Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szóval általánosítani nem szabad

Ne viccelj, Pesten?
Egyébként nem általánosítok, csak ilyen még nem fordult elõ velem a 16 év alatt, azért is kezdtem úgy, hogy csoda történt.:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Tavalyi Pannon Maraton Sopronon egy kis falut (Brennbergbánya) gyakorlatilag elzártunk a külvilágtól a befutók idejére. Jön a szintúgy A8 tulaj, kigyúrt, kopasz...szóltunk neki - félve- ,hogy várnia kellene. Erre reagálta, hogy semmi gond, addig legalább megnézi a befutókat :)
Szóval általánosítani nem szabad (a versenyen egy régi swiftes volt a legõrültebb).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ma egy csoda történt!
Pöfögök a teherautóval, el fog fogyni a sávom, index, tükörlesés, szokás szerint nem enged be senki. Jön fekete S8-as gyorsan, fékez, beenged. Magyar rendszámmal!!! Mondom biztos öreg tata vagy jólszituált üzletember. Megköszönöm és pöfögünk tovább együtt, õ hátul, nem türelmetlen, pedig lassú vagyok. Megint kétsávossá szélesedik, megelõz, benézek és egy tetovált tarkójú kopasz hegyomlás vezetet másfélkilós aranyláncban. Nem hittem a szememnek! Ilyen még sosem fordult elõ, pedig láttam már cifra dolgokat az utakon. Szerintem be volt tépve, más magyarázat nincs.:D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Lancer ;) szerintem a jó megoldás

Én most nyáron (Pécs) állok a balra kanyarodósávban 3-ik vagyok, még mögöttem is vannak. Zöld, elindulunk 2 autó kikanyarodik elõlem mennék, majd jobbról látom, hogy két piros lámpán keresztül jön egy Land Rover Freelander, 5 centire hibázott el. Ja és még a mögöttem jövõ autók is simán átjöttek a zöldön. Kellene puskát tartanom, távcsõvel.

na ezért veszek egy b.szott nagy terepjárót. kopasz vagyok és fekete napszemüveget is hordok. ennél többet nem tehetek a biztonságomért:) max várnék 3 hónapot,hogy a kocsi is fekete legyen, de türelmetlen vagyok.
k.rva sokat megyek mindenfelé,és egyrészt az utak is életveszélyesek (úgy vélem, hogy az gyilkos, aki nem javítja az utakat rendesen) és nap mint nap találkozom idiótákkal. vég nélkül sorolhatnám az eseteimet, de egy megoldás van: biztonságos autó

Olee:
A mazdánál azt mondták, hogy a ford 2.5 tdci-je mazda motor. a ford kereskedõ szintén ezt mondta, de nem akarom, hogy palira vegyenek...
az mondjuk biztos, hogy nagy az átfedés a két márka között. 6os mazda-mondeo, 3as-focus, bt50-ranger

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Öreg Mercik, Meg Golfok mindennel elpöfögnek. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

tudja vki, hogy a ford 2.5 tdci motorja az mazda motor-e, vagy a mazda 2.5 dízele ford fejlesztés-e?
remélem érthetõ...

aszta:

http://totalcar.hu/m...em/wartburgbmw/

A 2.5 TDCI nem Ford fejlesztés.

Meg a TDCI eleve szar, ahogy van. Papíron jól néznek ki az adatok, de késõbb nagyon sokba kerülhet. Ezek már nem azok az örökéletû dízel Ford mocik. Bár olyat, már egyik gyártó sem csinál ugye.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

háló

autó ügyben kellene segítség...
úgy tûnik hogy idén eljutunk idáig is

következõ feltételek adottak:

megjelenés,biztonság,talán presztizs,vagy valami különleges forma megbízhatóság,csomagtér,de ne legyen horror drága az alkatrész...

fogyasztás áljon meg 10l körül...

99tõl játszanak az autók

http://www.hasznalta...creenwidth=1280
tudok embert ki megnézi, nem drága, és kapható hozzá minden. Megáll 10ben. Csak a kötelezõ több. De egy Passattal nem hasonlítanám össze a kényelmét. Német fapad.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

minek a kezi?
gaz kell!

