Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

szerintem igenis ha valamiért pénzt ad ki az ember ,az legyen esztétikus is..

Tigger ez olyan mintha azért élnél együtt feleségeddel/ pároddal mert jól tud fõzni, meg nem költ sokat...

nem, pusztán semmi féle érzelmet nem vált ki belõlem egy 4 kerekû jûrmû

a 2 dolog qrvára nem ugyanaz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
szerintem igenis ha valamiért pénzt ad ki az ember ,az legyen esztétikus is..

Tigger ez olyan mintha azért élnél együtt feleségeddel/ pároddal mert jól tud fõzni, meg nem költ sokat...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Én direkt nem írok semmit a toyotákrol mert, ugye elsõ kézbõl van tapasztalat.... /ami egyáltalán nem negatív/

De a forma meg a színvilág...
Vazz amíg Alfa meg Fiat szervízben dolgoztam ímádtam a nyílt hétvégéket, mert nyugodtam lelkendezhettem, hogy igaz, hogy nem a legtökéletesebb, de kit érdekel amíg így néz ki és így megy.
itt meg beülök a vevõ mellé, azt mondja " de jól néz ki" és szívem szerint megkérdezném, hogy hol a kutyája? vagy valami más baj van a szemével?...

ízlések és pofonok

nekem egy autó +bízható legyen, biztonságos, takarékos, praktikus. ezek a szempontok

ha izgalomra vágyom akkor ott a goldengate.hu
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts

Inkább az zavar egy picit, hogy néhányan olyan áhítattal linkelik be a különbözõ Toyotákat, mint valami messiást, miközben a java részük olyan unalmas kinézetû, hogy hozzájuk képest még a 3-as golf is formatervezõi etalonnak számít!
Most majd kapok a pofámra, fõleg Konástól, de akkor is ez a véleményem.:D

Én direkt nem írok semmit a toyotákrol mert, ugye elsõ kézbõl van tapasztalat.... /ami egyáltalán nem negatív/

De a forma meg a színvilág...
Vazz amíg Alfa meg Fiat szervízben dolgoztam ímádtam a nyílt hétvégéket, mert nyugodtam lelkendezhettem, hogy igaz, hogy nem a legtökéletesebb, de kit érdekel amíg így néz ki és így megy.
itt meg beülök a vevõ mellé, azt mondja " de jól néz ki" és szívem szerint megkérdezném, hogy hol a kutyája? vagy valami más baj van a szemével?...

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

ez az én szubjektív véleményem.

Mindenki olyan autót vesz, amilyen tetszik neki és amit engednek az anyagiak.
A 3-as golf elrettentõ példa akart lenni, mert annál szürkébb és unalmasabb autót nehéz gyártani. Azért néha valakinek sikerül.:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Inkább az zavar egy picit, hogy néhányan olyan áhítattal linkelik be a különbözõ Toyotákat, mint valami messiást, miközben a java részük olyan unalmas kinézetû, hogy hozzájuk képest még a 3-as golf is formatervezõi etalonnak számít!

Nekem is kifejezetten tetszenek, a foxvágenek meg nem jönnek be. Ízlés kérdése. Nem szoktam örülni, amikor leunalmasozzák a cikkekben is, pedig nekem minden kézre áll és tetszik úgy ahogy van.

burce: ha lehetne válogatni, inkább a D4D, mint a benzines. Fogyasztás, dinamika.
(Cementet reggeliztél? ;);))

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
akkor a favorit.... :-)
buktaaaa.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
remhori van egy folos subarum

csak bosch ne legyen az autoban arra kell ugyelni

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Bosch :love: :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Az új Toyoták már nem olyan megbízhatóak, a Honda jobb autókat gyárt és a nemetek is nagyon feljöttek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nekem csak az új Avensis tetszik, amúgy meg Honda, meg Subaru.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Most majd kapok a pofámra, fõleg Konástól, de akkor is ez a véleményem.:D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Az nem baj, ha nem megbízhatóbbak a többi japán márkánál, az épp eléggé megbízható szint :) 2 Mitsubishink volt/van, egyikkel sem volt semmi gond, pedig a volt 210ezer km-rel, a mostani 140ezerrel rendelkezik.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Én meg ezt a nagy Toyota imádatot nem értem. A közvetlen ismeretségi körben 3-an is visítva adták el a szalonból vásárolt autóikat 2-3 év múlva. 2 yarisról és 1 corolláról van szó. Az egyik yarisban pont a d4d-vel volt a gond. Semmivel sem megbízhatóbbak, mint bármely japán autómárka, ráadásul szerintem bûn rondák is, de ez az én szubjektív véleményem.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

nade a lényeg: valami f1-es van kint csak úgy (nem azér mer luxus)? ;)

Egy regi Ferrari van kint, semmi extra.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
És a benzinest pediglen nem fogadnád el (bármikor)?
Én ezt nem értem.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ezt én is így hallottam egy sráctól, aki látott egy másik srácot, aki egyszer internetezett ;-)

Csatlakozom a d4d pártiakhoz. Családban van egy ilyen avensis. Elfogadnám bármikor.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ha van f1 ezt ki kell probalni
http://belsoseg.blog...uzes_ferrarival

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
nade a lényeg: valami f1-es van kint csak úgy (nem azér mer luxus)? ;)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Aki tervezi hogy kimegy a luxusauto kiallitasra az jol gondolja at a dolgot :)
Ma vip nap volt, emiatt nagyon keves ember, es jol meg lehetett nezni mindent, de a csajokon kivul csak keves erdekes dolog volt.
Maybach Exelero hianyzik, helyette a Falcon van kint, ami csak egy ures kasztni prototipus, bar szep. Hamann standon van par szep tuning auto. Spiker motorcsonak sincs kint ( legalabbis a Spiker autos standon ezt mondtak, de mi sem talaltuk ). 4 tengelyes Hummer limo meg erdekes latvany.

Eleg vicces hogy par csonakkal, butorstandokkal, Opelekkel egyutt sem sikerult megtolteni egy pavilont a luxusautokkal, kar.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!