Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - hírek, vágyak és a többi
Posted 2007. August 10. - 17:15

Posted 2007. August 10. - 10:41

Posted 2007. August 10. - 10:34

Egy szavazat a Ford mellé (hajtottam mindkét típusból több modellt, családban van most is Ford).másfél millából inkább egyhatos astra ecotec vagy 1,6 focus?
'98-'00 közöttiek kb, 80-130 ekm, elég sokféle van.
abs-rõl nem mondok le, 2 légzsák és klima kell. gyári rádió elõny (az utángyártottak randák, még ha 5*1500w és mp3/aac/flac/anyámkinja formátumot ismer akkor is)
elektromos ablakok elõny, vonóhorog szintén.
Mellesleg:
Számomra azért igen érdekes, hogy autóválasztásnál szinte soha senkinél nem szempont hogy megvétele _után_ milyen költségei vannak. Magyarul: mennyi fenntartani - mert használtan már egy elsõ generációs A8-ast sem nagy gond megvenni, csak utána... Biztos én vagyok beteg.
Posted 2007. August 10. - 07:29

gyorsan kell? mielõtt kimennek a nyomozók?
Nem gyorsan, csak van mit eltüntetni a kasztniról...mondjuk sokat nem kell aládolgozni, mert mûanyag:)
Posted 2007. August 09. - 17:15

Help: olcsó, és jó
autófényezõt keresek!
Ha valaki tud valaki ilyet ne tartsa vissza:)
Kössszzzz
gyorsan kell? mielõtt kimennek a nyomozók?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. August 09. - 15:49

Még nem készítettem látványos képet róla. Igazából a szín maradt a régi csak most csillogósabbtomidny mutti kepet az uj csarnokrol

Posted 2007. August 09. - 14:46

azert meg jo hogy mivan mert igy koran reggel szarul kezdtem el szamolni.
/reggelizni kene/
tomidny mutti kepet az uj csarnokrol
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. August 09. - 14:19

Igaz, a múlt hónapban kicsit sokat költöttem a kocsira, de ráfért már a teljes újrafényezés
Help: olcsó, és jó

Ha valaki tud valaki ilyet ne tartsa vissza:)
Kössszzzz
Posted 2007. August 09. - 14:15

itt, hogy jon ki a 3cm kulonbseg?
185/65 oldalfal: 120,25mm
195/60 oladalfal: 117mm
Kb 3cm, de nem emlékszem pontosan.
mennyinel fordul at az astraban az ora?
Bazz, nem tom, mondom nem a miénk már sok-sok éve. Csak az ismerõs említette. Nem foglalkoztam vele különösebben
rob: ha ram hallgatsz azt veszel amit akarsz
Igen, aláírom.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2007. August 09. - 14:09

mennyinel fordul at az astraban az ora?
rob: ha ram hallgatsz azt veszel amit akarsz
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. August 09. - 13:46

...egyébként a kerékméret is nagyban befolyásolta a dolgokat,mind gyorsulás,mind komfort,a mi 14-es kerekünkkel jobban gyorsult azonos autó,mint a 15-sel...
Jap, ezt én is tapasztaltam. egyszer volt fenn 185/65 R 15-ös a gyári 195/60 R 15 helyett. Igazából "nem nagy" a különbség, az elõbbi csak kb3 centivel nagyobb átmérõjû, mint az utóbbi, mégis lehetett érezni.
Posted 2007. August 09. - 13:33

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2007. August 09. - 13:27

Amit írtam, saját tapasztalat, csak robnak volt kérdése, gondoltam felírok egy strigulát az astra mellé.
Amúgy szvsz ez az egész milyen autót vegyek/ne vegyek kérdés meglehetõsen szubjektív. Mindenkinek van véleménye, de nagyon kevesen vannak, akik ezt nem csak hallomásból szerzett infókkal tudják alátámasztani. Neked jó lehet, mindkét autót kipróbáltad.
Posted 2007. August 09. - 12:56

velem biztos nemDe remélem azért nem veszünk össze ilyen apróságon?

Kisherceg,azt elfogadom ,hogy nem tetszik a Focus,csak '99 ben azért mégis az lett az év autója a g-s astra elõtt,futómûvileg meg veri az astrát,tapasztalat,járok mindkettõvel

-=B.B.B.=-
Posted 2007. August 09. - 12:41

Nekem ez most tetszik. Kicsit mazdás az eleje, de így jobban néz ki, mint a szériának.http://index.hu/tota...ek/?main
A régi jobban tetszett :/
Ja, és nekem drágább a bringám, mint az autóm és így a lelki békém is rendben van

Igaz, a múlt hónapban kicsit sokat költöttem a kocsira, de ráfért már a teljes újrafényezés

Posted 2007. August 09. - 12:37

Posted 2007. August 09. - 12:27

Posted 2007. August 09. - 12:15

van casco, ami kiterjed a lopásra is.
Én sokat vonatoztam és most már relatíve drágább,mint autóval feljárnom Pestre,arról nem is beszélve,hogy idõben verhetetlen az autó
A fenti vélemény én is osztom vagyis 1 értek vele sõt....
Szerintem mi teljesen más szemszögbõl nézzük ugyanazt a dolgot,és persze mind 2 dolognak van elõnye és hátránya is.
Nekem meg van lakás biztosításom azis kiterjed a bicóra mivel a lakásban van.
Modjuk én baromi keveset járok pesten kívül évi kb 1-2 alkalom és arra a pár alkalomra nem nagyon érimeg nekem kocsit venni hogy az év kb 340 napján ott áljon a parkolóban és zabálja a zsetonomat.
De remélem azért nem veszünk össze ilyen apróságon?
Posted 2007. August 09. - 11:58

Hali,elég idõs(34) ahoz hogy így gondolkozzak.
Bocs, de max a felére mertem volna tippelni...
Amúgy értem az autó-ellenérveidet, de gondolj bele: a bicajjal is lehet taflázni (vagy egyszerûen elütnek) akkorát, hogy cserélned kelljen az egészet. És még biztosítani sem tudod. Szal itt is van min parázni...
Rob: én tennék egy szavazatott az Astra G mellé. Egy az, hogy szerintem a Focus nem egy szép autó. Karakteres, de nekem kifejezetten nem tetszik.
Kettõ (kicsit talán komolyabb érv

Posted 2007. August 09. - 11:49

Én sokat vonatoztam és most már relatíve drágább,mint autóval feljárnom Pestre,arról nem is beszélve,hogy idõben verhetetlen az autó
-=B.B.B.=-