egy jo 4x4 kell ala es eleg szimpi is
Lor: azért szögezzük le, hogy ez a 4x4 nem az 4x4. A Subi-féle symmetrical awd messze több lehetõséget ad az élménykedésre, mint a Haldex. Ez leginkább arra való, hogy ki tudjon mászni az ember minden szarból, amibe normál esetben kocsival kerülhet. Azért egy kis hóban driftelés belefért a Cora parkolóban. És persze a rajtképesség is messze jobb a pirosnál állók átlagánál. De akkor is...
Kokk: Igen, Skoda... Nekem egy Renault Laguna volt elõtte, még a régesrégi fajta. És igen, tényleg más érzés. Már csak ahogy csukódik az ajtó ( "buff" vs. "baannng" ). Meg az anyagok, meg az apró kis kidolgozot részletek, meg a mifene. Minden benne van, ami kell, és valahogy mégse olyan. De már megtanultam szeretni olyannak, amilyen. Mert azért ad is cserébe

Kolléga volt így, akinek megdöglött 3 év után a szeretve szeretett Sony Vaio laptopja és tpródott, hogy mi legyen. Vett aztán egy MSI notit, ami mondent tud, amit kell. Mondtam neki, hogy vegyen inkább megint Vaio-t (megtehetné bõven), mert ez a "majdnem olyan" dolog még megbosszulja magát. Minden egyes bekapcsolással érezni fogja, hogy mennyivel jobb volt a régi és mnden nap azt fogja várni, hogy mikor döglik már meg az a szar, hogy vehessen egy rendeset

--Trifo