Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mert te választhatod. én meg nem. egy évben megyek 70ezer km-t. van, hogy egy nap van egy tárgyalásom pesten, aztán meg mondjuk gyõrben. nincs olyan, hogy elõbb indulok el. vagy belefér egy napba, vagy másnap is fel kell mennem.
hozzátenném, hogy nem vagyok a lakott területen száguldozó fajta. de autóúton/pályán bizony nyomom. és nem érdekel a kintfelejtett 40es tábla. be is buktam idén eddig 80 ropit...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Rocsipeti,ne indulj el elõbb :) Én inkább azt választom

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
egy ideig nem fogok unatkozni :)

Onboard.Chris.Atkinson.Impreza.WRC.Monte.Carlo.2008.Col.de.Turini
Onboard.Daniel.Sordo.C4.WRC.Monte.Carlo.2008.SS1
Onboard.Francois.Duval.Ford.Focus.WRC.Monte.Carlo.2008
Onboard.Gigi.Galli.Ford.Focus.WRC.Monte.Carlo.2008
Onboard.Henning.Solberg.Ford.Focus.WRC.Argentina.2007
Onboard.Marcus.Gronholm.Ford.Focus.WRC.Monte.Carlo.2007
Onboard.Mikko.Hirvonen.Ford.Focus.WRC.Argentina.Rally.2007.Super.Special
Onboard.Mikko.Hirvonen.Monte.Carlo.2008
Onboard.Petter.Solberg.Impreza.WRC.Sweden.2008.Shakedown
Onboard.Petter.Solberg.Impreza.WRC.Sweden.2008.Super.Special
Onboard.Sebastien.Loeb.C4.WRC.Monte.Carlo.2008.Col.de.Turini

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

az is érdekes, hogy ausztriában is a strabag csinálja az utat, de ott mindenki dolgozik, és 10edannyi idõ alatt készül el, mint itt.

Meg 10szerannyi idõ alatt megy tönkre!:(

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mivel én is sokat autózok:
de ausztriában akárhová megyek, semmi sincs távolabb egy autópályától, mint 100 km. így csak 100 km-t kell lakott területekkel tarkított úton mennem.
itthon? debrecenbe hogy jutok el? vagy szegedre? végig 60as, 40es táblák. ja, és olyan nyomvájuk, hogy leér az autó alja. ha mindet betartanám egy fél nap alatt sem érnék le.
induljak el elõbb? napersze.
és ahelyett, hogy megcsinálnának néhány utat, építenek viaduktot meg alagutat kib.szott alföldre.
az is érdekes, hogy ausztriában is a strabag csinálja az utat, de ott mindenki dolgozik, és 10edannyi idõ alatt készül el, mint itt.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, kezdõdik a F1.
És mi az egyik elsõ hír?
hogy újra kellett aszfaltozni...
És mikor csinálták?
Éjfél és hajnali 6 között...

Nálunk az M0-n délben állnak neki táblákat cserélni.
Vávávává...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en is csak az autopalyan engedem el az autot, akkor 70mph helyett szoktam olyan 85-90-nel menni. ami vegulis meg nem olyan veszesen sok, ahoz kepest hogy otthon mindenki ennyivel megy palyan [140kmh] de lakott teruleten betartom, mert ott nagyobb a veszely hogy valami kiugrik elem.

es azert mert itt minden masnap belekerulok egy dugoba, es ha csak fel ora, akkor irto nagy mazlim van, altalaban masfel-ket orat is ott lehet ulni/araszolni 2-vel. szoval inkabb megeresztem ha tudom, mert ugyis lesz mit behozni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

http://www.langlovag...itomeges_09.jpg

erdekes a toyota allapota

Látjátok nem hiszetek nekem, hogy ide F-650 kel:D
Én támogatom a totális szigort. Szar utakon szar tempó! Ami ma hazánkban megy, az inkább Angolára, meg Egyiptomra hasonlít, mint az EU-tagországára. Majd, ha itt is normálisan vezetnek, akkor nem kell ekkora szigor. Csak hogy akkor már nem is lenne ez szigor. A 130 autópályán nem a ladára lett kitalálva. Egy Avensisel is felmégy az oszlopra, ha kivágnak eléd. Az emberek többségénél a jávorszarvas teszt sem ér semmit, mert 3 lábbal a féken állva elüti úgyis. Itthon minimum 80% nem tud vezetni. Amikor a mi balesetünknél helyszínelt a szirénázó rendõrautó, akkor a maradék egy sávban ment a forgalom. És nekiment a kamionnak, egy a rendõrautót utolsó pillanatban észrevevõ menager. A felgyorsult világ meg csak az ostobák kifogása arra, hogy mindent szarul csinálunk. És senki nem megy 10000km-t egy nap. 500km-n meg nem az a fél óra fog számítani, hanem hogy hazaérsz vagy nem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

én szerintem ha már felgyorsult világban élünk, akkor simán lehetne emelni autópályán a megengedett sebességet....

Indulj el elõbb otthonról x perccel.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
És én még azt hittem, hogy a lányokat szereted! :o

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ilyet akarok!!! :D

Posted Image

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Persze, hogy nem.
Valami olyan számú reflektort mondtak, hogy tuti építettek külön erõmûvet, hogy tudjanak égni. :)
De azért jól megnézem holnap.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ja, en meg ne legyek ideges amikor a ketsavos palyan az egyik kamionos megy 59-el, a masik meg elozi 60-al. fel oran keresztul. :kissmyass

ez a fenyszoro felszerelos video meg nagy poen :D

Posted Image Posted Image Posted Image

kajak nem lehet majd eszrevenni hogy sotet van
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Monjuk lehetm hogy kibúvókat keresek, de ha a fél életedet autóban töltenéd, hidd el, számítana az a
plusz 10-20km/h is. Mert 5 kilóméteren nem idõ, amit nyersz,
de 10000-en igen.

ez kamionoknál elég fontos szempont.
ugye 90-nél szabályoz, ha valaki 88-cal megy a német pályán, akkor ledudálják a többiek.
mivel km pénz van, ezért fontos, hogy minél gyorsabban menjenek -> minél nagyobb távolságot tudjanak megtenni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Monjuk lehetm hogy kibúvókat keresek,
de ha a fél életedet autóban töltenéd, hidd el, számítana az a
plusz 10-20km/h is. Mert 5 kilóméteren nem idõ, amit nyersz,
de 10000-en igen.

De jogos a te verziós is.
Csak néha azt veszem észre, hogy ha 85-90-nel megyek, majdnem
balesetveszályesebb, mintha 110-zel mennék.

És akkor is akarok jó utakat! :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Így már érthetõbb?! :scratchhe

Értem, mit mondasz, de nem értek vele egyet.

A szabályok eddig is ugyanezek voltak, most pedig próbálják betartatni. Nem gondolom, hogy jogos az a gondolat, hogy akkor megyek majd lassan (=betartva a szabályokat), ha nem lesz kátyús az út. Nem hiszem, hogy a túlsúlyos kamionokat akkor kell megállítani, ha kétszer ennyi autópálya lesz.

Mindig csak magyarázkodunk, hogy miért nem tartjuk be a szabályokat. Esetleg példálózunk a nyugattal és a gazdagabb országokkal. Most ez a legkevésbé helyes. Az osztrákok miért tudnak országúton teljesen nyugodtan 80-90-nel menni, miért nem fognak villogni, dudálni, ha valaki 75-tel megy? Miért nem jó az autópályán a 130-as limit, ha az EU nagy többségében igen? Extrém példa Norvégia: város 50, országút 80, autópálya 90!

Jó utat ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

nebaaaassszzz :D
szúrókkal fognak menni?

Nem

De gáz.
Bár mondjuk, ha annyira ki lesz világítva a pálya, mintha nappal lenne, akkor nincs sok értelme az éjjeli versenynek.

Azért mert így normális idõben, élõben közvetíthetik a versenyt a hirdetõk legfontosabb piacán.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Azért kiváncsi vagyok, mi lesz ebbõl az éjjeli futamból:)

ja és csak úgy: :) :love:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De gáz.
Bár mondjuk, ha annyira ki lesz világítva a pálya, mintha nappal lenne, akkor nincs sok értelme az éjjeli versenynek.
Csak több energia megy el.
De valami százezres nagyságrendû reflektort emlegettek...
Az nem kevés.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
nebaaaassszzz :D

http://www.youtube.c...es=1&fs=1&hl=en

szúrókkal fognak menni?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda