Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Azóta van puha mûszerfal mióta a jenkik rájöttek, hogy a keményen nagyobbat csattant a fejük. (Mert ugye a hárompontos biztonsági övet akkor még hírbõl sem ismerték arrafelé, derékövtõl meg lehet fejelni nyugodtan.) Tettek is olyan párnázást, hogy aludni is lehet rajta.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
fura dolog, de látszik is rajta, hogy mennyire lehet puha. és a látszat kelti a minõségérzetet.
én sem tapogatom soha, nekem is csak az számít, mennyire érzem minõséginek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ma elolvastam két autós havilapot és megint sikerült felidegesíteni magamat az újságírókon. Majd' minden tesztben kiemelik, hogy a mûszerfal teteje jó minõségû, finom, puha tapintású mûanyagból készült. Elgondolkoztam, hogy ki a f@sz tapogatja a mûszerfal tetejét, hogy de jó puha, be lehet nyomni 1mm-t? Én, ha jól emlékszem, legfeljebb néha letörlön róla a port és marhára nem érdekel, hogy milyen a tapintása a mûszerfal tetejének. Mert nem kell odanyúlni soha semmiért. Ennyi erõvel a gumiszönyeg és a nívópálca tapintását is megemlíthenék. Ehhh! Csak dohogtam.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Gyalogkakukk! Ilyen árba kettes Mondeo esetleg?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Ilyen Octaviába csak fekete kormányt szereltek, ahogy a többi VW, Seat, ©koda modellbe is. Az Audiban már lehet más színû.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
De én nem úgy értettem hogy szürkére kopott a feketérõl.:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
a kormányhoz fûzném hozzá, hogy kopottnak lehet kopott az még nem nagy baj.
elvileg bizonyos kárpitszínekhez pl fekete kormányt adnak. de lehet hogy a szürke kárpithoz szürkét annak ellenére, hogy fekete van a kocsiban. cseréje viszont vmilyen indokkal kellett hogy történjen. (legalább 50k használtan)

pár éves bmw-k festett bõr kormányán 60-80k km után már az alap anyag kilátszik.
céges astra, valós 140k km után mállik szét a kormány - persze vannak autok amelyeken nincsenek ilyen mértékû kopások.

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Amelyikre rátesznek valami huzatot. Nekünk is kellene, bár 16 éves lesz idén az autó, úgy emlékszem hogy nyolcvan akárhányezer van benne.:)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Melyik 10 éves autón nem kopott a kormány? Egyébként az egyik dísztárcsa különbözõ.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Jobb hátulja nem volt törve a lámpa környékén? Vagy a lámpa alatt a hézag mindig kisebb?
Kormány mintha kopott lenne.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

erre megtennétek hogy rápillantotok:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280

azon kivül hogy nyilván eszetlenül vissza van pörgetve a km óra milyen nagy gáz lehet vele? Autószerelõvel természetesen át lesz nézetve vásárlás elõtt.

Szilinek Octaviája van, beszélgess vele. A Weltautós kocsik elméletileg felújított és szervizelt autók, megbízhatóbbak és talán fél éves garaincai is jár hozzá. Persze kicsivel drágábbak is.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás

azon kivül hogy nyilván eszetlenül vissza van pörgetve a km óra milyen nagy gáz lehet vele? Autószerelõvel természetesen át lesz nézetve vásárlás elõtt.

Bármi. Attól függ, mennyit pörgettek. 200 környékén már bármi történhet. Szomszéd 170-nél kezdett el költeni a kombi, SDI Octaviára. Most 220 körül jár.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de sajna thez sem tudja ránézésre megmondani :)
pedig akkor.... hmm :)

Mondjuk én nem merek a kategória aljáról választani.
(szal 2000 utáni, és lehetõleg kombi, 1.6os, klímás a kiszemelt)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
thez-el konzultálj, Õ nézeget mostanában skodákat

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
erre megtennétek hogy rápillantotok:
http://www.hasznalta...creenwidth=1280

hé én

hé én

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
sztem ugy meg lesz adóztatva hogy csak na.

ha nem a sûrített levegõ "töltõ" állomásoknál, akkor majd a behozatalnál vagy a forgalombahelyezésnél

zokogva borulnék a motorjára, remegve érinteném meg alumínium bõrét, és emlékének szûzlányt áldoznék, akit méregdrága motorolajjal lobbantanék lángra - Rolls Royce Phantom ____>>____Wroom…__>__[FONT="]B&O[/FONT]

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Szerintem ez baromi jó! Tuti majd egy Suzuki árába fog kerülni itton:( Pedig vennék egyet, ha lenne...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Vegre valami kornyezetkimelo varosi auto:

http://www.vezess.hu...evegovel/12657/

Az EU helyeben nem csak a karosanyagra figyelnek, bevezettetnem hogy a varosban csak ilyen taxik es buszok lehetnek.
Persze kicsit finomitva meg ezen a technologian.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Egy kis sztori a jól mûködõ magyar önkormányzati rendszerrõl:

3 éve megvan a kisautóm (AX), de sosem kaptam súlyadóról csekket. Mivel ritkán jön el is felejtettem. Ebben én vagyok részben a hibás.

Tavaly nyár végén jött egy bírósági végzés a cégemhez, és egy összegben kamattal együtt levonták a lóvét. A fellebbezésre (tekintve, hogy egy levelet, felszólítást sem kaptam, vettem át, írtam alá)nem is válaszoltak!

Most eszembe jutott, hogy immáron 2 autóm van...felhívtam õket, és kiderült, hogy mivel nem fizettem, a kisautót 2006 õszén kivonták a forgalomból! Természetesen errõl sem kaptam semmit! Azóta is fut ugye az autó, fizetem a biztosítást, igazoltatott rendõr, volt mûszaki vizsgán! Sehol nem akadtak fent rajta...

Ja elfelejtették visszahelyezni a forgalomba...hogy milyen apróságokat felejtenek el...

Most már talán sínen van a dolog, de számomra ez hihetetlen...

Ezért fizetjük mi az õ fizetésüket!

én meg dec 28-án eladtam a céges seatot . 97-es autó(?) 2002-ben járt le a lizingje, merkantil meg is kóüldte a levelet hogy a forgalmiból törölhetõ az "eligenedítési tilalom" bejegyzés. bementem tanács, papíron törölték ahogy kell. erre most rohangálhatók a merkantilba a másolatért, mert a központi nyilvántartásból basztak törölni az új tulaj meg nem tudja átiratni. közben az autó vagy 3 szor vizsgázott, törzskönyvet kapott, eredetvizsgán volt, senkinek nem tûnt fel. mindez azért mert egy ügyintézõ 5 éve baszott megmozdítani az egeret meg két billentyût lenyomni a klaviatúrán.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
köbö ja.. van benne ilyen
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda