Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - hírek, vágyak és a többi

- - - - -

• Please log in to reply
19503 replies to this topic

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
"The Evolution X would be the last Evo. There is still a demand, but we must stop."
Gayu Eusegi, Mitsubishi's global product director

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
amúgy nekem dolgozott cimborám olyan helyen ahol ilyen közepes méretû kistesóimat árulták.
egyszer beszéltünk, autóvásárlásról, azt mondta baltával kergetne ki a szalonból ha csak eszembe jutna ilesmiben gondolkodni. pedig jutalékos értékesítõ volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
csak 30d-vel van tapasztalatom, az disznó. menésre leginkább. hidegen mindegyik krahácsol, csak van, amelyik meg is tartja ezt a "jó" szokását. pl az enyémnek is szörnyû hangja van alapjáraton, fõleg hidegen. de forgatva (3-4000, lol) már szép hangja van, ugye 6 henger... idõvel elnyomja a csühögést, de azért nem egy V8, na.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
es mennyire traktorhangja van a 20d-nek huhuuuu :) amugy en is szemeztem vele, de beroffented es csukott szemmel azt mondanad hogy egy 2golf dizel...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
az az x-type egy klozet. ültem 30ezret futottban és hát... köpedelem. semmivel nem különb az anyag, mint a mondeoban. cserébe drága hozzá minden és szar. és mindenki azt fogja rá mondani, hogy szép a mondeod :)
+hátulról sztem csúnya. a kombi különösen.

inkább ezek:
Eladó használt BMW 320 320d Touring Automata, 2005-ös (11. hó)
Eladó használt BMW 320 320d Touring Automata NAVI.XENON.PDC ELÖL. HÁTUL
Eladó használt BMW 320 320d Touring Automata BÖR.NAVI.PANORÁMA.177LE, 2007-es (10. hó)
Eladó használt BMW 330 330xd Touring, 2006-os (5. hó)
a 30d nagyon durvát lép, de gyanítom, hogy a 20d 163 v 177 lóereje is elég a közlekedéshez. szerviz ehhez is horror, de legalább nem egy drága mondeo :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
e85 felejtõs, lehet vele szõrözni, de a mai árképzés alapján nem túl nyerõ, túlfogyasztást alapul véve...
gázt neki, bármi is az, ha sokat mész, s spórolós akarsz lenni, s nem nyomod neki betegen
ha taposod, akkor is bejön az átmakkant hengerfejtömítés

jaguár cigány lagzisótó, kb.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
igen mindenki ezt mondja...ugyan ezt hallom a range-rõl is...de mindig olyanoktól akiknek nem volt,csak hallották..én amiket pl magamról hallok, kb egy 6fejú polip vagyok..vagy nem tudom..
de annyira szép :D

most is bézs bõrös van,világos szõnyeggel, kutyám is van, mégis tiszta minden :)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

a 95-ös benzinnek is van némi etanol tartalma - uniós szabály, ha jól tudom -, az is feloldhatta volna a szennyezõdéseket az elmúlt évek során, ha akarta volna.
márkatárs 1 éve tankolja kb. felesbe, semmi problémája nem volt eddig. olvasgattam a fórumokat, szerintem autója válogatja, hogy reagál. Puntos ismerõsnél pl. nõtt a fogyasztás is bõven.

ja van, de nem annyi, mint amennyit te beletöltesz. szerintem 1 benzinszûrõ cserén nem érdemes szarozni

jaguár kaki

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
abba a jaguárba elég egy fél milliméteres csokidarab és vissza nem állítható folyamatokat indít el.:D arról nem beszélve, hogy ha valami pia kiömlik olyan foltot hagy mint annak a rendje. és még ami igaz, hogy hogyha fekete gatya van rajtad nyomot hagy (kis mértékben, de akkor is észreveszed) ford sokkal jobb azért, mert azzal lehet napi szinten is közlekedni, bírja a strapát (itt fõleg a belsõre gondolok). jaguárt inkább csak 'kimegyekoszthûdefaszavagyok' módon lehet használni. de ez ízlések és pofonok:) persze aki ki tud perkálni annyit azért a kocsiért, annak a tisztítás egyáltalán nem okoz gondokat.

yep!

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
jaja az az alja kb:)

hát azért a mondeo egy csúnya autó :) a jag meg szép..bár lehet hogy én vagyok fura..de nekem a régebbi volvók is tetszenek...belsõre fõleg..szóval azért
http://automobilesde...pe interior.jpg ez és
http://image.automot...ior-dashjpg.jpg ez között van különbség..
nem tudom..nekem jobban bejönnek ezek a belsõk mint a mai egyen mûanyag gányok..vagy legyen nagyon hájtek..vagy maradjon ez a klassikus elegánce..szerintem..

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Lamborghini Aventador LP 700-4

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
clarkson szerette a 4kerekhajtasu x-type kombit.

igazi oltas ha kombi es dizel :D de amugy ja, akkor inkabb vegyel mondeot, ugyanazt kapod, olcsobb alkatresz es szerviz arakkal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Jaguar szerviz horror arra készülj fel. Amúgy full Mondeo az egész, hisz annak az alvázára épült.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

x-type kombi menyire Istenkáromlás? :)

Hát ha szopni akarsz angol kocsival, akkor hajrá ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
x-type kombi menyire Istenkáromlás? :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Arra készülj fel, hogy benzinszûrõt kellesz cserélned egy idõ után, van akinél nem sok idõ után kell, van akinek meg elmegy vele hónapokig,évikig a verda.
Ugyebár az alkohol feloldja a tank alján lévõ koszt meg szennyezõdéseket, amik aztán eldugítják a szûrõt, ismerõsöm kétszer kicserélte, mostmár csak E85- öt tankol, tisztán és hibátlanul megy a gép neki.

a 95-ös benzinnek is van némi etanol tartalma - uniós szabály, ha jól tudom -, az is feloldhatta volna a szennyezõdéseket az elmúlt évek során, ha akarta volna.
márkatárs 1 éve tankolja kb. felesbe, semmi problémája nem volt eddig. olvasgattam a fórumokat, szerintem autója válogatja, hogy reagál. Puntos ismerõsnél pl. nõtt a fogyasztás is bõven.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Arra készülj fel, hogy benzinszûrõt kellesz cserélned egy idõ után, van akinél nem sok idõ után kell, van akinek meg elmegy vele hónapokig,évikig a verda.
Ugyebár az alkohol feloldja a tank alján lévõ koszt meg szennyezõdéseket, amik aztán eldugítják a szûrõt, ismerõsöm kétszer kicserélte, mostmár csak E85- öt tankol, tisztán és hibátlanul megy a gép neki.
"Minden hülyeség" by Tomidny

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
tankoltam E85-öt.
elõször csak 13 litert (50 literes tankba), kerültem vele egy pest oda visszát. fogyasztásnövekedést nem vettem észre, motorhang talán még csendesebb is, de dinamikusabb lett az autó.
most kb. 26 liter E85 és 24 liter 95-ös van benn, -6°C-ban is könnyedén indult.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

érdekes blokkolós per. a rendõrök nem állnak túl jól.
Lzerblokkol-per: az igazsggyi szakrt vitatja a vd lltst

"a rendõrség az 1978. évi IV. törvénynek a Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bûncselekményrõl szóló 300/C. § (2) bekezdésére hivatkozik"

1978? 4 évvel a C64 piacra dobása elõtt? Hmmm...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
http://auto.indavide...a_a_rendorokkel