Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
19503 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

es az hogy Kovalainen nem volt vele versenyben: talan mert az eroforrasok 98%-a arra volt szanva hogy Hamiltonbol minden aron vilagbajnokot csinaljanak? Alonso ezert hagyta ott oket egy szezon utan.

Alonso azért pariban volt mégiscsak a tavalyi VBért, ha emlékszel.. ;)
Nem mondom, hogy béna lenne Kova (többek között õ nyerte tavaly a Race of Championst ha jól emlékszem) de a Forma1ben anynira nem kapta még el a fonalat.

sato is agresszívabb volt az átlagnál... ha a mezõny hátsó felében csinálna vki ilyeneket, akkor többet kapna a fejére.

Hami megkapta a büntijét ezért.
Most amikor Trulli csinált ilyet Burddéval, nem kapott semmit. Pedig valószínûleg, akkor nem szerezz pontot. ennyi...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van benne igazsag amit beszelsz kicsi LL, pl Senna is agressziv volt mint allat, de utolag mar mindenki imadja :) [en akkor is neki szurkoltam amikor meg versenyzett]

viszont Hamiltont azert nem szeretik sokan, mert megnott neki az arca. nem a jopofizasrol van szo, Kimi se az a nagy haverkodos fajta. Csak Lewis nem igazan tudja kezelni a szituaciot. egy-ket nyilatkozata olyan hogy a fal adja a masikat.

es az hogy Kovalainen nem volt vele versenyben: talan mert az eroforrasok 98%-a arra volt szanva hogy Hamiltonbol minden aron vilagbajnokot csinaljanak? Alonso ezert hagyta ott oket egy szezon utan.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

agresszívabb az átlagnál, de kérdem én, ez miért baj? Hány balesetet okozott?

sato is agresszívabb volt az átlagnál... ha a mezõny hátsó felében csinálna vki ilyeneket, akkor többet kapna a fejére.

balesetet meg azért nem okozott, mert lementek a pályáról elõle. pl. kimi az ez elõtti futamon. de utána meg pont massa fordította meg az õ kocsiját. szóval....

én sem szeretem hamiltont, de valszeg nem az õ hibája. nem szeretem a wannabe menedzser apukáját, meg azt, hogy a szerencsétlen testvére akárhányszor próbál néhányat lépni, a kamera megmutatja.

tény ami tény, õ és a mclaren megérdemelte.
massa még jobban megérdemelte volna, a ferrari viszont egyáltalán nem. mer nekik nem jó a nyalóka, hanem lámpa kell.... sumi valszeg nyakonverte volna õket az elsõ tankolási zûr után.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
könyörgöm versenysport...
lehet szeretni, lehet utálni.

Az egy dolog, hogy nem jópofizik senkivel.
De azt senki ne kérdõjelezze meg, hogy igenis tud a srác. És minden sportban lesz oylan ember, akinek a pályán való viselkedése agresszívabb az átlagnál, de kérdem én, ez miért baj? Hány balesetet okozott?

Kétszer egymás utáni évben (elsõ két évében) ott van a VB címtõl egy karnyújtásnyira. Idén sikerült is neki. Miközben Kovalainen csak 7. ?!
Nem, nem vagyok Hamilton drukker.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nincs olyan angol ismerosom aki szeretne Hamiltont.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
volt mar ilyen versenyzo
emberek ok is!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Hamiltont a McLaren nevelte, szerintem sokan szeretik.

Nekem semmi bajom vele de az meglepett, hogy a társai mennyire nem szeretik. A német pilóták nyilatkozatai alapján szinte az összes versenyzö Massa-nak szurkolt. Hamiltont nem szeretik az agresszív és gátlástalan vezetési stílusa miatt.

madgab

madgab

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Az biztos, hogy nagyon izgalmas volt a futam vége, de ahogy Massa nyilatkozta, ezt nem itt vesztették el. Kíváncsi lettem volna Schumacherre ezzel a ferrarival, õ már sztem a szezon közepén vb. lett volna. Egyébként meg jövõre Alonsót és Vettelt kéne a ferrariba ültetni és hülyére vernék a mezõnyt. Na mindegy, jövõre remélem nem Hamilton gyõz.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

kiváncsi vagyok hogy ki az aki szereti õt.