Ugyanígy gondolkodtam, amíg 528i-m volt. :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
minek a kezi?
gaz kell!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Én meg megyek szûk, kis utcákban, oldalt sövény, frissen esett hó.
T keresztezõdés, nekem jobbkéz, mondom, most biztos nem jön senki.
Nyomom kézifékkel a kanyart, erre pont jön egy faszi! Jól reagálja le a dolgot,
épp ki tud térni. Megáll, kiszáll, integet, én meg remegõ lábbal tovagurulok, kezemet felemelve jelzem, hogy bocsi.
Szóval szûken vegyétek a beláthatatlan, elsõbségtelen kanyart!

ehhehehe.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Lancer ;) szerintem a jó megoldás

Én most nyáron (Pécs) állok a balra kanyarodósávban 3-ik vagyok, még mögöttem is vannak. Zöld, elindulunk 2 autó kikanyarodik elõlem mennék, majd jobbról látom, hogy két piros lámpán keresztül jön egy Land Rover Freelander, 5 centire hibázott el. Ja és még a mögöttem jövõ autók is simán átjöttek a zöldön. Kellene puskát tartanom, távcsõvel.
Sei, soku Si.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Nemrég van jogsim, de volt már egy két necces pillanatom, pedig én nyugodt stilusban vezetek.

Állok pirosnál, mögöttem faszi (kinézetre új passatal) lesatuzott, kocsi megcsúszott és közeledett felém. Már azon kezdett járni az agyam, hogy a gyufásdobozra összecsukott kocsiból, hogyan fogok kiszállni, de abban a pillanatban jött az 5let, hogy ráálok jobban elõttem lévõre, hátha lesz elég hely mögöttem. kb 5-6 cm lehetett elõttem a másiktól. csávókám megállt mögöttem vagy 10 centire, aztán meg hálálkodott, olyan izzaadt volt a homloka, mondjuk én is megizzadtam. Halálközeli élmény volt számomra :) Elgondolkozik az ember, vagy másrafigyel és csõ kész is a probláma. :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háló

autó ügyben kellene segítség...
úgy tûnik hogy idén eljutunk idáig is

következõ feltételek adottak:

megjelenés,biztonság,talán presztizs,vagy valami különleges forma megbízhatóság,csomagtér,de ne legyen horror drága az alkatrész...

fogyasztás áljon meg 10l körül...

99tõl játszanak az autók

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
no igen J ezert ciki kovetni valakit csak ugy nem tudni mi gumik es futomu van az elotted levo gep alatt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

hülye amcsik mit ki nem találnak :D

http://www.fn.hu/aut...elnibe_epitett/

Ez már vagy 3éves dolog..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Tegnap este az Éles sarok és a Fehér út találkozásánál levõ kanyarban a mögöttem erõlködõ X3-as arc úgy vélte, hogy ha egy koszos kis Skodának okés az adott kanyarsebesség, akkor neki is az lesz a butikos himbilimbijével. :) Persze pördülés és padka lett belõle, és ha már a dzsindzsában ment, majdnem begangolt az autómosóba is. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hülye amcsik mit ki nem találnak :D

http://www.fn.hu/aut...elnibe_epitett/

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Nekem elég ez igy városba, majd talán még kap egy kis motortuningot, meg lehet egy plusz weber karbit, hogy kettõ legyen :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
húú, egy ilyen kis dodzsemet nagy motorral... :)
zsír lehet

múltkor amit linkeltem '90 körüli corolla kéne. néztem egy fehéret használautón 3 ajtós, ~960 kiló, 1.6os motorral... - 200 ezer
az 1.6os 165 lovas BlackTop motor meg 1400 euró - finnországban :)

eladom az összes bicajt, meg még ezt-azt itthonról :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
nem szeretem, csak kiváncsi voltam tudjátok-e,
Legjobb kocsi szerintem :D vezetni is élvezet :)