suv-ot.. függetlenül attól h subaru vagy nem
úgyhogy elfogult is vok vmenyire
Azt tudom. Eddig egy Tribecat láttam és élöben sokkal jobban tetszik, mint az újságokban. Azért a szögletesebb Jeep Grand C. forma nekem jobban bejön.