Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

itt egy egyes

az is érdekes, hogy 1es golfot új pólóval nyomatják össze..itt is látszik, hogy mennyivel nagyobbak, mennyit nõttek az évek során az újabb autók...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Betonfallal nem merte volna ezt, fõleg ha csak a fél orrával teszi :)

ha meg angol:
reAl.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
SUV vs. autó:

Miért veszélyes balesetes autóval közlekedni:

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ez az igazi törésteszt ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
transpi a legdurvább.

Sajna a legtöbb ekkorai autó hasonlóan törik

érdemes:

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Golfok durvák, foleg polo, masiknak semmi baja se lesz :D

ezt hivjak atalakulásnak?

Még fel lehet használni utánfutónak :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ez félelmetes:

itt egy egyes

aztak....
http://www.youtube.com/watch?v=TPpU5azjCB8&feature=related

Mondjuk mentségükre: a régi autók nem a masszívásgukról voltak híresek.
Más márka esetén sem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
azért ha egy pickup találkozik egy személyautóval, akkor a pickup lökhárítója van egy magasságban a másikban ülõk nyakával. és a pickup-személyautó találka során a pickup motorja sem hullik az ölembe...

a ford tanult a leckébõl:

régi f150:

új f150:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
rendes autót kell venni. az nem megoldás, hogy ha törik, akkor épitsünk bele még vasat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Utána írta, hogy amig a navarában öszzecsukodnak az emberek, addig nálam csak felgyûrödik szépen lassan, természetesen ugyan ugy meghalok... de hát mégis csak õk hamarabb :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

"Hogy lehet, hogy egy kéttonnás pickup csak 1 csillagot kap, egy feleakkora Renault Clio meg ötöt? "

Megnyugodtam :)

csak ne találkozz alvázassal...:

"Ebbõl persze az is következik, hogy ha a kéttonnás pickup és az egytonnás Clio találkozik, a karambol során a pickup feleakkorát lassul, ennyivel enyhébben csapódnak az utasai a mûszerfalnak. Ráadásul duplaannyi anyag nyeli benne az ütközési energiát. Csak míg a Clióban egyenletesen, programozottan gyûrõdnek a lemezek és a váznyúlványok, és közben egyre fogy a pusztító energia, a pickup merev alváza ilyet nem enged. Így helyette is a Clio gyûrõdik. Feltéve, hogy nem megy simán át a szélvédõjén a Navara alváza. Azaz gyengébb ellenfél ellen és koccanásnál az alvázas autó a nyerõ."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mondjuk a 80?90?es(nem vagyok érintett) max sebesség befigyel azt hiszem. (bár még úgy is cink)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pedig azt nem is nézték, hogy mi történik, ha arra hasznáják, amire való, és ott van az 1 tonna cucc hátul...
A borulásról ne is beszéljünk...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ehhe :-)

Navara elõl mégis elhúzzák a cliosok a kormányt, és inkább árkot/fát/házat fognak.(én is ezt tenném azt hiszem)

Persze ha mégis törik, akkor ezek szerint cink.

pedigy gyönyörû autó.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
"Hogy lehet, hogy egy kéttonnás pickup csak 1 csillagot kap, egy feleakkora Renault Clio meg ötöt? "

Megnyugodtam :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
tanulságos.

én csak abban reménykedek, hogy az usabali f150 botrány után a brutálisan erõsített új verzió védelmi cuccai vannak a rangerben is.

másrészt ritkábban ütközik az ember fával, fallal, mint másik autóval.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
http://totalcar.hu/m...ny/navaratores/

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Japán és Kína között óriási a különbség. Japánban kis szériákat gyártottak jó minõségben, Kína pedig ontja a színvonaltalan dolgokat. Kínában is vannak normális autók, de azok nem helyi márkák. Majd beszkennelem, a márciusi AutoBildbõl az egyik cikket, ahogy egy koszos csarnokban kézzel faragják a "Smart" üvegszálas vázát. Koreához sem érdemes hasonlítani Kínát, attól a szinttõl is messze van. Esetleg az elsõ, már teljesen román Daciák színvonala lenne mérvadó.

Itt van Amerika új taxijai:
http://www.worldcarf...it-connect-taxi

Az kemény, pont hétvégén olvastam. Sima maszk, plusz üvegszál, meg a hozzá való vegyszerek...anno, mikor ilyennel dolgoztam, még a vegyszerszekrényen is rata volt, hogy rákkeltõ. Nem is maradtam ott sokáig. Papírruhában, és fullos maszkban dolgozni nyáron nem az igazi:(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

JMajd beszkennelem, a márciusi AutoBildbõl az egyik cikket, ahogy egy koszos csarnokban kézzel faragják a "Smart" üvegszálas vázát.

Olvastam.. érdekes cikk.. Nem gondoltam volna, azért hogy... :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Japán és Kína között óriási a különbség. Japánban kis szériákat gyártottak jó minõségben, Kína pedig ontja a színvonaltalan dolgokat. Kínában is vannak normális autók, de azok nem helyi márkák. Majd beszkennelem, a márciusi AutoBildbõl az egyik cikket, ahogy egy koszos csarnokban kézzel faragják a "Smart" üvegszálas vázát. Koreához sem érdemes hasonlítani Kínát, attól a szinttõl is messze van. Esetleg az elsõ, már teljesen román Daciák színvonala lenne mérvadó.

Itt van Amerika új taxijai:
http://www.worldcarf...it-connect-taxi

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]