(mi a jobb) - a mi a szebb meg szubjektív

Edit: fõút kérdésben nem lettem még elõrrébb

edit2:
Miért áll érden vajh' a Team Toth kamionja? Barbera, na meg Tóth Imre...
ezt azért erõsen tudom cáfolni, saját tapasztalat alapjána "csak egy seat" valójában egy vw, ami semmivel nem rosszabb bármely fordnál, amit írtál
NE ÍGY! NE ÍGY!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Köszi! A mostani már ötödik éve van gyártásban, az elõd hétig volt, így ez szerintem csak hatot él meg. Rövidülnek a cikusok. Õsszel bemutatják a hatos Golfot 8kép meg adat már van), arra épül majd az új A3 is. Valószínûleg egy évvel késõbb, a 2009-es frankfurti szalonok állítják ki, tehát elméletileg 2009 év vége felé Németországban már bevezetik. Nálunk jó esetben 2010 február környékén. Ha ráérnek akkor genfben még elsütnek valami koncepcióautót. Ha ügyesek akkor már ott lehet a kész autó is, bár ennek csak akkor lenne értelme, ha a mostani frissített modellt nagyon nem keresik.az az A3 ami most fut, az mikor lesz modellváltva? (jah enté: happy birthday)
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
enté vagy aki vágja:
az az A3 ami most fut, az mikor lesz modellváltva? ugy értem nem facelift, hanem rendes modellváltás?
(jah enté: happy birthday)
[highlight] The bike way of life [/highlight]
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ez ma bearanyozta a napomat:D Agyarországon???Tökmindegy srácok! 2009-tõl csak rendszámmal mehet forgalomba az 50ccm-es új bármi is és vizsgáznia kell. Ott minden furfang kiderül.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]