elvileg ez annak a fickónak az autója, aki anno megtörte a porschét az m7es bevezetõn

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Mit lehet azon a motoron ennyit szerelni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mit lehet azon a motoron ennyit szerelni?
Én egyedül komplett vezérlést cseréltem a múltkor a dízel Mondeoban (ehez ki kell emelni a motort) 2 nap alatt.
Scudot minek adod el?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
hát, csavarhúzóval, meg franciakulccsal. mindig is ki akartam próbálni, csak most volt adott a lehetõségés_ezt_így_hogy?
kéremszéppen
oktatóautóban az egész szép teljesítmény
oktatóautóban az egész szép teljesítménya 4. rutinórám volt ma, mentem 5 percet, jön a tolatás balra be. minden ok, tenném be R-be, nem megy. próbálom erõsebben, nem megy. oktató megpróbálja, reccsen, de bentvan...beparkolok hátra, benyomom a kuplungot, és nekiáll füstölni a motornál valami...
kiderítettük, hogy a 206-os kuplungszerkezetében romlott el valami, és nem emeli ki a kiemelendõt - 110ezer kilométer után holnap kuplungcsere, késõ du. én fogom felavatni, ha minden ok.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"