Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
maggi: nem lehet rossz az az astra amit mutatsz. ha belefér a büdzsébe, akkor 2003-2004 eseket néznék, n-joy felszereltséggel. azok 2milla körül/alatt/ vannak, de sokkal jobb. na meg ugye újabb.

km simán lehet valós, ha valaki nem a klotyóra is kocsival megy. mi astránk 2003 vagy 2004 januári (sosem tudom) és 45ezer van benne.

fajlagos fogyasztás/menetteljesítmény dologgal meg 1.6 16v moci a legjobb választás ehhez. ja és csak klímásat, mert a mûszerfal nagyon szívja a napot sajnos...

charon: f astrát ne vegyél inkább, sokkal kevésbé megbízható, mint ezek. g astrának árban ez az alja, egy misiért nem fogják odaadni, ha nagyon kurva módon alkudozol és viszel kp-t, talán odaadják 1,1-ért. talán...

tamaska: megy mint a mérgezett egér, csak majd vakard a kormot a hátáról, mert ha pörgeted akkor füstölni fog nagyon.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
eletem elso autoja :)

na jo, nem az enyem, de en hasznalom. 1.9TDI 105 loero. megy mint a mergezett eger. csak ugye barom hangos. de amugy zsir, CD-s radio van benne meg minden.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Na ezt vinném is, ha _valós_ a km és engednek 200-at az árából. :)
Reális dolog ilyesmit keresni kombiban némileg milla alatt?

nem, kicsi seggût sem kapsz milla alatt csak törötten, de szép állapotú F-es Astra-t nem lehetetlen

G-set csak 1,3M körül

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Szerintem uaz.Megvetted azt a ronda fejegységet?

holnap hozza a futár. boltos srác nagyon rá akart dumálni a 35-40 ezres fejekre... meg ez az audiovox nincs is raktáron... ment a süketelés. de kötöttem az ebet a karóhoz, aztán végülis ma elhozták nagykerbõl, holnapra itt van...

Konás, vegyél normális fejegységet, ne ilyen csieng-shungot :D
JVC, Pioneer, Blaupunkt, VDO, Alpine vagy esetleg SONY, bár ennek sokan nem szeretik a hangját. Én annyira nem vok vájtfülû.
30 körül már _jót_ kapsz.

ehh, jégkrémgyilkos, el vagy tévedve. nem olyan szar ez az audiovox, mint hiszed. ;)
mindegy, végülis könnyen jött, könnyen megy az ára :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

http://www.hasznalta...opel_astra_2000

Na ezt vinném is, ha _valós_ a km és engednek 200-at az árából. :)
Reális dolog ilyesmit keresni kombiban némileg milla alatt?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Bátyám kettes Mondeoja '97 körüli volt, 120ezer km-rel, és elég pöpecül nézett ki.
Pincében van akna, jópárszor alánéztem. Jah, és nem ette a rozsda sehol, nem úgy mint a hármas Mondeóját, ami már rohad a küszöbnél.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
keresztanyáméknak is volt 2 g astra...nekem nagyon is tetszett

csak most nekik zsir uj Passat van... meg egy yaris

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
CJ!

Ha odáig fajul a dolog, hogy megnézed (ami gondolom kizárt), nézd meg az alvázat.
Nekünk kb 6 éves Mondeonk van (az ennél újabb verzió) és már eszi a rozsda.
Pedig jól karbantartott...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Maggi, G Astránál olajleeresztõ csavarnál nincs alátét. Én azt hittem van, és durkáltam a forró olajban...
Egyébként a Daihatsu Applause-ünk tágasabb. Elöl nekem nem fér el a lábam. Meg túl puritán.

Ez viszont fajin-e?
http://www.hasznalta...ord_mondeo_1999

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Konás, vegyél normális fejegységet, ne ilyen csieng-shungot :D

JVC, Pioneer, Blaupunkt, VDO, Alpine vagy esetleg SONY, bár ennek sokan nem szeretik a hangját. Én annyira nem vok vájtfülû.

30 körül már _jót_ kapsz.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Huh, nem uazt akartam írni.Pl a Focus-nál is kell egy átalakító

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szerintem uaz.Megvetted azt a ronda fejegységet?

-=B.B.B.=-

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
autórádiónál az euro csatlakozó az iso csatlakozó? vagy ez a két különbözõ dolog és mehetek átalakítót keresni?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

tûzijáték
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

azt irjak tobb helyen is, hogy rakd a gyujtaskapcsolot 1-es pozicioba, tartsd benyomva az AS gombot bekapcsolas kozben, es hagyd bekapcsolva - akar 10 percig vagy tovabb - amig nem irja, h. "7 - - - -". akkor beirod a kodot a csatorna gombokkal, aztan megnyomod es benyomva tartod az AS gombot, es kesz.
reg volt astram, abban is regen a gyari radio, mar nem emlekszem pontosan, de sikerult akksicsere utan kikodolni.

WOW!!! Végre mûködött a módszer, igaz némi módosítással. Elfogyott ugyanis a gyufám, és beültem a kocsiba szivargyújtóról rágyújtani. Ehhez (teljesen véletlenül) II-es állásba tettem a gyújtáskapcsolót. És miközben vártam, hogy melegedjen a szivargyújtó, gondoltam századszorra is megpróbálom reanimálni a Blaupunktot. És láss csodát!!! A gyújtáskulcs II-es állása mellett mûködik a módszer! AS és bekapcs együtt, sípolás és kéri is a kódot. Kód megad, AS-el nyugtáz, és SZÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL!!!

Köszi a tippet!

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Opel-ban gondolkozunk most is, mert nekünk bizonyított már

ilyesmi G Astra eddig a favorit

vélemény?

sztem nem rossz, de ha megkérdezed n_vityát, õ sokkal bõvebben fel tud világosítani, mert keresztannyának olyan volt elég sokáig,és elég sokat ment vitya is vele...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ecccséééém :)
http://www.autoblog.hu/?r=11101

-=B.B.B.=-

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
anyu elhatározta h lecseréljük kis Corsa-nkat valami nagyobbra

Opel-ban gondolkozunk most is, mert nekünk bizonyított már

ilyesmi G Astra eddig a favorit

vélemény?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

@Rém: Nexiát NE! Iszonyat kicsi belülrõl. Két órát kellett benne szenvednem, és ahányszor kiszálltam, megkönnyebbültem.

Nekem meg elég lenne egy "szép" autó is a garázsba.
http://www.hasznalta...orsche_911_2007
És nem _nagyon_ nyomnám neki. Az viszont tuti, hogy a pályabérlet is befigyelne rögtön a ringre.

:clap:nekem is:)