zöldkari: úgyis meg akartam hallgatni, hogy milyen az, amikor 6ezret pörög a motor üresben...remélem azért nekem nem kell izgulni, hogy tönkremegy az autó...:chin:
Ahoz mér kell zöldkártyázni?!
zöldkari: úgyis meg akartam hallgatni, hogy milyen az, amikor 6ezret pörög a motor üresben...remélem azért nekem nem kell izgulni, hogy tönkremegy az autó...:chin:
Zoom: a lámpától lámpáig meg a közúti versenyzésrõl osztom Vole véleményét...
Izomtéridõninja-geológus!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ugyan, sub9 negyedmérföld egy streetlegal autóval? szerinted hova van még innen fejlõdni?Van még hova fejlõdni:
http://www.amsperfor...ams_dragevo.php
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nem rossz ám az Rx7 sem.
Hát nekem nem tartana sokáig.
Nem is értem, hogy lehet egy lapon említeni a kettõt...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Hát igen
Nehezen tudnék dönteni, hogy Rx7 vagy Impreza.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
NE ÍGY! NE ÍGY!