Hamiltont a McLaren nevelte, szerintem sokan szeretik. Massa szurkolóinak nagy részét is csak a Ferrari hozza, mindig piros zászlóból van a legtöbb. A brazilok fütyülése meg biztos jó tesz a hírnevüknek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
:afro:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az alvázvédõ spray flakonjára rá van írva, hogy függõlegesen kell használni....... Majd oldalára borítom a kocsit.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
hamár itt tartunk Kubica is érthetetlen volt.. és ha õ nincs, akkor lehet Vettel sincs, szal..

1:1

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Bár Massa párti vagyok, de ha Angliában lett volna az utolsó futam, nem az õ nevét zengték volna... :P

Glock tényleg érthetetlen, de így volt és kész.

És ha azt nézzük, hogy itt a pilótáknak kell nyerniük, akik mögött egy komoly csapat áll, de akkor is a pályán kell megnyerni.
És ugye a sok ítélet mellet (ami szerintem nem nagyon kedvezett jogtalanul a Ferrarinak) 2 futammal ezelõtt a csapat szúrta el, amikor kiengedték Massa-t a csõvel együtt, meg hasonlók...

De már fölös a sok elmélet, ez most nem jött össze, még ha a szerintünk szimpatikusabb jobban megérdemelte volna is.
Majd jövõre! ;)
Ezek mind nagyon tudnak már!

Hát ja ,ez így van és kész.
GT-Atee

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Az utolsó kör, megint :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bár Massa párti vagyok, de ha Angliában lett volna az utolsó futam, nem az õ nevét zengték volna... :P

Glock tényleg érthetetlen, de így volt és kész.

És ha azt nézzük, hogy itt a pilótáknak kell nyerniük, akik mögött egy komoly csapat áll, de akkor is a pályán kell megnyerni.
És ugye a sok ítélet mellet (ami szerintem nem nagyon kedvezett jogtalanul a Ferrarinak) 2 futammal ezelõtt a csapat szúrta el, amikor kiengedték Massa-t a csõvel együtt, meg hasonlók...

De már fölös a sok elmélet, ez most nem jött össze, még ha a szerintünk szimpatikusabb jobban megérdemelte volna is.
Majd jövõre! ;)
Ezek mind nagyon tudnak már!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Hát elég gázelvételü lassulás volt szerintem Glocknál,kiváncsi lennék a telemetria adataira.
GT-Atee

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és kivonja valaki ezt a fullosan ellenszenves, és közel sem sportszerû egyedet a versenysportból.
na meg glock... 70 és 3/4ed körig tudja tartani, utolsóban meg elengedte... éljen a versenyszellem...!

hamilton meg...
kiváncsi vagyok hogy ki az aki szereti õt. mert a szerelõket leszámítva senki sem örült a futam eredményének, néma csönd, és felipe felipe ordítások felváltva....

:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Azt azért gyorsan tegyük hozzá, hogy a ferrarinak nem kicsit kedvezõ utolsó pár futamot történt bírói ítéleteknek köszönhetõen volt csak izgalmas a futam. Nem az elsõ eset lett volna, hogy enyhe külsõ hatásnak köszönhetõen lesznek bajnokok...Jövõre reméljük, hogy marad a Renault ilyen szinten, kicsit javul a Toyota és még izgalmasabb lehet a szezon.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha 500 méterrel rövidebb a pálya...nem volt semmi, már a tegnap esti idõmérõ után tudtam, hogy ezt a versenyt kár lesz kihagyni.

fel is vettem kb a 10. körtõl a set-top boxra...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Tavaly után kijárt neki.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]