SJ 40 majd Samuraiutana jonnek az ilyen defender pajero vitara/de inkabb az azelotti modell aminek nem jut eszember neve/
A Golfot már le nem mosod magadról!nincs golfom, ha még mindig ezen rágódsz.
SJ 40 majd Samuraiutana jonnek az ilyen defender pajero vitara/de inkabb az azelotti modell aminek nem jut eszember neve/
A Golfot már le nem mosod magadról!nincs golfom, ha még mindig ezen rágódsz.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
NE ÍGY! NE ÍGY!
Az egyik legjobb köztes megoldás. Ja, mert Suzuki, az baj. Értem...
Nem járhat mindenki ezzel: http://www.passiongo...yncro01_big.jpg
Lol, most, hogy ráklikkeltem a linkre, egy Matiz jött be, nem egy focus....
Loooooool, van stílus!
Eldöntöttem, ilyesmi lesz karácsony körül: http://www.hasznalta...creenwidth=1280
....ha lesz hasonló eladó, mert veszettül bejön a vezetési érzés. Igaz, amit próbáltam, az újabb évjárat (de csont ilyen kinézet) és erõsebb motor volt, de gondolom a kanyarodás/sebváltás/lassulás/biztonság érzését nem érinti, csak a gyorsíthatóságot.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Az egyik legjobb köztes megoldás. Ja, mert Suzuki, az baj. Értem...Már vártam mikor kerülnek elõ ezek is...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[highlight] The bike way of life [/highlight]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Péntek dálutántól hétfõ estig leszek a Nagyfaluban,a hétfõm teljesen szabad elvileg,mert a párom dolgozik...Amint "kezemben" a lé, kereslek!
Apropó, jövõ héten mikor tali?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Basszus!. Te akartad megvenni az S-Works vázat?
Szívem szerint 1.6-os motor inkább és 100 paci körül, még ha több is a kötelezõ sarc rá és nem fogom kihasználni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Szólj ha kell segítség,a klubban van pár bennfentes(szervizek megléte stb) akik tudnak igazat mondani
No meg a klubon is árulnak pár autót.....
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3117
Ma lõttem az amcsi autók kedvelõinek. Vannak rajta érdekes részletek.
Látásból ismerem a tulajt, majd megkérem, hogy húzza le a tetõt nekem, mert a belseje sem kutya.
Szólj ha kell segítség,a klubban van pár bennfentes(szervizek megléte stb) akik tudnak igazat mondaniEldöntöttem, ilyesmi lesz karácsony körül:
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ki fogod használni. A lehetõségeidhez - és persze használhatósághoz - mérten (leg)erõsebb autót vedd. Legutóbb vasárnap mentette meg az életünket a több lóerõ. (Napsütés, nyílegyenes útszakaszon elõznitilostfeloldó tábla után elõzni kezdtem az elõttünk ~80 km/órával haladó gépet - erre egy mellékútról kanyarodik elénk a fószer - és õ dudál a stop tábláját elhagyva. Meggyõzõdésem volt, hogy minimum a kocsink bal elejét odakenem az övékéhez, de cipõkanállal vissza tudtam térni a sávomba - befejezve az elõzést.)Szívem szerint 1.6-os motor inkább és 100 paci körül, még ha több is a kötelezõ sarc rá és nem fogom kihasználni.
)